یکی از ابزارهای مهم و ضروری در تعمیرگاههای مکانیکی آچار بکس بادی است، به وسیله این دستگاه شما می توانید بدون نیاز به صرف انرژی انواع پیچ و مهره را در کمترین زمان ممکن باز کنید. یکی از دلایلی که تعمیرکاران رو به خرید این وسیله می آورند افزایش سرعت باز و بسته کردن پیچ و مهره است. شاید این سوال در ذهن شما ایجاد شود که این بکسهای بادی قدرت لازم برای باز و بسته کردن پیچهای خیلی سفت را نداشته باشند. این یک ذهنیت کاملاً اشتباه میباشد، یعنی اگر شما دستگاه را روی حالت ۴ یا ۵ قرار دهید هنگام سفت کردن ممکن است پیچ یا مهره شما بریده شود.
البته این موضوع به نوع بکس بادی و قدرت پمپ باد شما نیز بستگی دارد، معمولاً کسانی که بکس باد را برای مراکز تعمیرگاهی خود خریداری میکنند، دارای پمپ های باد بزرگ و بسیار قوی نیز هستند که مسلماً از نظر قدرت با مشکلی مواجه نخواهند شد. از نظر پزشکی کسانی که به مشکلات کمر و گردن دچار هستند، نباید با فشار دست اقدام به باز و بسته کردن پیچ و مهره کنند، بنابراین اگر آچار بکس بادی نداشته باشند، باید شغل خود را کنار بگذارند، اما خوشبختانه با بکس باد نه تنها شغل خود را از دست نمیدهند، بلکه در کار خود هم پیشرفت میکنند.
اینجاست که اهمیت این وسیله در کار شما مشخص میشود. اگر شما هم تصمیم به خرید آچار بکس بادی گرفتهاید، اما با توجه به تنوع زیاد مدلها و قیمتها با خرید این وسیله به مشکل برخورد کردهاید، اصلا نگران نباشید. ما در این مقاله شما را با انواع بکس بادی آشنا کرده و به شما یک سری نکات مهم که هنگام خرید آچار بکس بادی باید به آنها توجه داشته باشید، آموزش خواهیم داد.
آچار بکسبادی چیست؟
نوعی ابزار بادی است که انرژی مورد نیاز برای باز و بسته کردن انواع پیچ و مهره را از طریق پمپ باد تامین میکند. درون این آچار تعدادی پره فیبری وجود دارند که همانند یک توربین بادی عمل میکنند، یعنی باد سبب چرخش پرهها شده و انرژی به وجود آمده به وسیله یک شفت به گیربکس منتقل میشود. گیربکس ضربه لازم برای باز و بسته کردن را تامین میکند. این وسیله به منظور تسریع در فرآیند باز و بسته کردن پیچ و مهره مورد استفاده قرار میگیرد.
حتما بخوانید: راهنمای خرید جک سوسماری
انواع آچار بکسبادی بر اساس مکانیسم ضربه:
- آچار بکس تک چکشه بزرگ: این مدل برای باز کردن پیچهای خیلی بزرگ طراحی شده است، به همین علت درون این آچار به جای استفاده از چند چکش ضربه کوچک یک چکش ضربهزنی بزرگ تعبیه شده است.
- اچار بکس پین و چکش: در واقع از همان تکنولوژی دو چکشه پیروی میکند. تنها تفاوت این آچار با مدل دو چکشه این است که ضربات وارد شده به یک عدد پین وارد شده و سپس به وسیله یک حلقه به چکش ضربه زن هدایت میشود.
- آچار بکس یک چکشه نوسانی: نوع سیستم ضربه زنی در آنها به صورت نوسانی است و پیوسته نیست، قدرت آنها در مقایسه با مدلهای دو چکشه کمتر است. بنابراین برای باز و بسته کردن پیچ و مهرههای کوچک مورد استفاده قرار میگیرد.
- آچار بکس دو چکشه نوسانی: قدرت این دستگاه از مدلهای تک چکشه بیشتر است و نوع ضربهزنی در آنها حالت نوسانی دارد یعنی ضربه زنی در آنها پیوسته نیست، همین موضوع سبب میشود قدرت آن چند برابر مدلهای معمولی باشد.
- اچار بکس پین و کلاچ: در این مدل زمانی که پیچ یا مهره باز و بسته میشود، نیرو از طریق دو عدد پین به شفت ضربه وارد میکند به همین علت است که دارای قدرت بالا و لرزش پایین حین کار هستند.
