منبع تغذیه کامپیوتر(psu) یکی از اجزای مهم و ضروری در رایانه است. شاید در نگاه اول فکر کنید که کامپیوتر شما با برق مستقیم شهری کار میکند اما این یک ذهنیت کاملا نادرست میباشد. در واقع مادربرد و سایر قطعات سیستم شما برای روشن شدن نیاز به جریان Dc دارند، در صورتی که برق شهری جریان متناوب Ac است. بنابراین نیاز به وسیلهای داریم که به وسیله آن جریان متناوب برق شهری را به جریان مستقیم قابل نیاز قطعات تبدیل کند نام این قطعه منبع تغذیه کامپیوتر میباشد. البته هر سیستم با مشخصات خاص یک منبع تغذیه خاص نیاز دارد که توان تامین برق مورد نیاز برای تمام قطعات سیستم شما را داشته باشد. بنابراین اگر در انتخاب این قطعه مهم اشتباه کنیم باعث آسیب زدن به قطعات زیادی از کامپیوتر میشویم. اینجاست که اهمیت این قطعه به خوبی مشخص میشود. در بیشتر مواقع خرابی هارد دیسکهای ظرفیت بالا مربوط به ضعیف بودن منبع تغذیه است، همیشه هنگام خرید منبع تغذیه کامپیوتر به ظرفیت و تعداد هارد دیسکهایی که روی سیستم شما نصب شده یا در آینده قرار است، نصب نمایید توجه کنید.
بنابراین شما در همان لحظه اول باید با توجه به میزان قدرت cpu ، تعداد رم، حافظه کارت گرافیکی و سایر حافظهها میزان توان مصرفی سیستم خود را محاسبه کرده و با توجه به توان مصرفی دستگاه، نوع منبع تغذیه آن را مشخص کنید. اگر سیستم را برای کارهای خانگی مانند تماشای فیلم و جستجو در اینترنت میخواهید، یک پاور معمولی هم کار شما را راه میاندازد، اما اگر سیستمی را که قرار است خریداری نمایید، برای کارهای گرافیکی سنگین مانند بندر کردن ویدیو و ماین کردن ارزهای دیجیتال میخواهید، بهتر است به سراغ منبع تعذیههای وات بالا و ماژولار بروید زیرا یک پاور معمولی کار شما را راه نمیاندازد. بنابراین نوع سخت افزار و استفاده شماست که مشخص میکند چه نوع منبع تعذیهای مناسب سیستم شما است.
اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که قصد خرید منبع تغذیه کامپیوتر را دارید، اما با توجه به تنوع زیاد مدلها و قیمتها با خرید این محصول به مشکل برخورد کردهاید، اصلا نگران نباشید ما در این مطلب شما را با انواع پاور کامپیوتر آشنا کرده و به شما نکات مهمی را که هنگام خرید منبع تغذیه کامپیوتر باید به آن توجه داشته باشید را میآموزیم.
منبعتغذیهکامپیوتر یا پاور چیست؟
پاور (Power Supply Unit) قطعهای است که برق مورد نیاز برای تامین قطعات مختلف کامپیوتر را مهیا میسازد. همان طور که میدانید برق شهری دارای جریان متناوب Ac است، اما برای تامین برق قطعات کامپیوتر نیاز به جریان مستقیم Dc میباشد. وظیفه پاور دقیقا همین کار است، یعنی تبدیل جریان Ac برق شهری به جریان Dc مورد نیاز رایانه به همین علت کامپیوتر هم مانند سایر وسایل الکترونیکی برقی به منبع تغذیه نیاز دارد.
انواع منبع تغذیه کامپیوتر:
- پاور معمولی: این نوع پاور دارای تعداد مشخصی سوکت برای اتصال به قطعات مختلف رایانه است. بیشتر برای سیستمهای معمولی خانگی که دارای قطعات مشخصی هستند و قرار نیست در آینده به آنها زیاد اصافه شود مورد استفاده قرار میگیرد.
- پاور نیمه ماژولار: دقیقا از نظر ظاهری شبیه به پاورهای معمولی هستند، با این تفاوت که میزان قدرت بیشتری دارند، یعنی در صورت نیاز میتوانید به آنها تبدیل زده و قطعات بیشتری را به آن متصل کنید. البته این کار هم یک سقف استفاده دارد. این پاورها برای سیستمهای متوسط مورد استفاده قرار میگیرند.
