انرژی برق به یک جزء جدایی ناپذیر از زندگی انسانها تبدیل شده به طوری که زندگی بدون انرژی برق امکان پذیر نیست. بعد از توربینهای آبی و بادی بیشتر انرژی برق مورد نیاز انسانها به وسیله سوختهای فسیلی تولید میشود. متاسفانه منابع سوختهای تجدید ناپذیر رو به اتمام است، و از طرف دیگر موجب آلودگی هوا و محیط زیست میشوند. بنابراین در مصرف آنها باید صرفهجویی کرد تا نسلهای آینده نیز از آنها بهره ببرند. امروزه دانشمندان برای تولید انرژی برق به سراغ نور خورشید رفته و با استفاده از پنل خورشیدی اقدام به تولید برق رایگان میکنند.
برق خورشیدی در بیشتر کشورهای دنیا راه افتاده و همگانی شده، به همین دلیل بیشتر منازل آنها به این تکنولوژی مجهز شدهاند. در کشور ما هم خوشبختانه به سرعت در حال شکل گیری است و خیلی از مردم به این تکنولوژی جدید مجهز شدهاند. شما با خرید چند سلول خورشیدی میتوانید برق مورد نیاز منزل خود را تهیه کرده و حتی میزان مازاد آن را به وسیله برخی شرکتهای رابط به اداره برق بفروشید. خیلی از افراد درآمد خانواده خود را از طریق تولید برق با استفاده از سلول خورشیدی تامین میکنند. برای این کار تعداد زیادی پنل خورشیدی روی پشت بام منزل خود نصب میکنند.
اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که تصمیم به خرید یک یا چند پنل خورشیدی برای تولید برق گرفتهاید، اما با توجه به تنوع زیاد مدلها و قیمتها با خرید این وسیله به مشکل برخوردهاید، اصلا نگران نباشید. ما در این مقاله به شما یک سری نکات مهم و کاربردی را که هنگام خرید پنل خورشیدی باید به آنها توجه داشته باشید را آموزش میدهیم.
پنل خورشیدی چیست و چگونه کار میکند؟
پنل خورشیدی از تعدادی سلول شیمیایی حساس به نور ساخته میشود. همان طور که میدانید نور خورشید یا هر نور دیگر از تعداد زیادی فوتون ساخته میشوند. فوتونهای مربوط به نور خورشید با برخورد به سلولهای خورشیدی طی یک واکنش شیمیایی به انرژی الکتریکی تبدیل میشوند. انرژی الکتریکی به دست آمده توسط پنلهای خورشیدی درون یک یا چند باتری ذخیره میشود و برای مصارف خانگی و صنعتی میتوان از آنها استفاده کرد.
حتما بخوانید: راهنمای خرید دستگاه برق اضطراری
تاریخچه پیدایش پنلهای خورشیدی:
برای اولین بار چیزی در حدود ۱۰۰ سال پیش از انرژی خورشید برای تولید بخار برای حرکت در آوردن برخی موتورها بهره گرفته شد. اما تولید برق تا قبل کشف پدیده فتوولتائیک یا همان تبدیل نور خورشید به انرژی برق به وسیله بکرل ادموند میسر نبود. اما با اختراع این پدیده در سال ۱۸۹۳ اولین سلول خورشیدی با استفاده از ورقه نازک طلا و ورقههای آغشته شده به سلنیوم به وسیله شخصی به نام فریت چارلز ساخته شد. این تکنولوژی به سرعت شروع به رشد کرد و برای اولین بار در دهه ۷۰ میلادی مردم نخستین پنل خورشیدی را در ماشین حسابهای خود مشاهده کردند.
انواع پنل خورشیدی:
- پنل خورشیدی سیلیکون: این پنلها با تکنولوژی PV تولید میشوند به این پنلها کریستال بلوری هم گفته میشود. زیرا از سیلیکون (si) با تکنولوژی pv پلی و مونو کریستال در تولید تکنولوژی فوتوولتائیک بهره گیری میشود و به دلیل استفاده از تکنولوژی پی وی برای تبدیل کردن سیلیکون به بلور به آنها سیلیکون کریستال گفته میشود.
- پنل خورشیدی مونو کریستال: هرچه میزان سیلیکون به کار رفته در پنل شما بیشتر باشد، پنل مورد نظر توانایی بیشتری برای تبدیل نور خورشید به الکتریسته را دارد. مونو در یونانی همان عدد یک است یعنی پنلهای ساخته شده با استفاده از تکنولوژی پی وی و یک عدد کریستال ساخته میشوند. البته نمونههای دیگری از این پنلها نیز مانند: مولتی کریستال و پلی کریستال هم وجود دارند که قدرت تبدیل آنها چند برابر این نمونه است.
