در عکاسی، دوربین DSLR فقط نیمی از کار ثبت یک تصویر را انجام میدهد. نیمه بزرگتر کار توسط نیمه بهتر، یعنی لنز دوربین انجام میشود. دوربین فقط یک دستگاه ضبط است که به کلیک کردن روی عکسها و ضبط آنها بر روی کارت حافظه کمک می کند. وضوح تصویر، عمق میدان، میزان نوری که دوربین میتواند با سرعت شاتر تعیینشده بگیرد و ISO همگی توسط لنز دوربین انجام میشود. هنگام خرید لنز دوربین یا هر وسیله الکترونیکی دیگری برای آن موضوع، دانش فنی در مورد یک محصول به شما کمک میکند آن را بهتر تجزیه و تحلیل کنید. بنابراین در اینجا راهنمای خرید لنز دوربین برای کمک به شما وجود دارد.
چه با کانن، نیکون یا سونی عکاسی کنید یا صرفاً از تجهیزات شخص ثالث استفاده نمائید، این پست برای ارائه بهترین اطلاعات موجود و کمک به شما در خرید لنز دوربین طراحی شده است. برای اطمینان از اینکه میدانید وقتی زمان تعویض لنز دوربین کیت قدیمی میرسد، چه کار میکنید، میخواهیم شما را با فاصله کانونی، دیافراگم و معنای تمام آن حروف کوچک روی لنزتان آشنا کنیم.
اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که قصد خرید لنز دوربین را دارید، اما با توجه به تنوع زیاد محصولات و قیمتها با خرید این وسیله ارزشمند به مشکل برخوردهاید، اصلا نگران نباشید. ما در این مقاله شما را با انواع لنز دوربین آشنا کرده و به شما یک سری نکات مهم را که هنگام خرید لنز دوربین باید به آنها توجه داشته باشید را آموزش میدهیم.
لنز دوربین چیست و چه کاربردی دارد؟
لنز دوربین یک بدنه نوری است که دارای یک لنز یا مجموعهای از لنزهاست که روی بدنه دوربین نصب میشود. برخی از لنزها قابل تعویض هستند، در حالی که برخی دیگر در ساختار بدنه دوربین تعبیه شدهاند. لنزهای مدرن سعی میکنند برای کاهش میزان انحراف، زاویه تابش و زاویه شکست را روی مقادیر مساوی تنظیم کنند و دارای یک عنصر فوکوس هستند که به اپراتور اجازه میدهد تا مشخص کند کدام قسمتهای تصویر بهطور قابل قبولی شارپ و کدام قسمتها تار میباشند.
حتما بخوانید: راهنمای خرید دوربین عکاسی دیجیتال نیکون
انواع لنز دوربین:
برخی از لنزها برای عکاسی پرتره، برخی دیگر برای مناظر، و برخی دیگر برای ثبت جزئیات بسیار مناسب هستند. وقتی نوبت به انتخاب نوع مناسب لنز میرسد، ابتدا باید بپرسید که چه نوع عکسی میخواهم بگیرم؟ پاسخ به این سوال به شما کمک میکند تا جستجوی خود را به یکی از دستههای زیر محدود کنید.
زوم در مقابل پرایم:
اگر دوربین DSLR یا بدون آینه شما دارای لنز کیت بود، به احتمال زیاد به لنز زوم نیاز دارید. لنزهای زوم به دلیل تطبیق پذیری خود محبوب هستند و به شما این امکان را میدهند تا بدون نیاز به حرکت دادن پاها یا تعویض لنز، عکسهایی از نزدیک یا دورتر بگیرید. از سوی دیگر، لنزهای پرایم در یک فاصله کانونی ثابت هستند. آنها محدوده دیافراگم وسیعتری را ارائه میدهند و در بسیاری از موارد، عکسهای واضح تری نسبت به لنزهای زوم دریافت خواهید کرد.
