معرفی و خرید ۲۷ نمونه سرخ کن باکیفیت و پرفروش+ قیمت روز
نکات مهمی که هنگام خرید سرخ کن به شما کمک خواهد کرد.
یکی از کارهای لذت بخش برای هر خانمی، چه خانهدار و چه شاغل، آشپزی کردن میباشد. میتوان گفت این کار علاوه بر تهیهی غذا برای خود و سایر اعضای خانواده، نوعی سرگرمی هم محسوب میشود. چون در طول روز وقت زیادی را صرف پختو پز مینمایید. حال تجسم کنید که کار ضروری در بیرون از منزل دارید و یا اینکه شاغل میباشید، در این صورت آماده سازی غذاهای سرخ کردنی امری وقتگیر و زمانبر میباشد. اما اگر در منزل سرخ کن داشته باشید، به راحتی و با صرف وقت خیلی کوتاهی، غذای مدنظر خود را آماده میکنید. در واقع علت تولید این وسیلهی کارآمد، صرفه جویی در وقت میباشد. معمولا غذاهای سرخ کردنی نظیر: فلافل، سمبوسه، سیب زمینی سرخ کرده و… جزو علاقه مندیهای کودکان محسوب میشود، به گونه ای که در طول هفته چندین بار از مادر خانواده تقاضای آماده سازی آنها را دارند. عملکرد سرخکن به گونهای است که هنگام استفاده کردن از این وسیله به هیچ وجه احساس خستگی نخواهید کرد و تنها با فشردن دکمهی روشن آن، در زمان کوتاهی غذای شما عزیزان حاضر خواهد شد.
به دلیل اهمیتی که انتخاب یک سرخکن باکیفیت دارد، ما در این مطلب به شما نکات مهم و کاربردی که هنگام خرید آن لازم است بدانید را آموزش خواهیم داد. پس با ما همراه باشید و ادامهی مطلب را بخوانید.
سرخکن چیست؟
سرخ کردن در واقع نوعی روش پخت محسوب میشود که به وسیلهی آن میتوانید انواع موادغذایی را سرخ نمایید. پس منظور از سرخکن هم وسیلهای است که کار سرخکردن را راحتتر مینماید. سرخ کردن مواد غذایی به مصر باستان و حدود ۲۵۰۰ سال پیش برمیگردد. در گذشته افراد مجبور بودند که ساعتهای زیادی پای گاز بمانند تا غذای مدنظرشان آماده شود. اما امروزه با تولید سرخکن به راحتی میتوانید مواد غذایی را سرخ کنید، بدون آنکه نیازی باشد در کنار آن بایستید، حتی برخی از دستگاهها به طور خودکار پس از اتمام فرایند سرخ کردن، خاموش میشوند.
بهتر است انواع مختلف سرخ کن را بیشتر بشناسید:
- سرخکن معمولی یا ساده: این مدل از سرخکنها معمولا در هر خانهای یافت میشود چون قیمت مناسبی دارند و کارایی آنها هم قابل قبول میباشد. به دلیل وجود المنتی که در آن تعبیه شدهاست، روغن موجود در محفظه گرم خواهد شد و غذایی خوشمزه و باکیفیت به شما تحویل میدهد.
- سرخکن بدون استفاده از روغن: این مدل هم به تازگی وارد بازار شدهاست و با استقبال خوبی مواجه شد. چون برای سرخ کردن مواد غذایی از روغن بهره نمیبرد بلکه به واسطهی جریان هوا اقدام به این کار میکند. مزیتهایی از قبیل: عدم استفاده از روغن برای حفظ سلامتی، ترد کردن غذا، مصرف پایین برق و… باعث ترغیب مشتری به خرید این مدل از سرخکنها شده است.
- سرخکن کوچک یا مینی سرخکن: این وسیله حجم کوچکی از آشپزخانهی شما را دربرمیگیرد، اما دقیقا همان کارایی سرخکنهای معمولی را خواهد داشت. این مدل بیشتر برای آشپزخانههای کوچک و خانوادههای کم جمعیت مناسب میباشد.
چرا از سرخ کن استفاده کنیم؟
این سوال ممکن است برای خیلی از شما عزیزان پیش آید، در جواب آن باید به شما بگوییم که با توجه به مضراتی که استفاده از روغنهای سرخ کردنی دارد، باید از روشی برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده کرد که مدت کمی این مواد درون روغن غوطهور شوند، یکی از این روشها خرید سرخکن میباشد.