- پاور ماژولار: این پاورها مناسب کسانی هستند که از سیستم خود حرفهای استفاده میکنند. مانند گیمرها و کسانی که مشغول کارهای گرافیکی سنگین و تولید ارزهای دیجیتال هستند. این افراد معمولا سخت افزار قوی انتخاب میکنند طبیعی است که نیاز به برق بالاتری هم دارند. داخل جعبه این پاورها تعدادی سوکت اضافی وجود دارد که در صورت نیاز میتوانید آنها را اضافه کنید.
اطلاعاتی در مورد ریل منبع تغذیه کامپیوتر:
منبع تغذیه کامپیوترها معمولا دارای یک یا چند سوکت اتصال ۱۲ ولتی هستند. برخی دارای یک ریل میباشند که به آنها منبع تغذیه تک ریلی میگویند و برخی که دارای چند عدد ریل ۱۲ ولتی هستند به آنها منبع تغذیه چند ریلی گفته می شود.
وظیفه اصلی منبع تغذیه کامپیوتر:
این قطعه وظیفه دارد انرژی الکترونیکی مورد نیاز برای قطعات مختلف کامپیوتر را به صورت مستقیم تامین کند. همان گونه که گفته شد برق شهری دارای جریان متناوب چیزی در حدود ۱۱۰ تا ۲۴۰ ولت است و دائما در حالت نوسان میباشد. قطعات کامپیوتر نیاز به یک ولتاژ ثابت دارند، پاور این ولتاژها که در محدوده ۳.۳ ولت، ۵ ولت و ۱۲ ولت هستند که ولتاژ ۱۲ بیشتر برای به حرکت در آوردن موتور الکتریکی هارددیسک، دیوی دی رام و فنها را برعهده دارد.
واحد اندازهگیری قدرت منبع تغذیه کامپیوتر:
قدرت این دستگاه هم مانند سایر وسایل برقی بر حسب وات wat سنجیده میشود. هر پاور دو عدد میزان وات است، یکی توان مصرفی معمولی پاور در شرایط عادی و دیگری حداکثر توانی که پاور در شرایط اضطراری میتواند تامین کند. اگر پاور شما قادر به تولید وات مصرفی مورد نیاز قطعات نباشد در اولین مرحله به خودش و در مرحله بعدی به سایر قطعات مانند هارد دیسک و مادربرد آسیب می زند.
نحوه محاسبه میزان وات مصرفی قطعات کامپیوتر برای خرید پاور:
برای این کار کافی است میزان وات مصرفی هر قطعه را از روی آن بخوانیم، اگر این عدد روی قطعه نبود میتوانید به دفترچه داخل جعبه هر قطعه مراجعه کرده و میزان وات مصرفی آن را یادداشت کنید. در نهایت میتوانید این اعداد را با هم جمع زده و عدد بدست آمده را در یک ضریب مورد اطمینان ضرب کرده و توان مصرفی دستگاه خود را بدست آوردید. همچنین میتوانید به یک سری سایتها مراجعه کرده و لیست پیشنهادی قطعات با پاور استاندارد آن را بدست آورید.
مزایای استفاده از پاور متناسب با سیستم:
- زمانی که پاور شما با سخت افزار مطابقت کامل دارد، در بهترین حالت ممکن ولتاژ میان قطعات تقسیم شده و طول عمر قطعات شما چند برابر می شود.
- زمانی که پاور شما متناسب با سخت افزار انتخاب میشود، پاور در محدوده ۲۰ تا ۸۰ درصد توان مصرفی خود نوسان میکند، همین امر سبب میشود مصرف برق شما به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کند.
- زمانی که شما یک پاور را متناسب با قطعات خود انتخاب میکنید، دست شما در آینده برای ارتقای قطعات بازتر خواهد بود در نتیجه با امنیت بیشتر و بالاتری قادر به ارتقای سیستم مورد نظر خود خواهید بود.
انواع کابل در منبع تغذیه کامپیوترها:
- کابل ۲۴ پین مادربرد: بزرگترین نوع کابل در پاور است که دارای خروجی ۲۴ پین میباشد. این کابل معمولا روی مادربرد قرار میگیرد و مسئول تامین برق مادربرد است.