چرا لنز زوم را انتخاب کنیم؟
لنزهای زوم طیف وسیعی از فواصل کانونی را ارائه میدهند و به شما این امکان را میدهند که از سوژه ها در فواصل مختلف بدون حرکت دادن پا عکس بگیرید. آنها اغلب بهترین انتخاب برای یک لنز چند منظوره یا برای مسافرت هستند، زمانی که نمی خواهید چندین لنز را حمل کنید یا لنزها را در حال حرکت تعویض کنید.
اگرچه به راحتی میتوان لنز زوم را با لنز تله فوتو اشتباه گرفت، اما در واقع دو نوع لنز مجزا هستند، اما گاهی اوقات با هم همپوشانی دارند. لنز زوم هر لنزی است که دارای طیف وسیعی از فواصل کانونی مانند ۱۸ تا ۵۵ میلی متر باشد. لنز تله فوتو لنزی است که با فاصله کانونی طولانی ساخته شده است، مانند زوم تله فوتو ۷۰ تا ۲۰۰ میلی متر یا لنز پرایم ۱۳۵ میلی متر.
چرا لنز پرایم را انتخاب کنیم؟
لنزهای پرایم یا با فاصله کانونی ثابت، لنزهایی بدون زوم هستند که برای همان عملکردی که در زوم دارید، سبکتر و ارزانتر میباشند. آنها تصاویر واضح و شفافی را برای پرترهها، تنظیمات استودیویی و موقعیتهایی تولید میکنند که در آن به راحتی می توانید تا حد نیاز به سوژه خود نزدیک یا دور شوید. لنزهای پرایم معمولاً دارای حداکثر دیافراگم بزرگتر هستند که آنها را برای عکاسی در نور کم عالی می کند. در حالی که هر لنز زوم یا پرایم است، لنزها به روشهای دیگری نیز دستهبندی میشوند. در اینجا نگاهی اجمالی به برخی از محبوب ترین انواع لنز داریم:
لنزهای دوربین زاویه گسترده:
- چگونه کار میکند: یک لنز زاویه باز یک میدان دید پانوراما را ثبت میکند. همچنین بر پیش زمینه تأکید دارد و پس زمینه را دور جلوه می دهد.
- فاصله کانونی: ۱۸ میلی متر یا کمتر برای دوربینهای برش سنسور. ۲۸ میلی متر یا کمتر برای دوربین های فول فریم است.
- مزیت: کل سوژه را در یک فریم قرار میدهد
برای مناظر، ساختمان ها، فضای داخلی، عکسهای گروهی در فضاهای تنگ توصیه میشود.
لنزهای دوربین استاندارد:
- چگونه کار میکند: یک لنز استاندارد تصاویری با ظاهر طبیعی میگیرد، نزدیک به آنچه چشم ما میبیند و بدون اعوجاج است.
- فاصله کانونی: ۵۰ میلی متر طول استاندارد واقعی است (۲۸ میلی متر تا ۳۵ میلی متر برای دوربین های با سنسور برش). ۳۵ تا ۷۰ میلی متر نیز ممکن است در محدوده استاندارد در نظر گرفته شود.
- مزیت: عملکرد خوبی به عنوان یک لنز روزمره دارد و برای عکاسی از افراد و سوژهها بدون هیچ گونه اعوجاج دارد.
برای عکاسان مبتدی، استفاده عمومی، پرتره توصیه میشود.
لنزهای دوربین تله فوتو:
- چگونه کار میکند: یک لنز تله فوتو اجسام دور را با فوکوس واضح نزدیکتر میکند.
- فاصله کانونی: ۸۵ تا ۱۰۰ میلی متر برای تله فوتو متوسط. ۱۳۵ تا ۳۰۰ میلی متر برای تله فوتو؛ ۴۰۰ تا ۸۰۰ میلی متر برای سوپر تله فوتو
- مزیت: عکسهای نزدیک را از فاصله دور می گیرد.
برای پرتره یا تله فوتو متوسط، مناظر، حیات وحش، رویدادهای ورزشی توصیه شده است.
لنزهای دوربین ماکرو:
- چگونه کار میکند: لنز ماکرو اجازه میدهد تا عکسهای بسیار نزدیک را از فاصله چند اینچی دورتر کند، همچنین به عنوان یک لنز پرایم با کیفیت بالا برای استفاده عمومی دو برابر میشود.