- پنل خورشیدی نوار رشتهای: در این مدل سلولهای خورشیدی از نوارهای رشتهای سیلیکونی به وسیله تکنولوژی pv تولید میشود. در واقع در ساخت آنها از سیمهای رشتهای کشیده یا همان کریستال سیلیکونی بلوری بسیار مقاوم در برابر گرما به وجود میآیند. این سیمهای نازک را بریده و در کنار یکدیگر قرار میدهند تا یک سطح از سلول خورشیدی تشکیل شود.
- پنل خورشیدی فیلم نازک: به این پنلهای فتوولتائیک سلول خورشیدی آمورف یا ماژول هم گفته میشوند. فرآیند ساخت سلولهای خورشیدی فیلم نازک قرار گرفتن چند لایه نازک روی سطح فلز، شیشه و پلاستیک است. صخامت این فیلمها بسیار نازک بوده چیزی و در حدود چند میکرومتر تا چند نانومتر میباشد.
مزایای استفاده از پنلهای خورشیدی:
- شما با صرف یک بار هزینه برای خرید پنل خورشیدی، میتوانید تا طولانی مدت از برق رایگان استفاده کنید و میزان برق مصرفی خود را به صفر برسانید.
- شما میتوانید در مسافرت و مکانهایی که انرژی برق وجود ندارد برق مورد نیاز برای روشنایی کمپ و شارژ کردن تلفن همراه، دوربین عکاسی و فیلم برداری خود را تامین کنید.
- نصب و راه اندازی این تجهیزات بسیار ساده است، در واقع طبق دستور العمل شرکت سازنده تجهیزات را به هم متصل میکنید. فقط کافی است پل شما رو به نور خورشید باشد.
- برق تولید شده به این روش بدون هزینه مواد سوختنی و از سوختهای پاک تامین میشود. یعنی برای تولید برق نه هوا آلوده میشود و نه سوخت فسیلی هدر میرود.
حتما بخوانید: راهنمای خرید موتور برق بنزینی
نکات مهم هنگام خرید پنل خورشیدی:
- قیمت پنل: قبل از هر چیزی میزان بودجه برای خرید پنل خورشیدی را مشخص کنید. با مشخص کردن مقدار بودجه خود به خود مدلهایی که در محدوده قیمتی شما قرار ندارند از انتخاب شما خارج شده و انتخاب برایتان آسان میشود.
- نوع پنل خورشیدی: پنل خورشیدی انواع مختلفی دارد که در قسمت قبل به توضیح تک تک آنها پرداخته شد. در واقع ماده شیمیایی که فوتونهای نور خورشید را به انرژی برق تبدیل میکند همان سیلیکون است که به وسیله فرآینده pv آن را به کریستال تبدیل میکنند. طبیعی آست که هر چه تعداد si موجود در سطح بیشتر باشد، پنل میزان بیشتری فوتون را به الکتریسیته تبدیل میکند.
- اندازه پنل: به ابعاد و اندازه پنل خورشیدی توجه داشته باشید. اگر برای منزل خود به صورت ثابت میخواهید از انرژی خورشیدی استفاده کنید، بهتر است از پنلهای خورشیدی بزرگ استفاده نمایید زیرا میزان برق بیشتری تولید میکنند. اما اگر برای مسافرت و طبیعتگردی به انرژی خورشیدی نیاز دارید بهتر است اندازه پنل کوچک باشد، زیرا جابهجایی آن آسانتر است.
- ظرفیت و نوع باتری: هیچ گاه از یک پنل خورشیدی بدون باتری نمیتوان به خوبی بهره گرفت به همین دلیل معمولا به یک یا چند باتری متصل میشوند و شروع به شارژ نمودن باتریها میکنند. طبیعی است هرچه میزان آمپر باتری شما بیشتر باشد، باتری مورد نظر ولتاژ بیشتری را ذخیره کرده و پر قدرتتر است. اگر میخواهید پنل شما برق بیشتری را برای مدت زمان طولانیتر در اختیار شما قرار دهد، ظرفیت و تعداد باتریهای خود را افزایش دهید.
