شگفت انگیز های دیجی کالا

شارژر بی‌سیم، راهنمای خرید اینترنتی شارژر بی‌سیم موبایل و تبلت

نکات مهم و کاربردی که هنگام خرید شارژر بی‌سیم باید به آن‌ها توجه داشته باشید.

شارژر بی‌سیم می‌تواند واقعا راحت باشد. فقط گوشی خود را روی پد شارژ نگه دارید و باتری، مانند جادویی شروع به شارژ شدن می‌کند. آن‌ها برای مدتی در اطراف بوده‌اند، اما محبوبیتی که ما انتظار داشتیم را به دست نیاوردند. این ابزارها یا خیلی گران بودند و یا این‌که افسانه‌هایی پیرامون آنها وجود داشت. اگر تلفن و سایر دستگاه‌های شما از شارژ بی‌سیم پشتیبانی می‌کنند، می‌توان آن‌ها را با استفاده از یک پایه، شارژ کرد. این بدان معناست که حمل شارژرها و کابل‌های متعدد برای هر دستگاهی بدون دردسر است. شارژ گوشی با شارژر بی‌سیم آسان است، اما انتخاب شارژری که به بهترین شکل برای گوشی شما مناسب باشد، مشکل‌ساز خواهد بود.

چیزهای کمی مانند انداختن گوشی روی پد شارژر بی‌سیم یا قرار دادن آن روی پایه برای شارژ کردن آن راحت هستند. راحتی برداشتن تلفن، پاسخ دادن به تماس و بازگرداندن آن برای شارژ بدون سر و کله زدن با کابل قابل اغراق نیست. خوشبختانه، شما می‌توانید طیف گسترده‌ای از شارژرهای بی‌سیم و لوازم جانبی شارژ را برای گوشی خود تهیه نمایید. فراموش نکنید که راهنمای ما را برای همه لوازم جانبی تلفن می‌توانید مطالعه نمایید.

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که قصد خرید شارژر بی‌سیم را دارید، اما با توجه به تنوع زیاد مدل‌ها و قیمت‌ها با خرید این محصول ارزشمند به مشکل برخورده‌اید، اصلا نگران نباشید. ما در این مقاله شما را با انواع شارژر بی‌سیم آشنا کرده و به شما یک سری نکات مهم که هنگام خرید شارژر بی‌سیم باید به آن‌ها توجه داشته باشید را آموزش خواهیم داد.

شارژر بی‌سیم چیست؟

شارژر بی سیم یکی از چندین روش برای شارژ باتری ها بدون استفاده از کابل یا آداپتورهای متناوب AC مخصوص دستگاه است. شارژر بی‌سیم را می‌توان برای دستگاه‌های مختلف از جمله تلفن‌های همراه، رایانه‌های لپ‌تاپ و پخش‌کننده‌های MP3 و همچنین اشیاء بزرگ‌تر مانند ربات‌ها و ماشین‌های الکتریکی استفاده کرد. سه روش برای شارژ بی سیم وجود دارد: شارژ القایی، شارژ رادیویی و شارژ رزونانسی.

شارژر بی‌سیم چگونه کار می‌کند؟

قبل از اینکه به موضوع انتخاب شارژر بی‌سیم بپردازیم، بیایید به سرعت نحوه عملکرد آن‌ها را درک کنیم. شارژر بی‌سیم بر اساس اصل شارژ القایی کار می‌کند. یک شارژر بی‌سیم دارای سیم پیچ‌هایی است که با عبور جریان الکتریکی از آن‌ها، میدان الکترومغناطیسی ایجاد می‌کند. هنگامی که صفحه گیرنده دستگاه تلفن همراه با شارژر بی‌سیم تماس پیدا می‌کند، میدان مغناطیسی جریان الکتریکی را در دستگاه تولید می‌نماید. سپس به جریان مستقیم (DC) تبدیل می‌شود که به نوبه خود گوشی را شارژ خواهد کرد.

حتما بخوانید: راهنمای خرید شارژر دیواری

شارژر بی‌سیم Qi چیست؟

کیو آی Qi (تلفظ “chee”) یک استاندارد شارژ بی‌سیم است که توسط اکثر سازندگان دستگاه پذیرفته می‌شود. چند استاندارد رقیب وجود دارد، اما اگر نسل فعلی تلفن هوشمند از شارژ بی‌سیم پشتیبانی می‌کند، احتمالاً Qi فعال است. این استاندارد جهانی همچنین تضمین می‌کند که می.توانید هر دستگاه پشتیبانی شده را با هر شارژر بی‌سیم شارژ کنید. اگرچه ممکن است سریعترین سرعت شارژ را نداشته باشید.

سریع ترین شارژر بی‌سیم:

این بستگی به دستگاهی دارد که از آن استفاده می‌کنید. برای مثال، اگر آیفون ۱۲ یا جدیدتر باشد، هر دستگاهی است که از MagSafe استفاده می‌کند و ۱۵ وات شارژ می‌نماید. سایر سازندگان تلفن استانداردهای خاص خود را دارند و اغلب تنها شارژرهای سازگار، شارژرهایی هستند که خودشان می‌فروشند.از نظر شارژرهای عمومی، سریع‌ترین سرعتی که دریافت می‌کنید استاندارد Qi با ۷.۵ وات است. اما با هر تلفن هوشمند قابل شارژ بی‌سیم یا دستگاه‌های دیگری مانند هدفون‌های بی‌سیم با سرعت پایین‌تر کار می‌کند.

انواع شارژ بی‌سیم موجود در بازار:

به طور کلی سه نوع فناوری شارژ بی‌سیم وجود دارد:

  1. شارژ رادیویی: این نوع فناوری شارژ از ترکیب باتری‌های ریز استفاده می‌کند و برق بسیار کمی مصرف خواهد کرد. این فناوری معمولاً در صفحه کلیدهای بی‌سیم، موس بی‌سیم، تجهیزات پزشکی، سمعک، ساعت، پخش کننده موسیقی و سایر دستگاه‌ها استفاده می‌شود. برای ارسال و دریافت سیگنال‌های بی‌سیم، این گجت‌ها از امواج فرکانس رادیویی استفاده می‌کنند. در این تکنیک، فرستنده به یک سوکت برای تولید امواج رادیویی متصل می‌شود. می‌توانید با تنظیم فرکانس گیرنده روی همان فرکانس فرستنده، باتری را شارژ کنید.
  2. شارژ القایی یا شارژ میدان نزدیک: این تکنیک شارژ از اصل القای الکترومغناطیسی استفاده می‌کند. هنگامی که جریان الکتریکی از طریق یک سیم پیچ یا کابل از طریق یک ایستگاه شارژ یا یک پد عبور داده می‌شود، یک میدان مغناطیسی ایجاد می‌کند که باعث خواهد شد جریان الکتریکی دیگری در سیم پیچ القایی یک دستگاه قابل حمل مجاور ایجاد شود. این روش شارژ در گجت‌های قابل حمل متوسط مانند استاندارد شارژ بی‌سیم Qi برای گوشی‌های هوشمند، پوشیدنی‌های هوشمند و استاندارد بی‌سیم آشپزخانه Ki برای لوازم آشپزخانه استفاده می‌شود.
  3. شارژ رزونانس: شارژ رزونانسی نوع بسیار متفاوتی از تکنیک‌های شارژ است که در گجت‌هایی که به مقدار قابل توجهی نیرو نیاز دارند استفاده می‌شود. این روش‌ها در لپ‌تاپ‌های بزرگ، وسایل نقلیه الکتریکی، جاروبرقی‌ها و روبات‌ها استفاده می‌شوند. یک سیم پیچ مسی متصل به دستگاه شارژ با یک سیم پیچ مسی دیگر متصل به یک منبع تغذیه جفت می‌شود. این شارژ بی‌سیم زمانی اتفاق می‌افتد که هر دو سیم پیچ مسی روی یک فرکانس الکترومغناطیسی مشترک تنظیم شده باشند. به راحتی می‌توانید باتری دستگاه تلفن همراه را از منبع تغذیه شارژ کنید. شارژ رزونانس بی‌سیم فقط در فواصل کوتاه امکان پذیر است.

چطوری بفهمم که تلفن همراه یا تبلت من از قابلیت شارژ بی‌سیم پشتیبانی می‌کند؟

باید به برگه مشخصات گوشی خود نگاه کنید تا مطمئن شوید که از شارژ بی سیم پشتیبانی می‌کند. چیزی که باید به خاطر داشته باشید این است که شارژ بی‌سیم در حال حاضر یک ویژگی پیشرفته باقی مانده است، حتی اگر ممکن است به زودی تغییر کند. برخی از گوشی های هوشمندی که از شارژ بی سیم پشتیبانی می کنند عبارتند از:

چگونه بهترین شارژر بی‌سیم را برای خود انتخاب کنیم؟

بهترین شارژر بی‌سیم:

علاوه بر نوع کانکتور و وات، تنها مورد دیگری که باید در نظر گرفت، سبک است. آیا می‌خواهید یک پد صاف یا پایه‌ای برای نگه داشتن آن داشته باشید؟ زیبایی شناسی که به دنبال آن هستید چیست؟ هزاران شارژر بی‌سیم بسیار متفاوت در بازار وجود دارد. فروشگاه های اینترنتی زیادی مملو از شارژرهای بی‌سیم با قیمت های مختلف هستند. سایت کیمیک لیستی از سریعترین شارژرهای بی سیم را گردآوری کرده است. این یک مکان عالی برای شروع است. ما این شارژرهای بی‌سیم ارزان قیمت را نیز دوست داریم. یک شارژر بی‌سیم متناسب با سبک خود پیدا کنید. خیلی نگران تطبیق مشخصات دقیق گوشی خود نباشید. شارژ بی‌سیم – حتی در سریع‌ترین سرعت‌ها – همیشه کندتر از شارژ سیمی است. بهترین زمان برای استفاده از شارژر بی‌سیم شبانه یا در طول روز کاری است که نیازی به شارژ سریع ندارید.

حتما بخوانید: راهنمای خرید شارژر همراه یا پاور بانک

نکات مهمی که هنگام خرید شارژر بی‌سیم باید به آن‌ها توجه داشته باشید:

  1. انتخاب استانداردهای مناسب: شارژر بی‌سیم بر اساس چند استاندارد کار می‌کند، اما رایج‌ترین آن‌ها Qi است. استاندارد Qi توسط بسیاری از تولیدکنندگان گوشی از جمله سامسونگ و اپل پذیرفته شده است. یک شارژر Qi با کیفیت خوب دارای محافظت در برابر ولتاژ و شارژ بیش از حد است که استفاده از آنها را ایمن می‌کند. همچنین ممکن است متوجه شوید که گوشی شما هنگام شارژ بی‌سیم کمی گرم می‌شود. این نباید نگران کننده باشد زیرا اکثر این شارژرها دارای محافظ کنترل دما برای مقابله با مشکلات گرمای بیش از حد هستند. قبل از خرید شارژر بی‌سیم، حتما مشخصات گوشی موبایل خود را بررسی کنید.
  2. انتخاب وات مناسب: دومین چیزی که باید به آن توجه کنید، توان خروجی (وات) است. شارژرهای بی‌سیم معمولا بین ۵ تا ۱۰ وات هستند. گوشی هایی مانند آیفون ۸ یا سری آیفون ایکس که اخیرا معرفی شده‌اند از ۷.۵ وات پشتیبانی می.کنند. در حال حاضر، آیفون‌ها از شارژرهای بی‌سیم پشتیبانی نمی‌کنند، اما چندین دستگاه دیگر مانند Note 8 و Note 9 وجود دارند که از آنها پشتیبانی می‌کنند. همانطور که داشتن یک پد شارژ بی‌سیم خوب مهم است، داشتن آداپتورها و کابل‌های شارژ خوب هم به همان اندازه مهم خواهد بود. اکثر شارژرهای بی‌سیم با کیفیت خوب یک آداپتور دیواری به همراه کابل USB را همراهی می‌کنند. تلفنی که از وات شارژ بی‌سیم بالاتر پشتیبانی می‌کند نیز می‌تواند با استفاده از یک شارژر کم (۵ وات) شارژ شود. با این حال، ممکن است سرعت شارژ پایینی داشته باشند. برای آینده‌نگری، همیشه می‌توان به دنبال شارژری با پشتیبانی تا ۱۰ وات بود.
  3. انتخاب طرح مناسب: شارژرهای بی‌سیم در اندازه‌ها و اشکال مختلف تولید می‌شوند. برخی از شارژرها دارای طرح پد هستند که می‌تواند دایره ای شکل باشد، در حالی که برخی ممکن است دارای طرح پایه باشند. مهم نیست که چه طراحی داشته باشند، برای آنها مهم است که چسبندگی خوبی داشته باشند که گوشی را روی سطح شارژ محکم نگه دارد. اکثر شارژرها دارای LED برای نشان دادن وضعیت شارژ هستند. همچنین مدل‌هایی وجود دارند که می‌توانند حداکثر دو گوشی و یک ساعت هوشمند را در خود جای دهند تا بتوانید چندین دستگاه را به طور همزمان شارژ کنید. یک شارژر بی‌سیم حتی می‌تواند گوشی شما را با یک قاب روی آن شارژ کند، مشروط بر اینکه فلزی نباشد یا خیلی ضخیم نباشد. گفتنی است، یک شارژر Qi باید به راحتی با هر چرم، سیلیکون یا مواد غیر فلزی مشابه با ضخامت ۳ میلی‌متر یا کمتر کار کند.
  4. به چه نوع شارژری نیاز دارید: دو نوع رایج از شارژرهای بی‌سیم موجود در حال حاضر پد یا پایه هستند. یک پد ممکن است گزینه بهتری برای میز خواب باشد، در حالی که یک پایه روی میز کار عالی خواهد بود.
  5. با چه سرعتی شارژ شود: یک پد شارژ استاندارد Qi ممکن است مدت زیادی طول بکشد تا یک دستگاه به طور کامل شارژ شود. برای دریافت سریع‌ترین شارژ ممکن، شارژر شخص اول قطعا بهترین راه است. برخی از شارژرهای شخص ثالث قابلیت شارژ سریع را ارائه می‌دهند، اما این عمدتا برای پرچمداران آیفون و سامسونگ است.
  6. برای شارژ بی‌سیم به چند دستگاه نیاز دارید: گوشی‌های هوشمند تنها دستگاه‌هایی نیستند که می‌توانند به صورت بی‌سیم شارژ شوند. همچنین می‌توانید لوازم جانبی مانند هدفون‌های بی‌سیم و ساعت‌های هوشمند را روی پد شارژ بی‌سیم بیندازید و آن‌ها را شارژ کنید. به جای دریافت چند پد شارژ، می‌توانید پدهای دوتایی یا سه‌گانه را انتخاب کنید که به شما امکان می‌دهند دو یا سه دستگاه را به طور همزمان شارژ نمایید.
  7. تصمیم گیری نهایی: برندهای مختلفی وجود دارند که شارژرهای بی‌سیم تولید می‌کنند. برندهایی مانند بلکین از جمله پیشگامان فناوری شارژ بی‌سیم و لوازم جانبی دیگر هستند. اگر به دنبال شارژر بی‌سیم با طراحی زیبا هستید، بلکین F8M747 گزینه جالبی است که باید در نظر بگیرید. علاوه بر بلکین، سامسونگ مجموعه‌ای از شارژرهای بی‌سیم خود را با قابلیت شارژ سریع دارد. اگر بودجه کمی دارید، می‌توانید شارژر بی‌سیم Reconnect را نیز در نظر بگیرید که با کسری از قیمت موجود است و همچنان همان قابلیت اطمینان و ویژگی‌ها را دارد.

با توجه به نکاتی که گفته شد، می‌توانید شارژر بی‌سیم مورد نظر خود را خریداری نمایید. ما برای سهولت کار شما، لیستی از چند نمونه شارژر بی‌سیم ارزان، باکیفیت و پرفروش موجود در بازار را جمع آوری کرده‌ایم. با کلیک روی هر تصویر یا زدن دکمه‌ی زیر هر آیتم، اطلاعات بیشتری از هر محصول را دریافت کنید.


۱ داک شارژر بی سیم مک دودو مدل CH-4952

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲ شارژر بی سیم سامسونگ مدل EP-P2400

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۳ داک شارژر بی سیم مدل مگ سیف تاشو

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۴ شارژر بی سیم مک دودو مدل CH-1610

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۵ شارژر بی سیم سامسونگ مدل Duo

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۶ شارژر بی سیم مدل bt2301

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۷ شارژر بی سیم شیائومی مدل Mi 20W Wireless Car Charger

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۸ شارژر بی سیم یوسمز مدل CD181

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۹ شارژر بی سیم انکر مدل A2566

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۰ شارژر بی سیم سامسونگ مدل EP-1300

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۱ شارژر بی سیم سامسونگ مدل EP-N3300

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۲ شارژر بی سیم مدل BT3401

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۳ شارژر بی سیم باسئوس مدل Simple Mini Magnetic Wireless Charger WX01-JKF

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۴ شارژر بی سیم شیائومی مدل WPC02ZM

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۵ شارژر بیسیم مک دودو مدل CH-2120

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۶ شارژر بی سیم باسئوس مدل W518 MagSafe

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۷ شارژر بی سیم مدل iTruck کد T20

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۸ داک شارژر بی سیم مدل ۳in1 wireless travel

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۹ شارژر بی سیم باسئوس مدل Jelly Wireless Charger 15W

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۰ شارژر بی سیم ایگائور مدل Smartphone Wireless

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۱ شارژر بی سیم موفی مدل Wireless Charging Hub

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۲ شارژر بی سیم مدل ۳in1 magnetic wireless charger

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۳ شارژر بی سیم سامسونگ مدل Trio EP-P6300

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۴ شارژر بی سیم سامسونگ مدل Single EP-2400

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۵ شارژر بی سیم انکر مدل A25A7 633 MagGo به همراه شارژر دیواری ۲۵ واتی

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۶ شارژر بی سیم آرسون مدل AN-W20 به همراه کابل تبدیل USB-C

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۷ شارژر بی سیم مدل Mi 20W Wireless Car Charger

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۸ شارژر بی سیم ژیکی مدل wireless

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۹ شارژر بی سیم مک دودو مدل CH-2060

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۳۰ شارژر بی سیم سامسونگ مدل EP-P5400TBEGGB

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

امیدواریم این مطلب اطلاعات کافی را برای خرید شارژر بی‌سیم در اختیار شما قرار دهد. سوالات خود را می توانید از طریق فرم ارسال دیدگاه ها با ما در میان ‌بگذارید.

در ادامه بیشتر بخوانید: راهنمای خرید فشارسنج باد لاستیک