- مزیت: عکسهایی با جزئیات پیچیده در اندازه واقعی یا بزرگتر میگیرد.
برای گل، حشرات، جواهرات، اشیاء کوچک، جزئیات ظریف توصیه میشود.
لنزهای دوربین چشم ماهی:
- چگونه کار میکند: یک لنز چشم ماهی عمداً تصویر را برای گرفتن عکسهای پانوراما یا دایرهای بسیار گسترده منحنی میکند.
- مزیت: یک تصویر پانوراما از همه چیز در اطراف شما میگیرد.
برای معماری داخلی، مناظر منحصر به فرد، عکس های هنری توصیه میشود.
معنی نوشتههای روی لنز دوربین:
خوب، آنها مخفف هستند. آنها بین دوربینها متفاوت میباشند، اما همه آنها اساساً به یک معنا هستند. به استثنای علامت گذاری سنسور برش، هر بار که تعدادی حروف اضافی دریافت میکنید، لنز شما گران تر و با کیفیت تر میشود. برای کسانی که معنی عبارات را نمیدانند، در اینجا چند تعاریف برای شما آورده شده است.
- معنی MF: فقط فوکوس دستی این معمولاً فقط در لنزهای بسیار ارزان قیمت یا لنزهای قدیمیتر یافت میشود. مخفف در همه برندها یکسان است.
- معنی II: این نسخه لنزی است که شما استفاده میکنید. لنزهایی که برای مدت طولانی در دسترس بودهاند و بسیار محبوب شدهاند معمولاً به طور کامل تعویض نمیشوند. طراح لنز را میگیرد و راههایی برای بهبود آن پیدا میکند، سپس آن را با علامت «II» یا نسخه ۲، دوباره رها میکند. هرچه این عدد بیشتر باشد لنز بهتر است.
- فول فریم: این لنزها همچنان برای دوربینهای سنسور برش مناسب هستند، اما در نهایت با ضریب برش که در مرحله یک ذکر کردیم، مواجه خواهید شد. اینها به طور خاص برای دوربینهای فول فریم طراحی شدهاند و تصویر بزرگتری را روی سنسور بزرگتر در دوربین فول فریم نشان میدهند.
- سنسور برش: این علامتها به شما میگویند که برای دوربین کوچکتر با سنسور کوچکتر ساخته شدهاند. متوجه خواهید شد که فاصله کانونی نیز بر این اساس تنظیم شده است. همچنین به این معنی است که طرح ریزی از لنز بسیار کوچکتر میباشد و در یک دوربین فول فریم کار نمیکند. اگر بخواهید آن را روی یک دوربین فول فریم قرار دهید، رنگهای بسیار سنگینی ایجاد میکند.
- تثبیت تصویر: همه ما میدانیم که این چیست: راهی برای تثبیت دوربین یا لنز به طوری که بتوانید با سرعت شاتر پایین تری عکس بگیرید. دوربینهای مختلف تکنیکها و مکانهای متفاوتی برای این کار دارند، اما همه آنها اساساً یک کار را انجام میدهند.
- موتور موج بی صدا: این یک موتور فوکوس بسیار سریعتر با مزایای واضح است که همچنین نسبتاً بی صدا است و انتهای لنز هنگام فوکوس تمایلی به حرکت ندارد. این مزیت افزوده به جای داشتن فیلتر در انتهای دوربین بدون نگرانی در مورد چرخش آن در حین فوکوس است.
- لنز حرفه ای: اکثر تولید کنندگان لنز لنزها را با قیمت مناسب تولید میکنند. بعید است که لنز کیت شما کیفیت خیلی خوبی داشته باشد. به نظر من این به ویژه با تجربه من از لنزهای کیت کانن صادق است. با لنزهای حرفهای، تفاوت کیفیت و معمولاً حداکثر دیافراگم بازتر را خواهید دید. برای شرایط کم نور بسیار مفید است.
- شیشه با پراکندگی کم: این امر انحراف رنگی نامطلوب تولید شده توسط شیشه ارزان را کاهش میدهد.
