کوه‌نوردی و کمپینگملزومات گردش و سفر

چراغ قوه، راهنمای خرید انواع چراغ قوه پرنور و کم‌مصرف+ قیمت روز

نکات مهم و کلیدی برای خرید انواع چراغ قوه.

یکی از مهم‌ترین لوازمی که برای گردش در طبیعت و سفر به آن نیاز دارید چراغ قوه است. اگر شما هم قصد دارید به مدت چند روز و یا چند هفته راهی سفر به طبیعت شوید، حتما به این وسیله نیاز خواهید داشت. با توجه به تاریک شدن هوا در طبیعت نیاز به این وسیله مهم بیشتر از هر چیز دیگری احساس می شود. یکی از مهم‌ترین چالش هایی که شب در طبیعت با آن روبرو می شوید تاریکی هوا می باشد. اگر شبی که در طبیعت هستید آسمان مهتابی باشد، مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد. نور ماه همه جا را برای شما روشن می کند و به راحتی قادر به دیدن اطراف خود هستید. بحث ما زمانی است که مهتاب نیست و یا هوا ابری است. در این شرایط شما حتی قادر به دیدن جلوی پای خود نیستید. و نیاز به یک چراغ قوه پیدا می کنید. اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید و زیاد در دل طبیعت سفر می کنید و قصد خرید یک چراغ‌قوه خوب و با کیفیت دارید با ما همراه باشید تا انواع مدل های چراغ قوه را به شما معرفی کنیم تا در بین آن ها با توجه به نیاز خود بهترین گزینه را انتخاب کنید.

چراغ‌ قوه چیست؟

چراغ قوه نوعی منبع نور پرتابل دستی است که با انرژی الکتریکی کار می‌کند. منبع نور معمولا یک لامپ رشته‌ای کوچک یا دیود ال ای دی ساطع کننده نور می‌باشد. یک چراغ قوه معمولی از یک پوشش شفاف برای محافظت از منبع نور و لامپ نصب شده در یک بازتابنده، یک باتری و یک کلید تشکیل شده است. این مجموعه به وسیله یک مورد پشتیبانی و محافظت می‌شوند. اختراع سلول خشک و لامپ های رشته‌ای مینیاتوری، اولین چراغ قوه‌های باتری دار در حدود سال ۱۸۹۹ ممکن ساخت. امروزه چراغ قوه‌ها بیشتر از لامپ‌های رشته‌ای یا دیودهای ساطع کننده نور استفاده می‌کنند و با باتری‌های یکبار مصرف یا قابل شارژ کار می‌کنند.

حتما بخوانید: راهنمای خرید نورافکن دستی

معرفی انواع چراغ‌ قوه:

  • چراغ قوه پرتابل: این نوع چراغ قوه قابل حمل می باشد و به سادگی جابه‌جا می شود. در تمامی مدل های چادر مسافرتی معمولا در قسمت وسط سقف آن ها یک حلقه قرار دارد. این حلقه برای قرار گرفتن چراغ قوه طراحی شده اند. اما بیشتر چراغ قوه ها به علت اندازه بزرگ و وزن بالا مناسب چادر نیستند به همین دلیل شما می بایست برای روشنایی چادر خود از چراغ قوه پرتابل استفاده نمایید.
  • چراغ پیشانی: این نوع چراغ قوه که به هدلایت نیز معروف است مناسب برای کسانی است که علاقه به گردش در تاریکی شب را دارند. جنس بیشتر این چراغ ها از آلومینیوم می باشد که بسیار سبک نیز می باشند. با داشتن سه لامپ از روشنایی خوبی برخوردار هستند و می توانند جاده ای که در آن حرکت می کنید را به خوبی روشن کند.
  • چراغ قوه لیزری: علت نامگزاری این نوع چراغ قوه این است که همانند لیزر دارای برد زیادی هستند و می توانند جلوی شما را به فاصله چند کیلومتر روشن کنند. معمولا دارای سه حالت نوردهی هستند. نوردهی ثابت، نور چشمک زن، لیرز می باشند. این نوع چراغ قوه دارای باتری های قابل شارژ هستند و داخل جعبه آن ها آداپتور و شارژر فندکی وجود دارد.
  • چراغ قوه آویز: این مدل چراغ دارای دو سری Usb و میکرو Usb می باشد که می توان آن را به وسیله این کابل به شارژر، پاوربانک و لپتاپ وصل کرد. این نوع چراغ بیشتر برای داخل خودرو و تعمیر خودرو ر تاریکی استفاده می شود.
  • نورافکن دستی: این نوع چراغ قوه مناسب کوهنوردی و کمپینگ و طبیعت گردی هستند. نور این چراغ ها قابل تنظیم است و می توان نور ان را کم و زیاد کرد. دارای دسته ای هستند که باعث حمل آسان آن می شود. قابل شارژ هستند و می توانید مدت زمان طولانی از آن استفاده نمایید. به طوری که اگر آن را به مدت ۱۵ ساعت شارژ کنید قادر است در حالت نور کم تا ۱۶ ساعت و در حالت استفاده پرنور به مدت ۸ ساعت به شما روشنایی دهد. این نوع لامپ می تواند تا شعاع ۵۰۰ متر جلوی شما را روشن نماید.
  • چراغ اضطراری: این نوع چراغ انواع مختلفی دارد و بیشتر در منزل و محل کار برای مواقعی که برق شهری قطع می شود مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع چراغ معمولا بر روی دیوار نصب می شوند دارای باتری قابل شارژ هستند.
  • چراغ فانوسی: این نوع چراغ به علت شباهت ظاهری به چراغ های فانوسی به این اسم معروف شده اند. این چراغ هم قابلیت تنظیم میزان نور را دارا می باشد. این چراغ دارای دو دسته یکی برای نگه داشتن هنگام راه رفتن و دیگری برای آویز کردن در چادر می باشد. چراغ های فانوسی به علت داشتن باتری بسیار قوی قادر هستند مدت زمان خیلی طولانی روشن بمانند.