عملکرد این دستگاه به صورتی است که نیروی برق، باعث گرم شدن المنتهای تعبیه شده در آن میشود و به وسیلهی محفظهای که برای روغن در نظر گرفته شده، مواد غذایی را خیلی سریع سرخ میکند و نیازی به ماندن طولانی مدت خوراکیها در روغن نیست و همین امر سبب میشود که مواد غذایی خاصیت خود را از دست ندهند و برای سلامتی هم مضر نباشند.
نکات مهم و کاربردی که هنگام خرید سرخکن باید به آنها دقت نمایید:
- اولین نکتهای که هنگام خرید سرخکن باید به آن توجه نمایید، جنس بدنه است. معمولا جنس بدنهی سرخکنها از استیل میباشد. اگر سرخکن انتخابی شما جنس دیگری داشت، به خریداری آن اقدام نکنید.
- حتما قیمت سرخکن را مورد توجه قرار دهید، سرخکن انتخابی شما باید قیمت مناسب داشته باشید، نه خیلی گران و نه خیلی ارزان. به عبارت بهتر میتوان گفت هیچ ارزانی بی علت نیست و هیچ گرانی بی حکمت نیست. قیمت سرخکنها معمولا با توجه به عواملی چون جنس، نوع محفظه، صفحهی نمایشگر و… متغیر است. شما عزیزان باید باتوجه به بودجه و سلیقهی خود اقدام به خرید سرخکن مدنظرتان نمایید.
- به میزان حجم محفظهی روغن توجه نمایید، این اندازه باتوجه به تعداد اعضای خانواده مشخص میشود. اگر خانواده پرجمعیتی هستید به فکر خرید یک سرخ کن با محفظهی بزرگ باشید، در غیر این صورت سرخکن کوچک هم پاسخگوی نیاز شما خواهد بود.
- به نوع سبد سرخ کن توجه کنید، این سبدها دو نوع دستی و آسانسوری دارند. مدلهای دستی استفادهی راحتتری خواهند داشت. مدلهای آسانسوری هم تنها ایرادی که دارند، این است که غذا لابهلای سبد گیر میکند و نظافت آن مشکل است.
- حتما به قابل تعویض بودن فیلتر توجه نمایید، چون این فیلتر در اثر گذر زمان فاسد میشود. وظیفهی اصلی فیلتر جلوگیری از انتشار بوی غذاست.
- رنگ سرخکن هم جزو مواردی است که حتما باید به آن توجه کنید، به عنوان یک خانم خوش سلیقه، به دنبال خرید سرخکنی باشید که رنگ آن با رنگ سایر وسایل آشپزخانهتان هماهنگ باشد.
- اگر جنس داخلی سرخکن نچسب باشد، شستوشوی آن هم بسیار راحت خواهد بود و مواد غذایی درون آن نمیچسبند.
- اگر سرخکن انتخابی شما دارای شیشه باشد، به راحتی میتوانید مواد غذایی درون دستگاه را مشاهده کنید و نیازی به بازکردن درب سرخکن ندارید.
- به دنبال خرید سرخکنی باشید که صفحه نمایشگر آن دارای تایمر باشد تا از زمان باقی مانده فرایند سرخ کردن باخبر شوید. بدیهی است مدلهایی که نمایشگر آنها لمسی میباشد، قیمت بالاتری دارند.
با توجه به نکاتی که گفته شد، می توانید سرخ کن مورد نظر خود را خریداری نمایید. ما برای سهولت کار شما، لیستی از ۲۷ نمونه سرخ کن ارزان، باکیفیت و پرفروش موجود در بازار را جمع آوری کرده ایم. با کلیک روی هر تصویر یا زدن دکمه ی زیر هر آیتم، اطلاعات بیشتری از هر محصول را دریافت کنید.