حتما بخوانید: راهنمای خرید دوربین عکاسی چاپ سریع
نکات مهم هنگام خرید لنز دوربین:
مشخصات یک لنز:
در اینجا چند نکته وجود دارد که قبل از خرید لنز باید بدانید:
- با لنزها و مشخصات آنها آشنا شوید.
- با نوع پایه لنز دوربین خود آشنا شوید.
- از خود بپرسید که دوست دارید از این لنز برای چه نوع عکاسی استفاده کنید.
تا زمانی که به طور کامل درک نکنید که لنز چگونه کار میکند و نقش آن در گرفتن یک تصویر چیست، به احتمال زیاد در نهایت لنزی را خریداری میکنید که با نیازهای شما مطابقت ندارد و در نهایت نسبت به سرمایه گذاری خود احساس بدی خواهید داشت. بنابراین بیائید یک درس کوتاه در مورد لنزهای دوربین بگیریم و نکات فنی پشت آن را درک کنیم.
دیافراگم:
دیافراگم روزنهای در لنز است که نور از طریق آن وارد دوربین میشود. از لحاظ فنی به اندازه دیافراگم لنز است، اما اجازه دهید زیاد پیچیده نشود. دیافراگم دوربین مسئول دو چیز در تصویر حاصل است، میزان نور و میزان عمق میدان.
- هرچه لنز بتواند دیافراگم خود را بیشتر باز کند، دوربین قادر به گرفتن نور بیشتری خواهد بود و عمق میدان کمتری خواهد داشت. فقط سوژه در فوکوس است، هر چیز دیگری تار یا کم عمق به نظر میرسد.
- هرچه لنز دیافراگم کمتری باز کند، دوربین نور کمتری میگیرد، اما این به شما عمق میدان بیشتری میدهد، یعنی سوژه، پس زمینه و پیش زمینه همه در فوکوس هستند.
اندازه گیری دیافراگم لنز:
مقیاس اندازه گیری دیافراگم کمی مشکل است. با این حال، هر چه بیشتر به عکس گرفتن ادامه دهید، زودتر باید از آن استفاده کنید.
اندازه دیافراگم با اعداد f یا f-stop اندازه گیری یا به صورت fstop یا f/stop نمایش داده میشود. میبینید که با حرکت از چپ به راست، اندازههای دیافراگم نشان داده شده در تصویر زیر در حال کاهش است. با این حال، اعداد f که باز شدن دیافراگم را اندازه میگیرند، همزمان در حال افزایش هستند. این چیزی است که هنگام اندازه گیری اندازه دیافراگم باید به خاطر بسپارید. هرچه دیافراگم بزرگتر باشد، عدد f یا f توقف کوچکتر است. هرچه دیافراگم کوچکتر باشد، عدد f یا f توقف بزرگتر است.
بنابراین، فرض کنید یک لنز Nikkor 55-200mm f/4-5.6G را میخواند. بنابراین، f4-5.6G نشان میدهد که لنز میتواند حداکثر اندازه دیافراگم f/4 را در ۵۵ میلیمتر و f/5.6 در ۲۰۰ میلیمتر حفظ کند.
فاصله کانونی:
فاصله کانونی فاصله بین لنز و سنسور تصویر است. هرچه فاصله بیشتر باشد، لنز تا چه اندازه میتواند زوم کند. بنابراین، Nikkor 55-200mm f/4-5.6G میگوید که این لنز خاص دارای فاصله کانونی است که میتواند بین ۵۵ میلی متر تا ۲۰۰ میلی متر تنظیم شود. در ۲۰۰ میلی متر باید بتوانید فوکوس ۲.۵X را به دست آورید.
نوع نصب لنز:
انواع مختلفی از تولید کنندگان لنز و انواع لنز وجود دارد. هر کدام روش تولید خود را دارند. همچنین، بسته به مدل، پایه لنز DSLR شما از سازندهای به سازنده دیگر متفاوت است. از این رو، دانستن نوع پایه لنز دوربین و فرمت لنزی که خریداری میکنید، بسیار مهم است. دفترچه راهنمای دوربین شما قطعا حاوی این اطلاعات خواهد بود. برای تعیین نوع پایه لنز دوربین خود، کتابچه راهنمای خود را مطالعه کنید.