نکات مهم و کاربردی هنگام خرید چراغ‌ قوه:

  • نوع چراغ‌قوه: مشخص کنید چراغ قوه را برای چه منظوری نیاز دارید. مثلا برای روشن کردن مسیر پیاده روی در شب یا برای روشن کردن داخل چادر و… پس با توجه به نوع نیاز خود چراغ مخصوص آن را انتخاب و خریداری نمایید.
  • باطری خور یا قابل شارژ: اگر چراغ‌قوه را برای یک یا دو شب نیاز دارید بهتر است نوع شارژی آن را خریداری نمایید. زیرا میزان شارژ باتری آن برای یک یا دو شب کافی است و بعد از آن نیاز به شارژ شدن دارند. پس اگر قرار است مدت زمان زیادی را در بیرون از منزل باشید بهتر است نوع باتری خور را انتخاب کنید و تعداد زیادی باتری برای تعداد شب هایی که قرار است از منزل دور باشید، همراه خود داشته باشید.
  • نوع نوردهی: میزان نور دهی چراغ قوه‌ها با هم متفاوت است برخی نور را پخش می کنند و برخی نور را با برد زیاد خطی می فرستند.
  • نوع باتری و مدت استفاده: چراغ قوه‌ها بر اساس میزان قدرت باتری خود قادر هستند مدت زمان خاصی روشن بمانند. شما می توانید از بین چراغ قوه های مختلف بین نور دهی ۲ ساعت تا ۱۶ ساعت و حتی بیشتر بر اساس نیاز خود خریداری نمایید.
  • وزن چراغ قوه: مهم ترین نکته برای خرید چراغ قوه وزن آن می باشد. چراغ قوه سنگین را نمی شود به سقف چادر آویزان کرد بنابراین می بایست از نوع سبک که قابلیت آویزان شدن دارند استفاده نمایید.

حتما بخوانید: راهنمای خرید چراغ پیشانی

نکات بیشتر در مورد خرید چراغ قوه:

  1. خروجی نور: خروجی نور در واحد لومن اندازه گیری می‌شود. این اندازه گیری شدت نوری است که از چراغ قوه بیرون می‌آید، در بالاترین میزان روشنایی که توسط باتری‌های جدید تغذیه می‌شود. همچنین ممکن است برای تنظیمات نور چندگانه نشان داده شود. این یک ابزار مقایسه عالی است، اما کل داستان را در مورد روشنایی بیان نمی‌کند. شدت پرتو، فاصله و نوع همگی بر اثربخشی نور در کاربردهای مختلف تأثیر می‌گذارند. خروجی نور می‌تواند از ۲۰ لومن متوسط تا ۳۵۰۰ لومن باشد.
  2. فاصله پرتو: نماد فاصله پرتو بر حسب متر اندازه گیری می‌شود. این میزان تابش نور قبل از کاهش روشنایی به معادل نور ماه کامل است. نور ماه کامل برای سفر ایمن و دقیق در خارج از منزل کافی است. این فاصله با تنظیم روشنایی انتخاب شده متفاوت خواهد بود.
  3. زمان اجرا: نماد زمان اجرا بر حسب ساعت اندازه‌گیری می‌شود. چه مدت طول می‌کشد تا خروجی نور به ۱۰٪ از میزان خروجی نامی باتری های جدید کاهش یابد، که به نزدیکترین ربع ساعت گرد شده است. خروجی نور ممکن است در طول زمان به تدریج کاهش یابد یا تا حد زیادی ثابت بماند و سپس به طور ناگهانی کاهش یابد. زمان اجرا معمولاً برای هر تنظیم نور داده می‌شود. یک نمودار Runtime، در صورت وجود، بهترین تصویر را از عملکرد یک نور در طول زمان ارائه می‌دهد.
  4. مقاومت در برابر ضربه: مقاومت در برابر ضربه بر حسب متر اندازه گیری می‌شود. نورها با ۶ بار انداختن آن‌ها روی بتن در فاصله نامی آزمایش می‌شوند. این آزمایش در درجه اول برای اطمینان از کارایی نور پس از افت تصادفی گاه به گاه است. این یک آزمایش مقاومت برای اصابت نور، برخورد با یک جسم سنگین یا استفاده برای ضربه زدن به اشیاء دیگر نیست.
  5. مقاومت آب: با استفاده از سیستم IPX رتبه بندی شده است. اگر از نور خود در باران یا اطراف آب استفاده کنید، مقاومت در برابر آب مهم است. سه رتبه بندی استفاده می‌شود: نماد مقاومت در برابر آب نشان دهنده درجه IPX4 است که پس از اعمال آزمایش ضربه، از همه زوایا در برابر پاشش آب مقاوم است. نشان دهنده درجه غوطه وری در آب، همچنین پس از آزمایش ضربه است. IPX7 غوطه وری موقت: تا ۳۰ دقیقه در عمق یک متری. IPX8 غوطه وری: تا ۴ ساعت در عمق مشخص شده است.
  6. نوع لامپ: پیشرفت در فناوری LED باعث شده است که سایر لامپ‌ها تقریباً منسوخ شوند. لامپ‌های رشته‌ای مانند لامپ‌های کریپتون هنوز در چند مدل چراغ قوه وجود دارند، اما غلبه بر کارایی انرژی، زمان اجرا، مقاومت در برابر ضربه و روشنایی یک چراغ قوه LED دشوار است.
  7. نوع پرتو: عدسی بازتابنده که اطراف یک لامپ را احاطه کرده است بر نحوه پراکندگی نور تأثیر می گذارد. سه گزینه رایج: سیل یا ثابت: عرض یک تیر. برای کارهای عمومی در کمپ یا هنگام پیاده روی خوب است. نقطه‌ای یا متمرکز: یک پرتو منفرد متراکم شده در نورافکن برای نفوذ به مسافت طولانی. این برای مسیریابی یا سایر فعالیت های سریع بهترین است. قابل تنظیم: عرض پرتو از عریض تا فوکوس یا هر نقطه بین آن متغیر است. این بدان معناست که، برای کوهنوردی که به دنبال زمین بعدی است، از پرتو نقطه‌ای استفاده می‌کند. برای مطالعه یک نقشه، یک پرتو سیل.
  8. خروجی تنظیم شده: چراغ‌های دارای منبع تغذیه تنظیم‌شده، سطح روشنایی ثابت و نزدیک به اوج را در بیشتر چرخه عمر باتری‌ها حفظ می‌کنند. با این حال، نزدیک به پایان، خروجی نور به طور ناگهانی و قابل توجهی کاهش می یابد. چراغ‌های تنظیم نشده روشن شروع می‌شوند و با تخلیه انرژی از باتری‌ها به تدریج تیره‌تر می‌شوند.