- کابل ۴ پین مادربرد: علاوه بر کابل ۲۴ پینی که در بالا به شما توضیح داده شد، یک عدد کابل ۴ پین هم روی پاورها وجود دارد که میتوانید آن را روی مادربرد متصل نمایید. روش اتصال ان دقیقا شبیه به کابل ۲۴ پین است.
- کابل برق فن پردازنده: هر منبع تغذیه کامپیوتر دارای یک یا چند خروجی برق برای فن cpu هستند. این کابل ها معمولا دارای ۴، ۶ و ۸ دندانه هستند که شما با توجه به مدل فن پردازنده خود میتوانید آن را متصل کنید.
- کابل گرافیکی یا GPU: در کارت گرافیکهای پیشرفته جدید که به منظور کارهای گرافیکی سنگین و پیشرفته مورد استفاده قرار میگیرند، یک سوکت برای تامین برق از پاور به صورت جداگانه قرار گرفته است. این کابل مسئول برق رسانی به آن قسمت میباشد.
علائم و نشانههای خرابی منبع تعذیه کامپیوتر:
- سیستم بعد خاموش شده و اصلا روشن نمیشود.
- سیستم شما ویروسی نیست و مدام ریست شده و راه اندازی می شود.
- رمها سالم، سیستم ویروسی نیست ولی مدام هنگ میکند.
- سیستم شما کند شده و مانند سابق کارایی لازم را ندارد، ویندوز و سایر قطعات سالم و بدون مشکل هستند.
- سیستم بعد از مدتی خود به خود خاموش شده و برخی مواقع خود به خود روشن میشود.
هنگام خرید پاور کامپیوتر به این نکات توجه کنید:
- قیمت پاور: قبل از هر کاری میزان بودجه برای خرید پاور را مشخص کنید. زمانی که میزان بودجه تعیین شود، خود به خود خیلی از مدلهایی که در محدوده قیمتی شما قرار ندارند از انتخاب شما حذف شده و کار انتخاب برای شما آسان میشود.
- نوع پاور: پاورها انواع مختلفی دارند، از پاورهای معمولی گرفته تا نیمه ماژولار و ماژولار که بسته به کار خود باید نوع آن را مشخص کنید. برای سیستمهای خانگی که نیاز به پردازش بالایی ندارند، پاورهای معمولی و برای سیستمهای نیمه حرفهای پاور نیمه ماژولار و برای سیستم های گیمینگ و حرفهای پاور ماژولار خریداری نمایید.
- توان مصرفی: توان مصرفی پاور برحسب وات سنجیده میشود. هر چه میزان وات پاور بیشتر باشد، پاور قدرتمندتر بوده و برق بیشتری مصرف میکند و هرچه توان آن کمتر باشد، ضعیفتر و مصرف برق کمتری دارد. شما باید بر اساس حداکثر توان مصرفی سیستم خود توان پاور را مشخص نمایید. برای یک سیستم معمولی یک پاور ۴۰۰ وات واقعی نیاز است و برای سیستمهای حرفهایتر به توان بیشتری نیاز دارند.
- قدرت خنک کنندگی: طبیعی است که هرچه قدرت خنک کنندگی منبع تعذیه بیشتر باشد، گرمای کمتری تولید کرده و طول عمر آن بیشتر میشود. بنابراین به سراغ پاورهایی بروید که دارای فنهای ۱۲ تا ۱۴ سانتیمتری هستند. زیرا بیشتر از پاورهایی که دارای فن معمولی میباشند، خنک میشوند.
- تعداد سیستمها: یکی از عمدهترین دلایل خراب شدن پاور کامپیوتر نوسان برق است. بنابراین اگر از چند سیستم کنار هم استفاده میکنید، نوسان در برق شدید میشود. پس اگر میخواهید سیستم شما با اختلال روبهرو نشود، پیشنهاد میکنم پاورهای PFC و Active PFC استفاده کنید.