عواملی که باید در نظر گرفته شوند:
اکنون که از نظر فنی به اندازه کافی سالم هستیم تا بتوانیم یک لنز را از روی مشخصات آن تجزیه و تحلیل کنیم، زمان آن است که نهایی کنیم که کدام لنز را انتخاب نمائیم.
چهار مورد اصلی که باید قبل از خرید لنز در نظر بگیرید که با بالاترین فاکتور مهم شروع میشود عبارتند از: دیافراگم، فاصله کانونی، نوع پایه لنز و در نهایت کاهش لرزش و فوکوس خودکار.
- دیافراگم: لنزهایی که حداکثر اندازه دیافراگم f/2.8 دارند نور بیشتری را در سرعتهای شاتر سریعتر نسبت به لنزهایی با حداکثر دیافراگم f/4 اجازه میدهند. بنابراین اگر در شرایطی با نور کم عکاسی میکنید که نمیتوانید با سرعت شاتر ۱/۱۲۵ ثانیه عکاسی کنید، زیرا دوربین را در دست گرفتهاید، لنز f/2.8 نور بیشتری نسبت به لنز f/4 میدهد تا بتوانید برای تصاویر واضح تر، سرعت شاتر را افزایش دهید.
- فاصله کانونی: لنزهایی وجود دارند که تا ۳۰۰ میلی متر، ۴۰۰ میلی متر، ۵۰۰ میلی متر حتی تا ۱۰۰۰ میلی متر میرسد. اما فراموش نکنید که حداکثر اندازه دیافراگم را یادداشت کنید زیرا با افزایش فاصله کانونی کاهش مییابد.
- نوع نصب لنز: فراموش نکنید که این مشخصات کوچک را بررسی کنید زیرا اگر این اشتباه را انجام دهید، اساساً لنزی خواهید داشت که حتی نمیتوانید آن را روی دوربین خود نصب کنید. مشخصات پایه لنز را بررسی کنید و نوع پایه لنز دوربین خود را با استفاده از دفترچه راهنمای دوربین خود بررسی نمائید و با نوع لنز مناسب مطابقت دهید.
- فوکوس خودکار و واقعیت مجازی: آخرین و البته نه کم اهمیت ترین، فوکوس خودکار و کاهش لرزش عملکردهای کوچکی هستند که به شما مزیت بیشتری برای عکاسی میدهند. فوکوس خودکار به شما در فوکوس سریع سوژه ها کمک میکند و کاهش لرزش تثبیت کننده بسیار مورد نیاز را برای جلوگیری از تاری شاتر در حین عکاسی با دست در محدوده زوم طولانی به شما میدهد.
با توجه به نکاتی که گفته شد، می توانید لنز دوربین مورد نیاز خود را خریداری نمایید. ما برای سهولت کار شما، لیستی از چند نمونه لنز دوربین ارزان، باکیفیت و پرفروش را برای شما جمعآوری کرده ایم. با کلیک روی هر تصویر یا زدن دکمه ی زیر هر آیتم اطلاعات بیشتری از هر محصول را دریافت کنید.