  9. نوع باتری: نوع و در دسترس بودن باتری‌های جایگزین اغلب عاملی در انتخاب چراغ قوه است. یکبار مصرف: رایج ترین اندازه‌های باتری در حال استفاده، AAA یا AA، به راحتی در دسترس هستند. CR123A نیز یک انتخاب رایج است، اما گران‌تر است و پیدا کردن آن سخت‌تر است. نقطه مثبت آنها ولتاژ خروجی بالاتر برای اندازه و وزن کوچکتر است که چراغ قوه روشن تر را در بسته بندی کوچکتر و سبک تر ممکن می کند. چراغ قوه‌هایی که از باتری‌های سلول D استفاده می‌کنند همچنان در دسترس هستند.
  10. قابل شارژ: باتری‌های لیتیوم یون داخلی را می توان از طریق اتصال USB از رایانه، پریز برق AC یا DC یا پنل خورشیدی شارژ کرد. هزینه اولیه بالاتر بیشتر از هزینه‌های جاری پایین، عدم نیاز به باتری‌های یکبار مصرف و کاهش ضایعات است.
  11. قابل تجدید: چراغ قوه با باتری داخلی که با میل لنگ دستی یا پنل خورشیدی انرژی می گیرد برای کیت‌های اضطراری ایده آل هستند. احتیاط: از باتری‌های لیتیومی یا لیتیوم یونی با چراغ قوه استفاده نکنید مگر اینکه سازنده آن را توصیه کند. با عدم تطابق نور با باتری‌های لیتیومی، خطر آسیب رساندن به چراغ را دارید.
  12. حالت‌ها: یک تنظیم برای استفاده همه منظوره کافی است. برخی از مدل‌ها ۲ یا چند حالت مانند کم، متوسط، زیاد و تقویت را ارائه می دهند. ممکن است به ندرت از بیش از یک حالت استفاده کنید، اما داشتن گزینه‌ای برای پرتاب یک پرتو بسیار قوی در صورت تقاضا می‌تواند اطمینان بخش باشد. هرچه حالت روشن تر باشد، زمان اجرا کوتاه‌تر است. برخی از مدل‌ها ممکن است حالت‌های خاصی مانند بارق یا ویژگی SOS ارائه دهند. حالت های قابل برنامه ریزی کاربر یا توالی حالت ممکن است یک گزینه باشد. این ممکن است یک ویژگی باشد که در چراغ قوه ادغام شده است، یا بر روی نرم افزار تنظیم شده و از طریق کابل USB در نور بارگیری می‌شود.
  13. کنترل‌ها: نوع روشن یا خاموش و کلیدهای حالت روشنایی برای برخی از کاربران مهم است. دکمه‌های فشاری و لغزنده معمولاً با انگشت شست کار می‌کنند. یک قاب چرخان همچنین می‌تواند به عنوان سوئیچ عمل کند و برای کار کردن به ۲ دست نیاز دارد. یک ویژگی قفل ایمنی از روشن شدن تصادفی چراغ جلوگیری می‌کند و به جلوگیری از عصبانیت و ناراحتی غیرمنتظره باتری کمک می‌کند. برخی از چراغ‌ها دارای عملکرد بی‌صدا بدون کلیک اینستا هستند که در آن با فشردن کمی سوئیچ، چراغ روشن می‌شود تا زمانی که یک کلیک کامل روشن شود، یا با رها کردن سوئیچ، آن را خاموش کنید، بدون نیاز به چرخش در تمام حالت‌ها. این یک ویژگی مطلوب در عملیات اجرای قانون است.
  14. مواد و شکل: اکثر بدنه‌های چراغ قوه یا پلاستیک یا آلیاژ آلومینیوم هستند. برخی از آنها دارای فولاد ضد زنگ در سر چراغ قوه برای مقاومت بیشتر در برابر ضربه هستند. همه بدنه‌های آلومینیومی یکسان نیستند، سبک‌های نازک‌تر سبک‌تر هستند، بدنه‌های ضخیم‌تر سخت‌تر می‌باشند. بدنه‌های استوانه‌ای متداول‌ترین شکل هستند، اما از آنجایی که این بدنه‌ها هنگام قرار گرفتن روی یک سطح می‌چرخند، برخی از مدل‌ها برای مقاومت در برابر غلتش پروفیل شده‌اند. علاوه بر این، سطح بدن ممکن است دارای یک الگوی پیچ خورده باشد تا چسبندگی و لغزش را کاهش دهد.
  15. اندازه و وزن: این بیشتر ترجیح شخصی است. یک واحد بزرگ‌تر و سنگین‌تر لزوماً روشن‌تر نیست، اما به دلیل ظرفیت باتری بیشتر، احتمالاً دارای زمان کار طولانی‌تر است.
  16. تجهیزات جانبی: افزودنی‌هایی که ممکن است به صورت جداگانه ارائه شوند یا به فروش برسند عبارتند از: بند، گیره کمربند یا غلاف و فیلترهای لنز و دیفیوزرها برای ارائه گزینه‌های روشنایی.