- اینورتر یا افزاینده ولتاژ: معمولا پنلهای خورشیدی ولتاژ ضعیفی تولید میکنند و نمیتوان ولتاژ بیشتر از ۱۲ و ۲۴ ولت را درون باتری ذخیره کرد به همین علت نمیتوان وسایل ۲۲۰ ولتی را به این پنل متصل کرد به همین دلیل شما نیاز به یک افزایش دهنده ولتاژ دارید تا برق ۱۲ یا ۲۴ ولت باتری را به ۲۲۰ ولت تبدیل کرده و مانند برق شهری از آن استفاده کنید. هرچه آمپر و وات خروجی اینورتر شما بیشتر باشد، برق قویتری خواهید داشت.
- گارانتی: بهتر است به سراغ برندهایی بروید که دارای گارانتی و خدمات پس از فروش هستند، تا در صورت وجود هر گونه مشکل از خدمات پس از فروش انها بهره ببرید. این محصولات معمولا از کیفیت بالایی برخوردارند؛ زیرا این شرکتها تا از کیفیت محصول خود مطمئن نباشند ان را ضمانت نمیکنند.
- از فروشگاه معتبر خرید کنید: متاسفانه روزانه حجم زیادی اجناس چینی و تقلبی ارزان روانه بازار میشوند که از نظر ظاهری کاملا مشابه جنس اصل هستند. خیلی از فروشندههای فرصت طلب این اجناس را به قیمت اصلی به مشتری قالب میکنند. پس اگر میخواهید کلاه سرتان نرود، حتما از فروشگاه معتبر خرید کنید.
با توجه به نکاتی که گفته شد، می توانید پنل خورشیدی مورد نظر خود را خریداری کنید. ما برای سهولت کار شما، لیستی از بهترین نمونههای پنل خورشیدی ارزان، باکیفیت و پرفروش موجود در بازار را جمع آوری کرده ایم. با کلیک کردن روی هر تصویر یا زدن دکمه ی زیر هر آیتم، اطلاعات بیشتری از هر محصول را دریافت نمایید.
۱ پنل خورشیدی کد ۷۰۵ ظرفیت ۰.۶ وات
مشخصات
-
ابعاد پنل۱۳۵×۱۱۰ میلیمتر
-
وزن۰.۱ کیلوگرم
-
تعداد سلول۲۴
-
ویژگیهای پنل خورشیدی و کنترلرپلی کریستال
-
حداکثر فشار قابل تحمل۱
-
بیشترین توان تولیدی۲ وات
-
بازده انرژی۳۰
۲ پنل خورشیدی ام ال جی سولار مدل TKSP-20 ظرفیت ۲۰ وات
مشخصات
-
ابعاد پنل۴۲۰×۳۴۰ میلیمتر
-
ابعاد سلول۳۸×۷۵ میلیمتر
-
وزن۰.۹۰۰ کیلوگرم
-
تعداد سلول۳۶
-
ویژگیهای پنل خورشیدی و کنترلرپلی کریستال
-
نوع کانکتورگیره کروکودیلی
-
کابل خروجیدارد
-
دمای کاربری۲۵ درجه سانتیگراد
-
حداکثر فشار قابل تحملشامل نمی شود
-
جعبه اتصالدارد
-
بیشترین ولتاژ۱۸.۶ ولت
-
بیشترین شدت جریان۱.۰۸ آمپر
-
بیشترین توان تولیدی۲۰ وات
-
بازده انرژی۱۴ درصد
-
استاندارد حفاظتی و ایمنیIP65
-
سایر توضیحاتمجهز به دو گیره کروکودیلی جهت اتصال به مصرف کننده و یا باتری
۳ پنل خورشیدی ایداف مدل KL-SP-35W ظرفیت ۳۵ وات
مشخصات
-
ابعاد پنل۳۰×۵۴۰×۸۲۰ میلیمتر
-
ابعاد سلول۱۵۷×۴۰ میلیمتر
-
وزن۴۵۰۰ کیلوگرم
-
تعداد سلول۵۴
-
نوع کانکتورگیره سوسماری
-
کابل خروجیدارد
-
جعبه اتصالدارد
-
بیشترین ولتاژ۱۰۰۰۱۰۰۰ ولت
-