۱ لنز دوربین کانن مدل EF 50mm f/1.8 STM کد ۰۰۲
مشخصات
-
وزن۱۶۰ گرم
-
فاصله کانونی۵۰ میلیمتر
-
سایز فیلتر۴۹ میلی متر
-
کمینه فاصله کانونی۲۴ تا ۵۰ میلیمتر
-
بیشینه نسبت کانونی۱.۸ /F
-
ماونت لنزEF
-
میدان دید قطری۴۶ درجه
-
کمینه فاصله فوکوس۳۵ سانتی متر
-
تعداد تیغه های دیافراگم۷
-
مخصوص دوربین شرکتکانن
-
تعداد گروه های اپتیکی۵
-
نوع موتور فوکوسمرحله ای
۲ لنز دوربین سونی مدل Planar Tx FE 50mm f/1.4 ZA
مشخصات
-
وزن۷۸۰ گرم
-
کمینه فاصله کانونی۵۰ تا ۱۰۰ میلیمتر
-
بیشینه نسبت کانونی۱.۴ /F
-
کمینه نسبت کانونیf/5.6 و بالاتر
-
ماونت لنزE
-
تعداد المنت های اپتیکی۱۲
-
میدان دید قطری۴۷ درجه
-
کمینه فاصله فوکوس۴۵ سانتی متر
-
تعداد تیغه های دیافراگم۱۱
-
مخصوص دوربین شرکتسونی
-
تعداد گروه های اپتیکی۹
-
نوع موتور فوکوسالتراسونیک
۳ لنز دوربین سونی مدل FE 28-70mm f3.5-5.6 OSS
مشخصات
-
وزن۲۹۵ گرم
-
فاصله کانونی۲۸ تا ۷۰ میلیمتر میلیمتر
-
قابلیتهای لنززوم
-
سایز فیلتر۵۵ میلی متر
-
بیشینه نسبت کانونی۲۲-۳۶ /F
-
ماونت لنزE
-
تعداد تیغه های دیافراگم۷
-
مخصوص دوربین شرکتسونی
۴ لنز دوربین نیکون مدل Nikon AF DC-NIKKOR 135mm f/2D
مشخصات
-
وزن۱۰۰۰ گرم
-
اقلام همراهدفترچه راهنما
-
قابلیتهای لنززوم
-
سایز فیلتر۷۲ میلی متر
-
ماونت لنزFX
-
کمینه فاصله فوکوس۱۲۲ سانتی متر
-
سیستم زومچرخشی
-
تعداد تیغه های دیافراگم۹
-
مخصوص دوربین شرکتنیکون
-
نوع موتور فوکوسدستی
۵ لنز دوربین سیگما مدل ۲۴mm F/1.4 ART DG
مشخصات
-
وزن۶۶۵ گرم
-
ماونت لنزFX
-
مخصوص دوربین شرکتنیکون
۶ لنز دوربین کانن مدل RF 85mm f/2 Macro IS STM
مشخصات
-
وزن۵۰۰ گرم
-
مخصوص دوربین شرکتکانن
۷ لنز دوربین سونی مدل FE 50mm F1.8
مشخصات
-
وزن۱۸۶ گرم
-
فاصله کانونی۵۰ میلیمتر
-
سایز فیلتر۴۹ میلی متر
-
کمینه فاصله کانونی۵۰ تا ۱۰۰ میلیمتر
-
بیشینه نسبت کانونیf/22 /F
-
کمینه نسبت کانونیf/1.2 تا f/2.0
-
ماونت لنزE
-
کمینه فاصله فوکوس۴۵ سانتی متر
-
سیستم زومچرخشی
-
تعداد تیغه های دیافراگم۷
-
مخصوص دوربین شرکتسونی
-
تعداد گروه های اپتیکی۵
۸ لنز دوربین کانن مدل RF 70-200 F2.8L
مشخصات
-
وزن۱۰۷۰ گرم
-
مخصوص دوربین شرکتکانن
۹ لنز دوربین کانن مدل EF 24-70mm f/2.8L II USM
مشخصات
-
وزن۸۰۳ گرم
-
فاصله کانونی۲۴-۷۰ میلیمتر
-
بیشینه نسبت کانونی۲.۸ /F
-
ماونت لنزEF
-
مخصوص دوربین شرکتکانن
۱۰ لنز دوربین سونی مدل LENS SONY FE 70-200MM F2.8 GM OSS [SEL70200GM]
مشخصات
-
وزن۱۴۸۰ گرم
-
مخصوص دوربین شرکتسونی