با توجه به نکاتی که گفته شد، می توانید چراغ قوه  مورد نیازتان را خریداری نمایید. ما برای سهولت کار شما، لیستی از ۲۰ نمونه چراغ قوه ارزان، با کیفیت و پر فروش موجود در بازار ایران را برای شما جمع آوری کرده ایم. فراموش نکنید، با کلیک روی هر تصویر با زدن دکمه ی زیر هر آیتم می توانید اطلاعات بیشتری از هر محصول را دریافت نمایید.


۱ چراغ قوه اسمال سان مدل T207

چراغ قوه اسمال سان مدل T207

مشخصات

  • ابعاد
    ۸۰x50x170 میلی‌متر
  • وزن
    ۶۹۰ گرم
  • بند نگهدارنده
    قابل اضافه شدن
  • ویژگی‌های نوری
    چشمک‌زن
  • ویژگی باتری
    باتری در بسته‌بندی
  • نوع باتری
    لیتیومی
  • نوع و ویژگی نگهدارنده و متصل‌کننده
    بند
  • نحوه حمل
    دستی
  • قابلیت‌های مقاومتی
    پوشش ضدآب و ضدآلودگی
  • رنگ نور
    مهتابی
  • میزان روشنایی
    ۵۰۰۰ لومن
  • جنس
    آلیاژ آلومینیوم
  • تعداد لامپ
    ۱ عدد
  • برد
    ۱۰۰۰ متر
  • تعداد باتری
    ۱
  • اقلام همراه
    بند،دسته ، شیشه ، واشار، دکمه

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲ چراغ اضطراری آر ال مدل شارژی RL-5309

چراغ اضطراری آر ال مدل شارژی RL-5309

مشخصات

  • ابعاد
    ۴۱x6x4 میلی‌متر
  • وزن
    ۵۱۵ گرم
  • ویژگی باتری
    منبع تغذیه
  • نوع باتری
    لیتیومی
  • نوع
    مسافرتی
  • نوع نگهدارنده و متصل‌کننده
    پایه
  • نحوه حمل
    دستی
  • قابلیت‌های مقاومتی
    مقاومت در برابر نفوذ باد
  • رنگ نور
    مهتابی
  • میزان روشنایی
    ۳۰۰ لومن
  • جنس
    پلاستیک
  • تعداد لامپ
    ۷۲ عدد
  • اقلام همراه
    ندارد

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۳ نورافکن دستی جاب مدل JB-0062 B

نورافکن دستی جاب مدل JB-0062 B

مشخصات

  • ابعاد
    ۲۵x15x14 میلی‌متر
  • وزن
    ۳۱۰ گرم
  • بند نگهدارنده
    قابل اضافه شدن
  • قابلیت‌های مقاومتی
    مقاوم در برابر آب
  • رنگ نور
    مهتابی
  • جنس
    پلاستیک
  • تعداد لامپ
    ۱ عدد
  • اقلام همراه
    تعداد لامپ : ۱ عدد LED و ۲۴ عدد SMD (واقع در کنار بدنه) شارژ دهی باتری : چراغ جلویی حدود ۳.۵ ساعت و چراغ کناری حدود ۲ ساعت توان خروجی : ۳+۵ وات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۴ چراغ قوه دستی مدل tbv21

چراغ قوه دستی مدل tbv21

مشخصات

  • ابعاد
    ۹۰x25x25 میلی‌متر
  • وزن
    ۵۳ گرم
  • ویژگی‌های نوری
    چشمک‌زن
  • ویژگی باتری
    باتری داخلی
  • نوع نگهدارنده و متصل‌کننده
    بند
  • نحوه حمل
    دستی
  • قابلیت‌های مقاومتی
    مقاوم در برابر آب
  • رنگ نور
    مهتابی
  • جنس
    فلزی
  • تعداد لامپ
    ۱ عدد

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۵ چراغ پیشانی مدل ۱۰۱

چراغ پیشانی مدل 101

مشخصات

  • ابعاد
    ۶۰x40x40 میلی‌متر
  • وزن
    ۷۴ گرم
  • ویژگی‌های نوری
    چشمک‌زن
  • ویژگی باتری
    باتری داخلی
  • نحوه حمل
    پوشیدنی
  • رنگ نور
    مهتابی
  • جنس
    پلاستیک فشرده
  • تعداد لامپ
    ۴ عدد
  • برد
    ۲۰۰ متر

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۶ چراغ قوه پیشانی مدل CMP-NF-611