۱ سرخ کن بدون روغن فیلیپس مدل HD9650/91
مشخصات کلی
-
ابعاد۴۳۳x321x315 سانتیمتر
-
وزن۸ گرم
۲ هواپز لایدستو مدل Smart Air Fryer 5L
مشخصات فنی
-
ظرفیت۵ لیتر
۳ سرخ کن بدون روغن فیلیپس مدل ۹۲۷۰
مشخصات کلی
-
وزن۵.۵ گرم
۴ سرخ کن بدون روغن گوسونیک مدل دو المنت GAF -837
مشخصات کلی
-
ابعاد۳۳×۲۸×۳۳ سانتیمتر
-
وزن۶۵۰۰ گرم
۵ سرخ کن بدون روغن مباشی مدل ME-AF999
مشخصات کلی
-
ابعاد۴۰x35x35 سانتیمتر
-
وزنگرم
-
نوع سرخ کنسرخ کن بدون روغن
۶ سرخ کن فیلیپس مدل HD9270
مشخصات کلی
-
وزن۵.۵ گرم
۷ سرخ کن بدون روغن گوسونیک مدل ۷۵۷
مشخصات فنی
-
ظرفیت۶.۵ لیتر
-
توضیحات صفحه نمایشصفحه نمایش لمسی
-
طول سیم۵۰ سانتیمتر
۸ سرخ کن بدون روغن آ ا گ مدل AF6-1-4ST
مشخصات کلی
-
وزن۲۰۰۰ گرم
-
نوع سرخ کنسرخ کن بدون روغن
۹ سرخ کن بدون روغن تفال مدل EY905D40
مشخصات کلی
-
ابعاد۴۱.۸×۴۰.۲×۳۰.۵ سانتیمتر
-
وزن۱۱۲۰۰ گرم
-
نوع سرخ کنسرخ کن بدون روغن
۱۰ سرخ کن بدون روغن گوسونیک مدل GAF-757
مشخصات کلی
-
وزن۳۰۰۰ گرم
۱۱ سرخ کن بدون روغن کنوود مدل HFM75
مشخصات کلی
-
وزن۹۰۰۰ گرم
-
نوع سرخ کنسرخ کن بدون روغن
۱۲ سرخ کن نیکووا مدل ۲۹
مشخصات کلی
-
وزن۲۷۰۰ گرم
۱۳ سرخ کن بدون روغن سیلورکرست مدل SC-1080
مشخصات کلی
-
وزن۳۸۰۰ گرم
۱۴ سرخ کن بدون روغن فیلیپس مدل HD9285
مشخصات کلی
-
وزن۶.۲۵ گرم
۱۵ سرخ کن تفال مدل EY801D15
مشخصات کلی
-
وزن۷۰۰۰ گرم
-
نوع سرخ کنسرخ کن بدون روغن
۱۶ سرخ کن بدون روغن تیوارکس مدل TX1099
مشخصات کلی
-
وزن۲۰۰۰ گرم
۱۷ سرخ کن بدون روغن گوسونیک مدل GAF-837
مشخصات کلی
-
وزن۶۵۰۰ گرم
۱۸ سرخ کن بدون روغن هیملر مدل HAF6280
مشخصات کلی
-
ابعاد۳۸۵x335x350 سانتیمتر
-
وزن۵۵۰۰ گرم
۱۹ سرخ کن بدون روغن گوسونیک مدل GAF-568
مشخصات کلی
-
وزن۳۰۰۰ گرم
۲۰ سرخ کن بدون روغن تفال مدل EY505
مشخصات کلی
-
ابعادسانتیمتر
-
وزنگرم
۲۱ سرخ کن بدون روغن فیلیپس مدل ۹۲۵۲
مشخصات کلی
-
ابعاد۳۶×۲۹.۵×۲۶.۴ سانتیمتر
-
وزن۴۵۵۰ گرم
-
نوع سرخ کنسرخ کن بدون روغن
۲۲ سرخ کن بدون روغن دسینی مدل D-811
مشخصات کلی
-
وزن۴۸۰۰ گرم
۲۳ سرخ کن بدون روغن فیلیپس مدل HD9880/90
مشخصات کلی
-
ابعاد۴۰.۳×۳۱.۵×۳۰.۷ سانتیمتر
-
وزن۹۲۷۰ گرم
-
نوع سرخ کنسرخ کن بدون روغن
۲۴ سرخ کن بدون روغن شیائومی مدل MAF10
مشخصات کلی
-
ابعاد۳۹x29x22 سانتیمتر
-
وزن۶۵۰۰ گرم
۲۵ سرخ کن بدون روغن گوسونیک مدل GAF-758
مشخصات کلی
-
وزن۵۰۰۰ گرم
-
نوع سرخ کنسرخ کن بدون روغن
۲۶ سرخ کن بدون روغن گوسونیک مدل GAF-710
مشخصات کلی
-
وزن۴۰۰۰ گرم
۲۷ سرخ کن فیلیپس مدل HD9252
مشخصات کلی
-
ابعاد۲۶۴×۳۶۰ سانتیمتر
-
وزن۵ گرم
امیدواریم این مطلب اطلاعات کافی را برای خرید سرخ کن در اختیار شما قرار دهد. سوالات خود را می توانید از طریق فرم ارسال دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.
در ادامه بیشتر بخوانید: راهنمای خرید سرویس قابلمه