۱۱ لنز دوربین کانن مدل ۱۸-۱۳۵ میلی متر IS USM
مشخصات
-
وزن۵۱۵ گرم
-
فاصله کانونی۱۸ – ۱۳۵ میلیمتر
-
سایز فیلتر۶۷ میلی متر
-
بیشینه نسبت کانونی۲۲-۳۸ /F
-
ماونت لنزEF-S
-
میدان دید قطری۷۴°۲۰'-11°۳۰' درجه
-
کمینه فاصله فوکوس۳۹ سانتی متر
-
سیستم زومچرخشی
-
تعداد تیغه های دیافراگم۷
-
مخصوص دوربین شرکتکانن
-
تعداد گروه های اپتیکی۱۲
-
نوع موتور فوکوسNANO USM technology
۱۲ لنز دوربین نیکون مدل AF-S NIKOR 35mm F/1.4G
مشخصات
-
وزن۶۰۰ گرم
-
ماونت لنزEF-S
-
مخصوص دوربین شرکتنیکون
۱۳ لنز دوربین سیگما مدل HSM 24-12 F4 ART
مشخصات
-
وزن۱۱۵۰ گرم
-
مخصوص دوربین شرکتنیکون
۱۴ لنز دوربین اینستا ۳۶۰ مدل ۴K EDITION
مشخصات
-
وزن. گرم
-
قابلیتهای لنزلرزش گیر تصویر
-
مخصوص دوربین شرکتاینستا۳۶۰
۱۵ لنز دوربین سیگما مدل LENS SIGMA FOR SONY E 85MM F1.4 DG DN ART
مشخصات
-
وزن۶۳۰ گرم
-
مخصوص دوربین شرکتسونی
۱۶ لنز دوربین کانن مدل EFS18-55mm stm کد no box
مشخصات
-
وزن۲۱۵ گرم
-
فاصله کانونی۱۸-۵۵ میلیمتر
-
سایز فیلتر۵۸ میلی متر
-
ماونت لنزEF-S
-
کمینه فاصله فوکوس۲۵ سانتی متر
-
تعداد تیغه های دیافراگم۷
-
مخصوص دوربین شرکتکانن
-
تعداد گروه های اپتیکی۱۰
۱۷ لنز دوربین سونی مدل FE 35mm f/1.4 GM Lens
مشخصات
-
وزن۵۲۴ گرم
-
مخصوص دوربین شرکتسونی
۱۸ لنز دوربین کانن مدل EF 35mm f/1.4L II USM
مشخصات
-
وزن۷۶۰ گرم
-
اقلام همراهدفترچه راهنما
-
سایز فیلتر۷۲ میلی متر
-
ماونت لنزEF
-
سیستم زومچرخشی
-
تعداد تیغه های دیافراگم۹
-
مخصوص دوربین شرکتکانن
-
نوع موتور فوکوساولتراسونیک
۱۹ لنز دوربین سونی مدل Sony E PZ 16-50mm f/3.5-5.6 OSS NO BOX
مشخصات
-
وزن۱۱۶ گرم
-
تعداد المنت های اپتیکی۹ عدد
-
تعداد گروه های اپتیکی۸ عدد
-
مخصوص دوربین شرکتسونی
-
تعداد تیغه های دیافراگم۷ عدد
-
کمینه فاصله فوکوس۲۵ سانتی متر
-
میدان دید قطری۸۳ درجه
-
کمینه نسبت کانونیf/5.6 و بالاتر
-
بیشینه نسبت کانونی۳.۵-۵.۶ /F
-
کمینه فاصله کانونی۸ تا ۲۴ میلیمتر
-
سایز فیلتر۴۰۵ میلی متر
-
قابلیتهای لنززوم
-
فاصله کانونی۱۶-۵۰ میلیمتر میلیمتر
-
نوع موتور فوکوسمیکرو موتور
۲۰ لنز دوربین سون آرتیزانس مدل ۶۰mm F/2.8 For Sony E
مشخصات
-
وزن۵۵۰ گرم
-
مخصوص دوربین شرکتسونی
-
نوع لنز دوربینماکرو
۲۱ لنز دوربین کانن مدل لنز کانن EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 III به همراه فیلتر یو وی ۵۸ کانن و درب ۵۸ کانن
مشخصات
-
وزن۲۰۰ گرم
-
فاصله کانونی۱۸-۵۵ میلیمتر
-
کمینه فاصله کانونی۲۴ تا ۵۰ میلیمتر