چراغ قوه پیشانی مدل CMP-NF-611

مشخصات

  • ابعاد
    ۸۰x50x30 میلی‌متر
  • وزن
    ۱۳۰ گرم
  • ویژگی باتری
    باتری داخلی
  • نوع نگهدارنده و متصل‌کننده
    بند
  • نحوه حمل
    پوشیدنی
  • قابلیت‌های مقاومتی
    مقاوم در برابر آب
  • رنگ نور
    مهتابی
  • میزان روشنایی
    ۳۰۰ لومن
  • جنس
    پلاستیک
  • تعداد لامپ
    ۳ عدد
  • برد
    ۱۰۰ متر
  • تعداد باتری
    ۱
  • سایر توضیحات
    تعداد لامپ: ۱LUMAN+2COB HIGH میزان روشنایی: ۳۰۰ لومن برد نور ۱۰۰ متر بند نگهدارنده: دارد رنگ نور: مهتابی باتری داخلی :دارد تعداد باتری : ۱ نوع باتری: لیتیومی

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۷ چراغ اضطراری مدل ۲۰۲۹

چراغ اضطراری مدل 2029

مشخصات

  • ابعاد
    ۱۳۰x120x120 میلی‌متر
  • وزن
    ۳۰۰ گرم
  • ویژگی باتری
    باتری داخلی
  • نوع و ویژگی نگهدارنده و متصل‌کننده
    بند
  • نحوه حمل
    دستی
  • قابلیت‌های مقاومتی
    مقاوم در برابر آب
  • رنگ نور
    مهتابی
  • جنس
    پلاستیک
  • تعداد لامپ
    ۵ عدد
  • سایر توضیحات
    بدنه ساخته شده از جنس پلاستیک مقاوم در برابر ضربه، دارای ۵ عدد لامپ SMD با نوردهی مهتابی و توان خروجی کلی ۴۰ واتقابلیت تنظیم زاویه نوردهی برای هر چراغ تا ۹۰ درجه، شار نوری ۲۴۰۰ لومن و مقاوم در برابر پاشش قطرات آب (استاندارد IP65)۴ عدد نشانگر LED به منظور نمایش وضعیت شارژ باقی مانده و کلید فیزیکی به منظور روشن و خاموش کردندارای قلاب جهت آویزان کردن از روی سطوح، ۴ حالت نوردهی قوی، ضعیف، چشمک زن و حالت ذخیره نیروتامین انرژی از طریق باتری لیتیومی داخلی قابل شارژ توسط برق شهری و پنل خورشیدی

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۸ چراغ قوه شیائومی یوپین مدل SOLOVE X3s

چراغ قوه شیائومی یوپین مدل SOLOVE X3s

مشخصات

  • ابعاد
    ۱۱۷x25x25 میلی‌متر
  • وزن
    ۸۵ گرم
  • ویژگی‌های نوری
    چشمک‌زن
  • ویژگی باتری
    منبع تغذیه
  • نوع باتری
    لیتیومی
  • نوع نگهدارنده و متصل‌کننده
    بند
  • نحوه حمل
    دستی
  • قابلیت‌های مقاومتی
    مقاوم در برابر آب
  • رنگ نور
    مهتابی
  • میزان روشنایی
    ۳۰۰ لومن
  • جنس
    آلومینیوم و ABS
  • تعداد لامپ
    ۱ عدد
  • برد
    ۲۰ متر
  • سایر توضیحات
    قدرت LED 2.1W روشنایی ۳۰۰ لومناستاندارد ضد آب IPX 6دامنه پرتاب نور ۲۰ متر می باشددارای سه حالت نور : حداکثر ، حداقل و درخواست کمک SOSروشن کردن با استفاده از نگه داشتن دکمه به مدت ۱.۵ ثانیه که از روشن شدن با برخورد های سهوی جلوگیری شودورودی شارژ پاور بانک ۵V 1A و خروجی ۵V 1A

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۹ چراغ قوه اسمال سان مدل T229

چراغ قوه اسمال سان مدل T229

مشخصات

  • ابعاد
    ۱۷x6x6 میلی‌متر
  • وزن
    ۴۴۰ گرم
  • بند نگهدارنده
    قابل اضافه شدن
  • ویژگی‌های نوری
    قابلیت تنظیم کانون
  • ویژگی باتری
    باتری در بسته‌بندی
  • نوع و ویژگی نگهدارنده و متصل‌کننده
    بند
  • نحوه حمل
    تک بند
  • قابلیت‌های مقاومتی
    مقاوم در برابر آب
  • رنگ نور
    مهتابی
  • جنس
    فلز
  • تعداد لامپ
    ۱ عدد
  • برد
    ۹۰۰ متر
  • تعداد باتری
    ۱
  • اقلام همراه
    بند نگهدارنده و شارژر

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۰ چراغ کمپینگ مدل چند کاره کد w5133