منظور از درایور، بکس باد چیست؟
در واقع همان سری شفت خروجی آچار بکس است که بکسها روی آن قسمت قرار میگیرند. بنابراین اندازه بکسهای شما باید متناسب با اندازه درایور آچار بکس شما باشد. اندازه درایورها بر مبنای یک واحد استانداردimperial system مشخص میشود. که به وسیله کشور انگلستان تعیین شده است.
انواع آچار بکس بر اساس اندازه درایور:
- آچار بکس بادی با درایور ۱ اینچ: برای این مدل از آچار شما تنها قادر به استفاده از بکسهای ۱ اینچی هستید. یعنی اگر با پیچ و مهرههای خیلی بزرگ سرکار دارید این مدل برای شما مناسب است.
- آچار بکس بادی با درایور ۱.۲ اینچ: شناخته شدهترین نوع بکس بادی در کشور هستند. از این مدل بیشتر برای کارگاههای مکانیکی و سایر تعمیرگاهها استفاده میشود. در واقع سایز بکس استانداردی دارند که برای باز و بسته کردن پیچ و مهرهای کوچک و بزرگ مورد استفاده قرار میگیرند.
- آچار بکس بادی با ایمپکت ۲۱.۲ و درایور ۱۱.۲ اینچ: این مدل بیشتر در شرکتهای نفتی و لجستیک که با پیچ و مهرههای بزرگ و قول پیکر سر و کار دارند مورد استفاده قرار میگیرند. درست است که میتوان با استفاده از تبدیل اندازهها را تغییر داد اما باید دستگاه نیز قدرت لازم را برای باز و بسته کردن پیچ داشته باشد.
- آچار بکس بادی با درایور ۳.۴ اینچ: در واقع کوچکترین مدل درایور هستند و برای پیچ و مهرههای با سایز کوچک مورد استفاده قرار میگیرد. اگر پیچ و مهرههای کوچک را با مدلهای قبلی باز و بسته کنید به دلیل قدرت زیاد باعث بریده شدن پیچ و مهره میشود.
مزایای استفاده از آچار بکس بادی:
- استفاده از بکس باد بسیار ساده است و نیاز به دانش و تخصص خاص ندارد یعنی شما با هر سطح از دانش و اطلاعات میتوانید با این وسیله کار کنید.
- در مقایسه با کاری که برای شما انجام میدهد، قیمت مناسبی دارد. تصور کنید با آچار بکس دستی موتور یک خودرو را در طول یک روز باز و بسته میکنید اما با آچاربکس دستی در یک روز دو تا سه عدد موتور خودرو را باز و بسته میکنید. یعنی در یک روز پول بکس بادی را در می آورید.
- سرعت انجام کارهای شما را چند برابر میکند. در واقع هیچ وقت یک مشتری دوست ندارد که وقت زیادی را در تعمیرگاه هدر دهد.
- با این وسیله میتوانید پیچهای خیلی سفت شده را به راحتی با فشار دادن یک دکمه بدون صرف انرژی بدنی باز کنید.
حتما بخوانید: راهنمای خرید پمپ باد قوی
راهنمای خرید آچار بکس بادی:
شما برای خرید هر وسیلهای نیاز به یک سری نکات مهم دارید که اگر به آنها توجه داشته باشید، میتوانید یک خرید خوب و با صرفه انجام دهید. به همین علت در ادامه شما را با یک سری نکات مهم که هنگام خرید آچار بکس بادی باید به آنها توجه داشته باشید، آشنا میکنیم. اگر هنگام خرید به این نکات توجه کنید یک خرید درست و موفق خواهید داشت.
نکات مهم هنگام خرید آچار بکس بادی:
- قیمت آچار بکس: در واقع قیمت نقش خیلی مهمی و در انتخاب شما دارد. قبل از هر کاری میزان بودجه برای خرید آچار بکس را مشخص کنید. مشخص کردن میزان بودجه باعث میشود مدلهایی که در محدوده قیمتی شما قرار ندارند حذف شده و انتخاب برایتان آسان میشود.
- نوع آچار بکس: آچار بکس دارای نمونه های مختلفی است که بر اساس نوع ضربه زنی و اندازه درایور از یکدیگر تفکیک می شوند. در واقع شما با توجه به اندازه پیچ و مهرههایی که روزانه برای باز کردن آنها به آچار بکس نیاز دارید، نوع دستگاه خود را مشخص کنید. اگر برای انتخاب نوع آچار بکس بادی مشکل دارید قسمت ابتدایی مطلب را مطالعه نمایید.