-
بیشینه نسبت کانونی۳.۵- ۵.۶ /F
-
کمینه نسبت کانونیf/5.6 و بالاتر
-
ماونت لنزEF-S
-
تعداد تیغه های دیافراگم۶
-
مخصوص دوربین شرکتکانن
۲۲ لنز دوربین کانن مدل Canon EF 24mm f/1.4L II USM
مشخصات
-
وزن۶۵۰ گرم
-
قابلیتهای لنزفوکوس دستی در حالت خودکار
-
سایز فیلتر۷۷ میلی متر
-
ماونت لنزEF
-
کمینه فاصله فوکوس۲۵ سانتی متر
-
سیستم زومچرخشی
-
تعداد تیغه های دیافراگم۸
-
مخصوص دوربین شرکتکانن
-
تعداد گروه های اپتیکی۱۳ عدسی در لنز در ۱۰ گروه
-
نوع موتور فوکوساولتراسونیک USM
۲۳ لنز دوربین سونی مدل E 18-135mm f3.5-5.6 OSS
مشخصات
-
وزن۳۲۶ گرم
-
فاصله کانونی۱۸ تا ۱۳۵ میلیمتر میلیمتر
-
قابلیتهای لنززوم
-
سایز فیلتر۵۵ میلی متر
-
بیشینه نسبت کانونی۲۲-۳۶ /F
-
ماونت لنزE
-
مخصوص دوربین شرکتسونی
۲۴ لنز دوربین سیگما مدل ۳۵mm f/2 DG DN Contemporary for Sony E
مشخصات
-
وزن۳۲۵ گرم
-
فاصله کانونی۳۵ میلیمتر
-
سایز فیلتر۵۸ میلی متر
-
ماونت لنزE
-
کمینه فاصله فوکوس۲۷ سانتی متر
-
تعداد تیغه های دیافراگم۹
-
مخصوص دوربین شرکتسونی
۲۵ لنز دوربین سون آرتیزانس مدل ۵۵mm F/1.4 Mark II For Sony E
مشخصات
-
وزن۳۶۵ گرم
-
سایز فیلتر۵۲ میلی متر
-
مخصوص دوربین شرکتسونی
-
نوع لنز دوربیناستاندارد ثابت
۲۶ لنز دوربین کانن مدل EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM Lens
مشخصات
-
وزن۵۱۵ گرم
-
مخصوص دوربین شرکتکانن
-
نوع لنز دوربینواید زوم
۲۷ لنز دوربین سونی مدل FE 50mm F1.4 GM
مشخصات
-
وزن۵۱۶ گرم
-
مخصوص دوربین شرکتسونی
۲۸ لنز دوربین کانن مدل RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM Lens
مشخصات
-
وزن۱۳۰ گرم
-
فاصله کانونی۱۸-۴۵ میلیمتر
-
قابلیتهای لنزلرزش گیر تصویر
-
سایز فیلتر۴۹ میلی متر
-
تعداد المنت های اپتیکی۷
-
مخصوص دوربین شرکتکانن
-
تعداد گروه های اپتیکی۷
۲۹ لنز دوربین نیکون مدل AF DC NIKOR 105mm F/2D
مشخصات
-
وزن۶۲۰ گرم
-
ماونت لنزDX
-
مخصوص دوربین شرکتنیکون
۳۰ لنز دوربین سونی مدل FE 85mm f/1.4 GM
مشخصات
-
وزن۸۲۰ گرم
-
فاصله کانونی۸۵ میلیمتر
-
قابلیتهای لنززوم
-
سایز فیلتر۷۷ میلی متر
-
بیشینه نسبت کانونی۱۶ /F
-
کمینه نسبت کانونیf/1.2 تا f/2.0
-
مخصوص دوربین شرکتسونی
-
نوع موتور فوکوسالتراسونیک
امیدواریم این مطلب اطلاعات کافی را برای خرید لنز دوربین در اختیار شما قرار دهد. سوالات خود را میتوانید از طریق فرم ارسال دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.
در ادامه بیشتر بخوانید: راهنمای خرید تیلر کولتیواتور