بیشترین شدت جریان۲.۲۴ آمپر
-
بیشترین توان تولیدی۳۵ وات
-
استاندارد حفاظتی و ایمنیIP65
-
سایر توضیحاتکاملا عایق شده در برابر نفوذ آب به جعبه اتصال و کانکتور ( دارای واشر آب بندی )طول سیم خروجی ۱ متر و مجهز به دو گیره سوسماری ( کروکودیلی ) دارای مجموعه دیود محافظ برگشت ولتاژ مقاوم دربرابر ضربه و تگرگ
۴ پنل خورشیدی سان پل مدل SP50M-28 ظرفیت ۵۰ وات
مشخصات
-
ابعاد پنل۷۰۰×۴۰۰ میلیمتر
-
ابعاد سلول۱۸۲ میلیمتر
-
وزن۴ کیلوگرم
-
تعداد سلول۳۲
-
ویژگیهای پنل خورشیدی و کنترلرمونوکریستال
-
دمای کاربری۴۷ درجه سانتیگراد
-
تلورانس توان۵ وات
-
حداکثر فشار قابل تحمل±۳%
-
بیشترین ولتاژ۱۶.۵۳ ولت
-
بیشترین شدت جریان۳.۲ آمپر
-
بیشترین توان تولیدی۵۰ وات
-
بازده انرژی۲۱%
-
استاندارد حفاظتی و ایمنیP68: Ingress Protection IEC61215,IEC61730 ISO9001:۲۰۱۵ Quality management systems ISO45001:Environmental management systems ISO45001:۲۰۱۸ Occupational health and safety management systems
-
سایر توضیحاتکیفیت سلول گرید A / دمای کارکرد پنل مابین +۸۵درجه سانتیگراد تا -۴۰ درجه سانتیگراد
۵ پنل خورشیدی مدل CS-813
مشخصات
-
ابعاد پنل۴۵×۱۴۵×۱۸۵ میلیمتر
-
ابعاد سلول۳۵×۲۰ میلیمتر
-
وزن۴۵۰ کیلوگرم
-
تعداد سلول۱۲
-
بیشترین توان تولیدی۲ وات
-
بازده انرژی۱۵%
-
سایر توضیحاتقابلیت استفاده بعنوان پاور بانک به همراه کابل رابط شارژ ۴ کارهدارای ۳ منبع روشنایی ( ۱ عدد در جلو و ۲ عدد در پشت دستگاه)
۶ پنل خورشیدی مدل ۶V ظرفیت ۱.۵ وات
مشخصات
-
ابعاد پنل۱۳۳x76x2 میلیمتر
-
وزن۳۵ کیلوگرم
-
بیشترین ولتاژ۶ ولت
-
بیشترین توان تولیدی۱.۵ وات
-
بازده انرژی۱۶
۷ پنل خورشیدی اولسن مارک مدل OMSP2774 ظرفیت ۳.۵ وات
مشخصات
-
ابعاد پنل۲۲×۱۴ میلیمتر
-
ابعاد سلول۱۴×۲۵ میلیمتر
-
وزن۰.۳۸ کیلوگرم
-
تعداد سلول۴۸
-
ویژگیهای پنل خورشیدی و کنترلرپلی کریستال
-
نوع کانکتورفیش آداپتوری
-
کابل خروجی۳ متر
-
حداکثر فشار قابل تحملشامل نمی شود
-
بیشترین ولتاژ۱۷.۵ ولت
-
بیشترین شدت جریان۰.۳۳ آمپر
-
بیشترین توان تولیدی۳.۵ وات
-
بازده انرژی۱۴ درصد
-
سایر توضیحاتقابلیت شارژ تمامی باتری های با ولتاژ نامی ۱۲ ولت برای شارژ اغلب چراغ قوه ها و اسپیکر ها و سیستم های خورشیدی کوچک
۸ پنل خورشیدی کد ۷۱۵ ظرفیت ۲ وات
مشخصات
-
ابعاد پنل۱۳۰×۸۰ میلیمتر
-
وزن۰.۱ کیلوگرم
-
تعداد سلول۲۰
-
حداکثر فشار قابل تحمل۱
-
بیشترین توان تولیدی۱.۵ وات
-
بازده انرژی۱۰
۹ پنل خورشیدی سان پل مدل SP30M-30 ظرفیت ۳۰ وات
مشخصات
-
ابعاد پنل۵۵۰×۳۵۰ میلیمتر
-
وزن۲.۳ کیلوگرم
-
تعداد سلول۳۰
-
حداکثر فشار قابل تحمل۱۰
-
بیشترین توان تولیدی۳۰ وات