- نوع و تعداد سوکت: شما با توجه به نوع مادربرد خود باید نوع سوکت پاور خود را انتخاب کنید. برای مثال برخی مادربردها به یک سوکت ۲۴ پین نیاز دارند و برخی علاوه بر ۲۴ پین به یک سوکت ۴ پایه هم نیاز دارند. با توجه به تعداد فن، حافظه و سایر لوازمی که قرار است روی آن نصب نمایید باید تعداد سوکت را مشخص کنید.
- گارانتی و خدمات: بهتر است به سراغ برندهایی بروید که دارای ضمانت نامه هستند، معمولا شرکتهایی جنس خود را گارانتی میکنند که اجناس آنها از کیفیت بالایی برخوردار است. اگر جنس بی کیفیت را ضمانت کنند، هزینههای سنگینی را برای شرکت به همراه خواهد داشت. پس میتوان نتیجه گرفت قطعاتی که دارای ضمانت نامه هستند، از کیفیت بالایی هم برخوردار میباشند.
با توجه به نکاتی که گفته شد، می توانید منبع تغذیه کامپیوتر مورد نظر خود را خریداری نمایید. ما برای سهولت کار شما، لیستی از بهترین نمونههای منبع تغذیه کامپیوتر ارزان، باکیفیت و پرفروش موجود در بازار را جمع آوری کرده ایم. با کلیک روی هر تصویر یا زدن دکمه ی زیر هر آیتم، اطلاعات بیشتری از هر محصول را دریافت کنید.
۱ منبع تغذیه کامپیوتر گرین مدل GP300A-ECO Rev3.1
مشخصات کلی
-
ابعاد۱۵۰x140x86 میلیمتر
-
فرم فاکتورATX PS2
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۳۰۰ وات
-
بازده۳۰۰
-
گواهینامه ۸۰PLUSپایه
۲ منبع تغذیه گرین مدل GP500A-UK PLUS
مشخصات کلی
-
ابعاد۸۶ * ۱۴۰ * ۱۵۰ میلیمتر
-
فرم فاکتورATX PS2
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۵۰۰ وات
-
بازده۹۱%
-
تعداد ریل ۱۲ ولتیک عدد
-
گواهینامه ۸۰PLUSGold
-
قابلیت Active PFCدارد
۳ منبع تغذیه کامپیوتر گرین مدل GP580A-EUD
مشخصات کلی
-
ابعاد۸۶ × ۱۴۰ × ۱۵۰ میلیمتر
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۵۸۰ وات
-
گواهینامه ۸۰PLUSBronze
-
قابلیت Active PFCدارد
۴ منبع تغذیه گرین مدل GP700B-HP EVO
مشخصات کلی
-
ابعاد۱۵۰x140x86 میلیمتر
-
فرم فاکتورATX PS2
-
نوع پاورنیمه ماژولار
-
توان خروجی۷۰۰ وات
-
بازده۷۰۰
-
گواهینامه ۸۰PLUSGold
۵ منبع تغذیه کامپیوتر گرین مدل GP430A-EUD
مشخصات کلی
-
ابعاد۸۶ × ۱۴۰ × ۱۵۰ میلیمتر
-
نوع پاورنیمه ماژولار
-
توان خروجی۴۳۰ وات
-
گواهینامه ۸۰PLUSBronze
-
قابلیت Active PFCدارد
۶ منبع تغذیه کامپیوتر گرین مدل GP480A-EUD
مشخصات کلی
-
ابعاد۸۶ × ۱۴۰ × ۱۵۰ میلیمتر
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۴۸۰ وات
-
گواهینامه ۸۰PLUSBronze
-
قابلیت Active PFCدارد
۷ منبع تغذیه گرین مدل GP350A-ECO Rev3.1
مشخصات کلی
-
ابعاد۱۴۰x150x86 میلیمتر
-
فرم فاکتورATX PS2
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۳۱۲ وات
-
بازده۱۰۳
-
گواهینامه ۸۰PLUSپایه
۸ منبع تغذیه ۱۲ ولت ۲ آمپر مدل PH-12V2000-1212
مشخصات کلی
-
ابعاد۸۵×۴۵×۳۰ میلیمتر
-
توان خروجی۲۴ وات
۹ منبع تغذیه کامپیوتر سادیتا مدل SP330