چراغ کمپینگ مدل چند کاره کد w5133

مشخصات

  • ابعاد
    ۷۰x40x200 میلی‌متر
  • وزن
    ۸۵ گرم
  • ویژگی‌های نوری
    چشمک‌زن
  • ویژگی باتری
    باتری داخلی
  • نوع باتری
    لیتیومی
  • نحوه حمل
    کمری
  • رنگ نور
    مهتابی
  • میزان روشنایی
    ۱۰۰۰ لومن
  • جنس
    آلومینیوم
  • برد
    ۳۰ متر
  • اقلام همراه
    کابل شارژ

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۱ چراغ کمپینگ مدل SOLAR AS0506

چراغ کمپینگ مدل SOLAR AS0506

مشخصات

  • ابعاد
    ۱۵۰x150x30 میلی‌متر
  • وزن
    ۲۳۰ گرم
  • ویژگی باتری
    باتری داخلی
  • نحوه حمل
    آویزی
  • رنگ نور
    مهتابی
  • جنس
    تلفیقی از آلومینیم و پلاستیک فشرده
  • تعداد لامپ
    ۱۶ عدد عدد
  • برد
    ۱۵ متر متر
  • اقلام همراه
    کابل شارژ
  • سایر توضیحات
    استفاده بعنوان پاوربانک دارای شارژر خورشیدی و درگاه usb بدون امکان شارژ دیوایس ضد آب مقاوم و ضدضربه شعاع نوردهی حدود ۱۵ متر

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۲ چراغ قوه دستی دی پی مدل ۷۳۱۰

چراغ قوه دستی دی پی مدل 7310

مشخصات

  • ابعاد
    ۱۹*۱۱*۱۰ میلی‌متر
  • وزن
    ۵۸۰ گرم
  • ویژگی باتری
    باتری داخلی
  • نوع باتری
    لیتیومی
  • نوع و ویژگی نگهدارنده و متصل‌کننده
    بند
  • نحوه حمل
    دستی
  • قابلیت‌های مقاومتی
    مقاوم در برابر آب
  • رنگ نور
    مهتابی
  • میزان روشنایی
    ۵۰۰ لومن
  • جنس
    پلی کربنات
  • تعداد لامپ
    ۱ عدد
  • برد
    ۵۰۰ متر
  • تعداد باتری
    ۱

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۳ چراغ اضطراری جاب مدل ۸۷۱

چراغ اضطراری جاب مدل 871

مشخصات

  • ابعاد
    ۱۳۰x70x40 میلی‌متر
  • وزن
    ۳۵۰ گرم
  • بند نگهدارنده
    قابل اضافه شدن
  • ویژگی باتری
    باتری داخلی
  • نوع باتری
    داخلی
  • نوع و ویژگی نگهدارنده و متصل‌کننده
    بند
  • نحوه حمل
    دستی
  • قابلیت‌های مقاومتی
    مقاوم در برابر آب
  • رنگ نور
    مهتابی
  • جنس
    پلاستیک
  • تعداد لامپ
    ۳۳ عدد
  • تعداد باتری
    ۱
  • اقلام همراه
    شارژربند آویز
  • سایر توضیحات
    زمان شارژ کامل با شارژر موبایل یا آداپتور ۶ تا ۸ ساعت زمان شارژ کامل با پنل سولار. ۱۶ ساعت، توجه کنید که دستگاه را قبل از اولین استفاده بصورت کامل شارژ نمایید از روشن کردن چراغ در حین شارژ جدا خودداری نمایید (باعث آسیب به دستگاه میگردد) در صورت عدم استفاده برای طول عمر بیشتر باتری هر ۲ تا ۳ ماه دستگاه را استفاده و شارژ کامل نمایید

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۴ چراغ قوه دستی مدل سه حالته چند کاره

چراغ قوه دستی مدل سه حالته چند کاره

مشخصات

  • ابعاد
    ۱۸۰x80x60 میلی‌متر
  • وزن
    ۱۸۰ گرم
  • رنگ نور
    مهتابی
  • جنس
    ABS
  • تعداد لامپ
    ۲ عدد
  • اقلام همراه
    کابل شارژ

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۵ چراغ قوه دستی اسمال سان مدل ZY-T235