-
بازده انرژی۳۰
۱۰ پنل خورشیدی مدل Kb-788Az
مشخصات
-
ابعاد پنل۱۳۰x80x10 میلیمتر
-
وزن۳۵ کیلوگرم
-
تعداد سلول۲۰
-
بیشترین ولتاژ۶ ولت
-
بیشترین توان تولیدی۱.۵ وات
۱۱ پنل خورشیدی مدل Ak25 ظرفیت ۱۳۰ میلی آمپر مجموعه ۲ عددی
مشخصات
-
ابعاد پنل۵۳x18x1 میلیمتر
-
وزن۳۰ کیلوگرم
-
بیشترین توان تولیدی۰.۶۵ وات
-
سایر توضیحاتولتاژ: ۰.۵ ولتجریان: ۱۳۰ میلی آمپرابعاد: ۱۸ × ۵۳ میلی متر
۱۲ پنل خورشیدی یوفی مدل T8700
مشخصات
-
ابعاد پنل۱۸۵.۹×۱۱۵.۸ میلیمتر
-
ابعاد سلول۱۸۵.۹×۱۱۵.۸×۲۵.۴ میلیمتر
-
وزن۰.۵ کیلوگرم
-
تعداد سلول۳۶
-
ویژگیهای پنل خورشیدی و کنترلرمونوکریستال
-
حداکثر فشار قابل تحمل۲.۶ وات
-
بیشترین توان تولیدی۲.۶ وات
-
بازده انرژی۲.۶
۱۳ پنل خورشیدی کد ۷۰۵ ظرفیت ۰.۶ وات
مشخصات
-
ابعاد پنل۶۵x65x10 میلیمتر
-
وزن۱۵ کیلوگرم
-
بیشترین ولتاژ۵.۵ ولت
-
بیشترین شدت جریان۰.۱۲۲ آمپر
-
بیشترین توان تولیدی۰.۶ وات
-
سایر توضیحاتتوان خروجی: ۰.۶ وات -بازدهی تبدیل: ۲۴ ~ ۲۱ درصد با تلرانس ۲ درصد-ولتاژ مدار باز: ۶.۷ ولت -جریان اتصال کوتاه: ۱۲۲ میلی آمپر-ولتاژ کاری: ۵.۵ ولت – جریان کاری: ۱۰۹ میلی آمپر
۱۴ پنل خورشیدی مدل bpack ظرفیت ۷ وات
مشخصات
-
ابعاد پنل۵۰۰×۲۴۰ میلیمتر
-
وزن۴۵۰ کیلوگرم
-
تعداد سلول۲
-
حداکثر فشار قابل تحمل
-
بیشترین توان تولیدیوات
-
بازده انرژی
۱۵ پنل خورشیدی مدل SHS-2V ظرفیت ۰.۰۵ وات
مشخصات
-
ابعاد پنل۵۵×۵۵ میلیمتر
-
وزن۰.۲۰ کیلوگرم
-
تعداد سلول۴
-
حداکثر فشار قابل تحمل۱
-
بیشترین توان تولیدی۰.۱ وات
-
بازده انرژی۲۰%
۱۶ پنل خورشیدی تیسو مدل TM250W-36V ظرفیت ۲۵۰ وات
مشخصات
-
ابعاد پنل۱۵۳۰×۷۶۰ میلیمتر
-
وزن۱۴ کیلوگرم
-
تعداد سلول۶۳
-
ویژگیهای پنل خورشیدی و کنترلرمونوکریستال
-
نوع کانکتورMC4
-
کابل خروجیدارد
-
دمای کاربری-۴۰ +۸۵ درجه سانتیگراد
-
حداکثر فشار قابل تحمل±۳%
-
بیشترین ولتاژ۳۶ ولت
-
بیشترین شدت جریان۶.۹۴ آمپر
-
بیشترین توان تولیدی۲۵۰ وات
-
بازده انرژی۲۳%
-
استاندارد حفاظتی و ایمنیIP67: Ingress ProtectionIEC61215,IEC61730ISO9001:۲۰۱۵ Quality management systemsISO45001:Environmental management systemsISO45001:۲۰۱۸ Occupational health and safety management systems
-
سایر توضیحاتولتاژ مدار باز (Voc) : 43جریان اتصال کوتاه (lsc): 7.36باس بار هافسل: ۱۱فریم: آلیاژ آلومینیوم آنودایز شده تکنولوژی Half-cellکیفیت سلول گرید Aتکنولوژی Anti PID
۱۷ پنل خورشیدی مدل ۱۳۷۸ ظرفیت ۲ ولت
مشخصات
-
ابعاد پنل۱۳۵×۱۲۵ میلیمتر
-
ابعاد سلول۲۵ میلیمتر
-
وزن۰.۲ کیلوگرم
-
تعداد سلول۳۶
-
حداکثر فشار قابل تحمل۱
-
بیشترین توان تولیدی۲ وات