مشخصات کلی
-
ابعاد۱۵۰x150x80 میلیمتر
-
فرم فاکتورATX ۱۲V V2.31
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۲۳۰ وات
-
بازده۹۱ درصد
-
تعداد ریل ۱۲ ولتیک عدد
-
گواهینامه ۸۰PLUSندارد
۱۰ منبع تغذیه ال ایکس او مدل power1030
مشخصات کلی
-
ابعاد۲۰۰*۸۰*۳۰ میلیمتر
-
فرم فاکتورفلزی
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۳۶۰ وات
-
بازدهواقعی
-
تعداد ریل ۱۲ ولتچهار عدد
-
گواهینامه ۸۰PLUSندارد
-
قابلیت Active PFCندارد
۱۱ منبع تغذیه کامپیوتر تسکو مدل TP 700W
مشخصات کلی
-
ابعاد۸۸ × ۱۴۰ × ۱۵۰ میلیمتر
-
فرم فاکتورATX12V V2.3
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۳۵۰ وات
-
بازدهنامشخص
-
تعداد ریل ۱۲ ولتدو عدد
-
گواهینامه ۸۰PLUSندارد
-
قابلیت Active PFCدارد
۱۲ منبع تغذیه کامپیوتر تسکو مدل TP 700W
مشخصات کلی
-
فرم فاکتورATX12V V2.3
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۳۵۰ وات
-
بازدهنامشخص
-
تعداد ریل ۱۲ ولتدو عدد
-
گواهینامه ۸۰PLUSندارد
-
قابلیت Active PFCدارد
۱۳ منبع تغذیه گرین مدل GP600B-HP EVO
مشخصات کلی
-
ابعاد۱۴۰x150x86 میلیمتر
-
فرم فاکتورATX PS2
-
نوع پاورنیمه ماژولار
-
توان خروجی۶۰۰ وات
-
بازده۶۰۰
-
گواهینامه ۸۰PLUSGold
۱۴ منبع تعذیه کامپیوتر مدل GP400A-ECO
مشخصات کلی
-
ابعاد۸۶x 150 x 140 میلیمتر
-
فرم فاکتورATX PS2
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۴۰۰ وات
-
بازده۸۵%
-
تعداد ریل ۱۲ ولتیک عدد
-
گواهینامه ۸۰PLUSپایه
-
قابلیت Active PFCدارد
۱۵ منبع تغذیه کامپیوتر سادیتا مدل SP330
مشخصات کلی
-
ابعاد۱۵۵×۱۵۰×۸۵ میلیمتر
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۱۳۰۰ وات
-
تعداد ریل ۱۲ ولتیک عدد
-
قابلیت Active PFCندارد
۱۶ منبع تغذیه کامپیوتر گرین مدل GP500A-ECO Rev3.1
مشخصات کلی
-
ابعاد۱۴۰x150x86 میلیمتر
-
فرم فاکتورGP500A-ECO Rev3.1
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۵۰۰ وات
-
بازدهStandard
-
تعداد ریل ۱۲ ولتیک عدد
-
گواهینامه ۸۰PLUSپایه
-
قابلیت Active PFCدارد
۱۷ منبع تغذیه کامپیوتر تسکو مدل TP 620W
مشخصات کلی
-
ابعاد۸۸ × ۱۴۰ × ۱۵۰ میلیمتر
-
فرم فاکتورATX12V V2.3
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۲۳۰ وات
-
بازدهنامشخص
-
تعداد ریل ۱۲ ولتیک عدد
-
گواهینامه ۸۰PLUSندارد
-
قابلیت Active PFCندارد
۱۸ منبع تغذیه ریدمکس مدل RX-230AI
مشخصات کلی
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۲۳۰ وات
-
تعداد ریل ۱۲ ولتیک عدد
-
گواهینامه ۸۰PLUSندارد
-
قابلیت Active PFCندارد
۱۹ منبع تغذیه ۱۲ ولت ۳۰ آمپر پرایم مدل PRA30
مشخصات کلی
-
ابعاد۲۰×۲۰×۱۰ میلیمتر
-
توان خروجی۲۰ وات
۲۰ منبع تغذیه گرین مدل GP550A-UK PLUS
مشخصات کلی
-
ابعاد۸۶ * ۱۴۰ * ۱۵۰ میلیمتر
-
فرم فاکتورATX PS2