- اندازه درایور: درایور در واقع قسمتی است که به شفت داخلی گیربکس دستگاه متصل میباشد. شما فقط قادر به استفاده از بکسهایی هستید که متناسب با اندازه درایور باشند. البته اگر دستگاه شما قدرت لازم برای باز و بسته کردن پیچ با سایزهای دیگر را داشته باشد میتوانید از تبدیل استفاده کنید و انواع پیچ و مهره را با آن باز و بسته کنید.
- سرعت بکس بادی: در واقع سرعت بکس بادی همان تعداد ضربات وارد شده به شفت گیربکس در دقیقه می باشد. واحد سرعت بکس بادی همان Rpm دور بر دقیقه است. یعنی هر چه بکس شما از سرعت بیشتری برخوردار باشد. شما می توانید با سرعت بیشتری پیچ و مهره های مد نظر خود را باز و بسته نمایید.
- گشتاور بکس بادی: شاید تنها عاملی که شما را برای خرید بکس بادی مجاب میکند همین میزان گشتاور دستگاه است. هرچه میزان گشتاور دستگاهی بالاتر باشد در واقع قدرت بیشتری برای باز و سفت کردن پیچ و مهره دارد. تلاش کنید بکس بادی شما حداقل داری ۲۰۰ نیوتن بر متر باشد.
- گارانتی: همیشه به سراغ برندهایی بروید که دارای خدمات پس از فروش هستند، زیرا این محصولات از کیفیت بالایی برخوردار بوده و در صورت مواجه شدن با هر گونه مشکلی شرکت مشکل شما را برطرف میکند. در واقع شرکت سازنده از کیفیت محصول خود اطمینان نداشته باشد آن را گارانتی نمی کند.
- از فروشگاه معتبرخرید کنید: متاسفانه روزانه حجم بالایی از کالای تقلبی وارد بازار میشود که از نظر ظاهری دقیقاً مشابه جنس اصلی هستند. تنها راه تشخیص آنها تجربه و مهارت بالا است. اگر مهارت و تجربه کافی در این زمینه را ندارید، حتماً از فروشگاه معتبر خرید کنید تا جنس تقلبی را با قیمت جنس اصلی به شما قالب نکنند.
با توجه به نکاتی که گفته شد، می توانید آچار بکس بادی مورد نیازتان را خریداری کنید. ما برای سهولت کار شما، لیستی از بهترین نمونههای آچار بکس بادی قوی، ارزان و پرفروش موجود در بازار را برای شما جمع آوری کرده ایم. با کلیک روی هر محصول یا زدن دکمه ی زیر هر آیتم، اطلاعات بیشتری از هر محصول را دریافت نمایید.
۱ آچار بکس بادی کاستور مدل CA2023BT
مشخصات فیزیکی
-
وزن۲۹۰۰ گرم
-
ابعاد۱۸x19x7 سانتیمتر
۲ آچار بکس بادی تاپتول مدل KAAC1610
مشخصات فیزیکی
-
وزن۲۳۰۰ گرم
-
ابعاد۲۲x20x6 سانتیمتر
۳ آچار بکس بادی تاپ تول مدل KAAA-1660
مشخصات فیزیکی
-
وزن۲۸۰۰ گرم
-
ابعاد۲۰x19x5 سانتیمتر
۴ آچار بکس بادی جنیوس تولز کد ۴۰۰۴۸۰
مشخصات فیزیکی
-
وزن۲۸۰۰ گرم
-
ابعاد۱۷x7x19 سانتیمتر
۵ آچار بکس بادی لتوس مدل LIW-034
مشخصات فیزیکی
-
وزن۴۴۶۰ گرم
-
ابعاد۱۰ × ۲۵ × ۲۴ سانتیمتر
۶ آچار بکس بادی سانتک مدل SM-403
مشخصات فیزیکی
-
وزن۲۲۲۲ گرم
-
ابعاد۷ × ۲۰ × ۲۰ سانتیمتر
۷ آچار بکس بادی تایتیان کد ۶۶۰N
مشخصات فیزیکی
-
وزن۲۸۰۰ گرم
-
ابعاد۱۸x17x8 سانتیمتر
۸ آچار بکس بادی نووا مدل S1000
مشخصات فیزیکی
-
وزن۲۱۰۰ گرم
-
ابعاد۲۰x19x5 سانتیمتر
۹ آچار بکس بادی اوساکا کد OPT517ODK
مشخصات فیزیکی
-
وزن۲۷۰۰ گرم
-
ابعاد۲۰x20x8 سانتیمتر
۱۰ آچار بکس بادی کرون مدل CT38115
مشخصات فیزیکی
-
وزن۲۱۰۰ گرم
-
ابعاد۱۹x7x21 سانتیمتر
۱۱ آچار بکس بادی تایتیان مدل Twin-Hammer
مشخصات فیزیکی
-
وزن۲۸۰۰ گرم
-
ابعاد۱۸x17x7 سانتیمتر
۱۲ آچار بکس بادی کوکن مدل KW-19HP
مشخصات فیزیکی
-
وزن۲۴۰۰ گرم
-
ابعاد۱۸x7x20 سانتیمتر
۱۳ آچار بکس بادی هازت مدل ۹۰۱۲EL-SPC
مشخصات فیزیکی
-
وزن۱۹۸۰ گرم
-
ابعاد۱۹x10x19 سانتیمتر
۱۴ آچار بکس بادی تایتیان مدل ۴۵۰۰
مشخصات فیزیکی
-
وزن۱۵۰۰۰ گرم
-
ابعاد۵۵x13x12 سانتیمتر
۱۵ آچار بکس بادی رنوایر مدل RY-216
مشخصات فیزیکی
-
وزن۵۰۰۰ گرم
-
ابعاد۳۱x25x10 سانتیمتر
۱۶ آچار بکس بادی پروانه ای کوانی مدل KI851
مشخصات فیزیکی
-
وزن۱۰۰۰ گرم
-
ابعاد۲۱*۱۰*۵ سانتیمتر
۱۷ آچار بکس بادی رنوایر مدل RY-214
مشخصات فیزیکی
-
وزن۴۸۰۰ گرم
-
ابعاد۳۲x26x10 سانتیمتر
۱۸ آچار بکس بادی اینگرسولرند مدل ۲۱۶B
مشخصات فیزیکی
-
وزن۱۲۷۰ گرم
-
ابعاد۱۸x4x5 سانتیمتر
۱۹ آچار بکس بادی تاپ تول مدل KAAA1640
مشخصات فیزیکی
-
وزن۲۶۲۰ گرم
-
ابعاد۲۰ × ۱۹ × ۵ سانتیمتر
۲۰ آچار بکس بادی کوانی مدل KI-857
مشخصات فیزیکی
-
وزن۲۹۰۰ گرم
-
ابعاد۲۱x7x22 سانتیمتر
۲۱ آچار بکس بادی اسکورپیو مدل YU-1285TH
مشخصات فیزیکی
-
وزن۲۴۰۰ گرم
-
ابعاد۱۸x7x20 سانتیمتر
۲۲ آچار بکس بادی جنوس مدل ۹۵۰۰
مشخصات فیزیکی
-
وزن۱۴۰۰۰ گرم
-
ابعاد۴۰x13x12 سانتیمتر
۲۳ آچار بکس بادی سانتک مدل SG-0751
مشخصات فیزیکی
-
وزن۴۹۴۹ گرم
-
ابعاد۲۴ × ۱۰ × ۲۴.۴ سانتیمتر
۲۴ آچار بکس بادی ام اس ان مدل ۴۵۰
مشخصات فیزیکی
-
وزن۲۵۰۰ گرم
-
ابعاد۱۸*۱۸*۸ سانتیمتر
۲۵ آچار بکس بادی رنوایر مدل RY-211
مشخصات فیزیکی
-
وزن۱۴۴۰ گرم
-
ابعاد۱۹x17x6 سانتیمتر
۲۶ آچار بکس بادی هازت مدل ۹۰۱۲-SPC/1
مشخصات فیزیکی
-
وزن۲۵۰۰ گرم
-
ابعاد۲۱x7x20 سانتیمتر
۲۷ آچار بکس بادی ویگور مدل V/4800
مشخصات فیزیکی
-
وزن۲۱۰۰ گرم
-
ابعاد۲۱x17x6 سانتیمتر
۲۸ آچار بکس بادی تایتان مدل ۹۵۰۰
مشخصات فیزیکی
-
وزن۱۴۰۰۰ گرم
-
ابعاد۴۴x18x12 سانتیمتر
امیدواریم این مطلب اطلاعات کافی را برای خرید آچار بکس بادی در اختیار شما قرار دهد. سوالات خود را می توانید از طریق فرم ارسال دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.
در ادامه بیشتر بخوانید: راهنمای خرید اره پروفیل بر