-
بازده انرژی۲
-
سایر توضیحاتتوان: ۲ وات – ولتاژ کاری: ۹ ولت – ولتاژ مدار باز: ۱۰ ولتحداکثر جریان: ۲۲۰ میلی آمپر -جریان اتصال کوتاه: ۲۴۰ میلی آمپربازده تبدیل: ۱۷.۵ درصددمای کاری: ۸۵ ~ ۱۰- درجه سانتی گراد
۱۸ پنل خورشیدی تیسو مدل TM250W-36V ظرفیت ۲۵۰وات مجموعه ۲عددی
مشخصات
-
ابعاد پنل۱۵۳۰×۷۶۰ میلیمتر
-
وزن۱۴ کیلوگرم
-
تعداد سلول۶۳
-
ویژگیهای پنل خورشیدی و کنترلرمونوکریستال
-
نوع کانکتورMC4
-
کابل خروجیدارد
-
دمای کاربری-۴۰ +۸۵ درجه سانتیگراد
-
حداکثر فشار قابل تحمل±۳%
-
بیشترین ولتاژ۳۶ ولت
-
بیشترین شدت جریان۶.۹۴ آمپر
-
بیشترین توان تولیدی۲۵۰ وات
-
بازده انرژی۲۳%
-
استاندارد حفاظتی و ایمنیIP67: Ingress Protection IEC61215,IEC61730 ISO9001:۲۰۱۵ Quality management systems ISO45001:Environmental management systems ISO45001:۲۰۱۸ Occupational health and safety management systems
-
سایر توضیحاتولتاژ مدار باز (Voc) : 43 جریان اتصال کوتاه (lsc): 7.36 باس بار هافسل: ۱۱ فریم: آلیاژ آلومینیوم آنودایز شده تکنولوژی Half-cell کیفیت سلول گرید A تکنولوژی Anti PID
۱۹ پنل خورشیدی پلی کریستال سان ارت مدل TPB156x156-72-P ظرفیت ۳۳۰ وات
مشخصات
-
ابعاد پنل۱۹۵۸x992x40 میلیمتر
-
ابعاد سلول۱۵۶×۱۵۶ میلیمتر
-
وزن۲۱۵۰۰ کیلوگرم
-
تعداد سلول۷۲
-
کابل خروجی۱۲۰cm
-
دمای کاربری-۴۰ +۸۵ درجه سانتیگراد
-
حداکثر فشار قابل تحمل۵۴۰۰
-
جعبه اتصالدارد
-
بیشترین ولتاژ۳۷.۳۱۰۰۰ ولت
-
بیشترین شدت جریان۸.۸۵ آمپر
-
بیشترین توان تولیدی۳۳۰ وات
-
استاندارد حفاظتی و ایمنیIP67
۲۰ پنل خورشیدی اوریکو مدل SCP2 ظرفیت ۱۰۰ وات
مشخصات
-
ابعاد پنل۱۹۶۵x398x3 میلیمتر
-
وزن۳۸۰۰ کیلوگرم
-
بیشترین توان تولیدی۱۰۰ وات
-
سایر توضیحاتابعاد در حالت باز شده: ۱۹۶۵x398x3 میلی مترابعاد در حالت باز نشده: ۳۹۸x357x55 سانتی مترتبدیل انرژی: ۹۰۰D PVCوزن خالص: ۳.۸ کیلوگرموزن لوازم جانبی به همراه بسته بندی: ۴.۴۵ کیلوگرمنرخ تبدیل تا ۲۰%خروجی DC: DC18v/5.5Aخروجی USB:5V2.4Ax2پروتکل USB:5V4A 20W(Max)تاشو و قابل حملضد آب و گرد و غبار (پورت ضد آب نمیباشد)تبدیل بیش از ۲۰ درصد انرژی خورشیدی به انرژی برقدارای صفحه فابریک ۹۰۰D PVC ؛ ضد آب و گرد و غبار، قابل استفاده در هر شرایط جویمجهز به رابط DC/AC/USB (این شارژر خورشیدی شامل ایستگاه شارژ (پاور بانک) نمیشود)
امیدواریم این مطلب اطلاعات کافی را برای خرید پنل خورشیدی در اختیار شما قرار دهد. سوالات خود را می توانید از طریق فرم ارسال دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.
بیشتر بخوانید: راهنمای خرید دستگاه هویه و هیت