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۵۵۰ وات
-
بازده۹۱%
-
تعداد ریل ۱۲ ولتیک عدد
-
گواهینامه ۸۰PLUSGold
-
قابلیت Active PFCدارد
۲۱ منبع تغذیه LXO مدل power105
مشخصات کلی
-
ابعاد۱۰۰× ۱۵۰ میلیمتر
-
توان خروجی۶۰ وات
-
تعداد ریل ۱۲ ولتدو عدد
۲۲ منبع تغذیه هترون مدل HPS280
مشخصات کلی
-
ابعاد۱۵۰ × ۱۴۰ × ۸۶ میلیمتر
-
فرم فاکتورATX
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۲۸۰ وات
-
قابلیت Active PFCندارد
۲۳ منبع تغذیه کامپیوتر تسکو مدل TP 570W
مشخصات کلی
-
ابعاد۸۸ × ۱۴۰ × ۱۵۰ میلیمتر
-
فرم فاکتورATX12V V2.3
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۲۳۰ وات
-
بازدهنامشخص
-
تعداد ریل ۱۲ ولتیک عدد
-
گواهینامه ۸۰PLUSندارد
-
قابلیت Active PFCندارد
۲۴ منبع تغذیه کامپیوتر گرین مدل GP450A-ECO Rev3.1
مشخصات کلی
-
ابعاد۱۴۰x150x86 میلیمتر
-
فرم فاکتورGP450A-ECO Rev3.1
-
نوع پاورکاملا ماژولار
-
توان خروجی۴۵۰ وات
-
بازدهStandard
-
تعداد ریل ۱۲ ولتیک عدد
-
گواهینامه ۸۰PLUSپایه
-
قابلیت Active PFCدارد
۲۵ منبع تغذیه کامپیوتر تسکو مدل TP 650W
مشخصات کلی
-
ابعاد۸۸ × ۱۴۰ × ۱۵۰ میلیمتر
-
فرم فاکتورATX12V V2.3
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۲۵۰ وات
-
بازدهنامشخص
-
تعداد ریل ۱۲ ولتیک عدد
-
گواهینامه ۸۰PLUSندارد
-
قابلیت Active PFCندارد
۲۶ منبع تغذیه کامپیوتر گرین مدل GP400A-ECO
مشخصات کلی
-
ابعاد۸۶x150x140 میلیمتر
-
فرم فاکتورATX 12V
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۴۰۰ وات
-
بازده۸۰PLUS
-
تعداد ریل ۱۲ ولتیک عدد
-
گواهینامه ۸۰PLUSBronze
۲۷ منبع تغذیه کامپیوتر رد مدل RAIDER
مشخصات کلی
-
ابعاد۱۵۰x140x85 میلیمتر
-
فرم فاکتورندارد
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۲۳۰ وات
-
بازده۴A
-
گواهینامه ۸۰PLUSندارد
-
قابلیت Active PFCندارد
۲۸ منبع تغذیه کامپیوتر گرین مدل GP530A-EU
مشخصات کلی
-
فرم فاکتورATX12V v2.31
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۵۳۰ وات
-
بازده۸۲ درصد
-
تعداد ریل ۱۲ ولتیک عدد
-
گواهینامه ۸۰PLUSپایه
-
قابلیت Active PFCدارد
۲۹ منبع تغذیه گرین مدل GP400A-ECO Rev3.1
مشخصات کلی
-
ابعاد۱۵۰x140x86 میلیمتر
-
فرم فاکتورATX 12V
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۴۰۰ وات
-
بازده۴۰۰
-
گواهینامه ۸۰PLUSپایه
۳۰ منبع تغذیه کامپیوتر گرین مدل GP530A-EUD
مشخصات کلی
-
ابعاد۸۶x140x150 میلیمتر
-
فرم فاکتور
-
نوع پاورغیر ماژولار
-
توان خروجی۵۳۰ وات
-
بازده
-
گواهینامه ۸۰PLUSBronze
-
قابلیت Active PFCدارد
امیدواریم این مطلب اطلاعات کافی را برای خرید پاور کامپیوتر در اختیار شما قرار دهد. سوالات خود را می توانید از طریق فرم ارسال دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.
در ادامه بیشتر بخوانید: راهنمای خرید هدفون بیسیم