چراغ قوه دستی اسمال سان مدل ZY-T235

مشخصات

  • ابعاد
    ۱۶۵x60x60 میلی‌متر
  • وزن
    ۵۰۰ گرم
  • بند نگهدارنده
    قابل اضافه شدن
  • ویژگی‌های نوری
    قابلیت تنظیم کانون
  • ویژگی باتری
    باتری در بسته‌بندی
  • نوع باتری
    لیتیومی
  • قابلیت‌های مقاومتی
    مقاوم در برابر آب
  • رنگ نور
    مهتابی
  • میزان روشنایی
    ۲۵۰۰ لومن
  • جنس
    الومینیوم
  • اقلام همراه
    باتری شارژر بند دستی دکمه و درپوش و واشر یدک

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۶ چراغ قوه دستی مدل ۸ کاره led torch

چراغ قوه دستی مدل 8 کاره led torch

مشخصات

  • ابعاد
    ۱۶x5x5 میلی‌متر
  • وزن
    ۱۰۰ گرم
  • ویژگی‌های نوری
    چشمک‌زن
  • ویژگی باتری
    باتری داخلی
  • نوع باتری
    شارژی
  • قابلیت‌های مقاومتی
    مقاوم در برابر آب
  • رنگ نور
    مهتابی
  • جنس
    پلاستیک سخت
  • اقلام همراه
    کابل شارژ
  • سایر توضیحات
    ۳ حالت نور- دارای چکش اتش نشانی-دارای تیغ مخفی برای بریدن کش و طناب.دارای مگنت اهن ربا برای چسبیدن به اهن و تعمیر خودرو- قابلیت استفاده بعنوان پاور بانک در مواقع اضطراری-قابلیت شارژ شدن توسط شارژر موبایل

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۷ چراغ قوه مدل LED KEYCHAIN MAGNET

چراغ قوه مدل LED KEYCHAIN MAGNET

مشخصات

  • ابعاد
    ۶۰x44x20 میلی‌متر
  • وزن
    ۴۵ گرم
  • بند نگهدارنده
    قابل اضافه شدن
  • ویژگی باتری
    باتری داخلی
  • نوع باتری
    لیتیومی
  • رنگ نور
    مهتابی
  • میزان روشنایی
    ۵۰۰ لومن
  • جنس
    آلومینیوم و پلاستیک
  • تعداد لامپ
    ۳۰ عدد
  • برد
    ۲۵ متر
  • اقلام همراه
    کابل شارژ USB تایپ سی- دفترچه راهنما
  • سایر توضیحات
    برای روشن کردن حد اکثر نور ، کلید روشن کردن را فشار دهید و نگهدارید.

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۸ چراغ قوه مدل w5147

چراغ قوه مدل w5147

مشخصات

  • ابعاد
    ۱۰۰x500x35 میلی‌متر
  • وزن
    ۷۱ گرم
  • ویژگی‌های نوری
    چشمک‌زن
  • ویژگی باتری
    باتری داخلی
  • نوع باتری
    لیتیومی
  • نوع و ویژگی نگهدارنده و متصل‌کننده
    قابلیت اتصال به کمر
  • نحوه حمل
    جیبی
  • رنگ نور
    مهتابی
  • جنس
    آلومینیوم
  • تعداد لامپ
    ۳ عدد
  • اقلام همراه
    جعبه فلزی – کابل شارژ

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۹ چراغ اضطراری ویداسی مدل شارژی

چراغ اضطراری ویداسی مدل شارژی

مشخصات

  • ابعاد
    ۲۶۰x80x60 میلی‌متر
  • وزن
    ۱۷۰ گرم
  • ویژگی باتری
    باتری داخلی
  • نوع باتری
    لیتیومی
  • نحوه حمل
    دستی
  • قابلیت‌های مقاومتی
    مقاوم در برابر آب
  • رنگ نور
    مهتابی
  • جنس
    پلاستیک
  • تعداد لامپ
    ۲ عدد

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۰ چراغ اضطراری سقفی مدل ریموت دار ۳in1 مجموعه ۳ عددی

چراغ اضطراری سقفی مدل ریموت دار 3in1 مجموعه 3 عددی

مشخصات

  • ابعاد
    ۲۱x25x3 میلی‌متر
  • وزن
    ۴۰۰ گرم
  • نوع باتری
    نیم قلمی
  • نوع و ویژگی نگهدارنده و متصل‌کننده
    چسب
  • رنگ نور
    مهتابی
  • جنس
    پلاستیک باکیفیت
  • اقلام همراه
    ریموت کنترل

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

امیدواریم این مطلب اطلاعات کافی را برای خرید چراغ قوه در اختیار شما قرار دهد. سوالات خود را می توانید از طریق فرم ارسال دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.

در ادامه بیشتر بخوانید: راهنمای خرید چراغ مطالعه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا