شگفت انگیز های دیجی کالا

رنده آشپزخانه، راهنمای خرید بهترین رنده آشپزخانه دستی و برقی ارزان

نکات مهم و کاربردی که هنگام خرید رنده آشپزخانه باید به آن‌ها توجه داشته باشید.

رنده آشپزخانه یکی از ابزار مهم و ضروری در هر خانه‌ای است که می‌تواند کاری بسیار بیشتر از خرد کردن پنیر را انجام دهد. آن‌ها می‌توانند انواع غذا را به نوار، رشته یا ذرات ریز تبدیل کنند. در حالی که یک غذاساز کارهای مشابهی را انجام می‌دهد، من اغلب به جای آن به سراغ رنده آشپزخانه می‌روم زیرا تمیز کردن آن آسان‌تر است. اگر به تفاله گوجه‌فرنگی برای پخت سریع ماهی تابه‌ای نیاز داشته باشم، یک رنده آشپزخانه برای من وجود دارد. برای تزیین سالاد با کوفته هویج مفید است.

رنده‌های آشپزخانه جعبه‌ای معمولاً دارای چهار طرف هستند که هر یک به یک عملکرد خاص اختصاص دارد. دو طرف معمولا دارای سوراخ‌های بزرگ و متوسط برای رنده کردن هستند. یک طرف آن شامل یک ماندولین ناب و ضلع آخر زه است. من هشت رنده آشپزخانه مختلف را با استفاده از مواد مختلف با بافت‌های متنوع آزمایش کردم تا نحوه عملکرد هر رنده آشپزخانه در هر طرف را ارزیابی کنم. همه رنده‌های بررسی‌شده از فولاد ضد زنگ ساخته شده‌اند که به نظر می‌رسد این روزها معمول است زیرا مقاوم در برابر زنگ‌زدگی و قابلیت شستشو در ماشین ظرف‌شویی را دارند. با جستجوی سریع رنده‌های قدیمی مدل‌های آلومینیومی قدیمی پیدا شد. این چیزی است که من پیدا کردم. رنده آشپزخانه به راحتی قابل قبول است. رنده من یکی از بهترین رنده‌ها نبود، اما من عادت داشتم رنده جعبه‌ای ‌ام را برای کارهای عجیب و غریب مانند: خرد کردن پنیر برای یک کوسادیلا، رنده کردن هویج برای یک همبرگر گیاهی یا بارش برف پارمزان خوب روی یک غذا از کمد بیرون بیاورم. من از رنده آشپزخانه غافل نشدم، فقط هرگز به دنبال رنده بهتر نبودم.

اما وقتی ۱۵ مورد از آن‌ها را در کنار هم آزمایش کردم، متوجه شدم که همه رنده‌ها برابر نیستند. یک رنده آشپزخانه خوب برای استفاده احساس امنیت و بدون دردسر می‌کند. مدل‌های استثنایی در خروجی خود بسیار کارآمد هستند. بله، من این کلمه را به طرز هیجان انگیزی برای توصیف رنده آشپزخانه استفاده کردم. نان هاش قهوه‌ای و کدو سبز دیگر چندان دلهره آور نیستند. هنگامی که بهترین رنده‌ها را دارید، مجبور نخواهید بود غذاساز را از کابینت بیرون بیاورید یا تقریباً مرتباً آن را بشوئید. در مورد انتخاب‌های برتر ما در زیر بخوانید و برای جزئیات بیشتر در مورد روش‌های آزمایش ما و آنچه باید در رنده آشپزخانه به دنبال آن باشید، به پایین بروید.

رنده آشپزخانه چیست و چه کاربردی دارد؟

رنده ظرفی با سوراخ‌های تیز است که برای خرد کردن غذاهایی مانند: سبزیجات یا پنیر مورد استفاده قرار می‌گیرد. از زمان اختراع آن در دهه ۱۵۴۰ میلادی، به تدریج به یک ابزار ضروری در آشپزخانه تبدیل شد. رنده‌ها به طور کلی در اندازه ها و طرح‌های مختلف تیغه رنده وجود دارند. این ممکن است هنگام انتخاب مناسب برای آشپزخانه شما کمی مشکل باشد.

حتما بخوانید: راهنمای خرید سرویس قابلمه

آیا واقعا به رنده آشپزخانه نیاز داریم؟

در نهایت، من تشخیص دادم که وقتی از تیغه درشت آن برای چیزهایی مانند پنیر و سبزیجات ترد استفاده می‌شود، رنده جعبه‌ای مؤثرتر است. برای پوست مرکبات، شکلات، پنیر سفت، زنجبیل تازه و ادویه جات کامل مانند جوز هندی، رنده به سبک سوخاری موثرتر است. با توجه به قیمت‌های پایین هر کدام، بهتر است یکی از هر کدام را تهیه کنید تا تمام نیازهای رنده‌ای خود را پوشش دهید.

انواع رنده آشپزخانه موجود در بازار:

رنده‌ها در اندازه‌ها و اشکال مختلف وجود دارند. در اینجا انواع رنده آشپزخانه را که می‌توانید برای خرید بعدی خود انتخاب کنید، آورده شده است.

  1. رنده جعبه‌ای: یک رنده جعبه‌ای برای پنیرهای سفت و نرم‌تر مناسب است. اکثر مدل‌ها با پایه ای بادوام طراحی شده‌اند و می‌توانند سبزیجات سفت‌تر را رنده کنند. معمولاً رنده جعبه‌ای دارای ۳-۴ سطح رنده شده است و گاهی اوقات دارای ظرف قابل اتصال برای گرفتن غذاهای رنده شده است.
  2. رنده میکروپلان: رنده‌های میکروپلین به دلیل سایز باریکی که دارند به راحتی قابل نگهداری هستند. آن‌ها برای رنده کردن پنیرهای سفت عالی می‌باشند، همچنین می‌توانند به عنوان زرشک برای مرکبات نیز کار کنند. اگرچه آن‌ها می‌توانند برای پوشاندن ماکارونی با پنیر مفید باشند، اما برای رنده کردن پنیرهای نرم مناسب نیستند.
  3. رنده پنیر چرخشی: رنده‌های پنیر روتاری برای پنیرهای سخت مناسب هستند. در مقایسه با رنده‌های جعبه‌ای، رنده های چرخشی پنیر برای نگهداری ساده‌تر هستند. اگرچه آن‌ها می‌توانند ایمن تر از رنده‌های میکروپلن باشند، اما فضای زیادی در کابینت اشغال می‌کنند.
  4. رنده برقی: دو نوع اصلی رنده برقی وجود دارد. می‌توانید وسیله‌ای بخرید که فقط رنده می‌کند، یا ممکن است وسیله‌ای مانند غذاساز داشته باشید که همراه با ضمیمه رنده ارائه می‌شود. رنده‌های برقی با رنده کردن مقادیر زیادی غذا به سرعت عمل می‌کنند، که آن‌ها را به گزینه‌ای عالی برای خانواده‌های پرجمعیت یا سرآشپزهای مهمانی شام تبدیل می‌کند. آن‌ها همچنین بهترین گزینه برای سرآشپزهایی هستند که از آرتروز، آسیب دست رنج می‌برند، یا نمی خواهند به خود آسیب برسانند.

هر آنچه که در مورد سطوح رنده آشپزخانه باید بدانید:

انواع مختلفی از سطوح توری وجود دارد. برخی از رنده‌ها ممکن است یک نوع سطح رنده داشته باشند در حالی که برخی دیگر ممکن است دارای انواع سطوح رنده باشند.

رنده ریز:

از رنده ریز برای ایجاد بخش‌های بسیار کوچک غذا استفاده می‌شود. هنگامی که با غذای خشک استفاده می‌شود، پودر ایجاد می‌کند. این نوع رنده‌ای است که معمولاً با پارمزان استفاده می‌شود و همچنین از آن برای پوست انداختن میوه استفاده می‌شود. هنگامی که با مواد غذایی مرطوب استفاده می شود، بافتی شبیه به پوره ایجاد می‌کند.

رنده متوسط:

یک رنده متوسط بخش‌های بزرگتری از غذا را تولید می‌کند. این یک راه عالی است برای اینکه غذای کمتری بیشتر به نظر برسد. به عنوان مثال، می توانید یک تکه شکلات را رنده کنید و روی چند دسر بپاشید. اغلب برای رنده کردن هویج، پنیر و آجیل نیز استفاده می‌شود.

رنده درشت:

یک رنده درشت برای ایجاد سریع تکه‌های سبزیجات، به خصوص گوجه فرنگی برای پاستا یا سس پیتزا، بهتر است. تکه‌ها یکنواخت به نظر نمی‌رسند اما روستایی تر به نظر می رسند.

برش دهنده:

هنگامی که می خواهید برش‌های باریکی از گوشت، پنیر یا سبزیجات ایجاد کنید، می‌توانید به جای چاقو از برش دهنده استفاده کنید. اگر برش به اندازه کافی تیز باشد، زمان زیادی برای شما در آشپزخانه صرفه جویی می‌کند و تلاش فیزیکی کمتری برای دستیابی به نتایج مشابه می‌گیرد.

چگونه بهترین رنده آشپزخانه را انتخاب کنیم؟

برای انتخاب بهترین رنده آشپزخانه، موارد مختلفی را باید در نظر بگیریم از جمله:

حتما بخوانید: راهنمای خرید سرویس چاقو آشپزخانه

نکات مهم هنگام خرید رنده آشپزخانه:

  1. تیز بودن و شکل تیغه‌ها: یک رنده خوب به همان اندازه که روی یک توپ نرم موزارلا کار می‌کند، روی یک سیب‌زمینی زبر و سخت نیز کار می‌کند. شما نباید به اعمال زور نیاز داشته باشید. همانطور که یک چاقوی کسل کننده از یک چاقوی تیز خطرناک تر است، یک رنده کسل کننده فقط شانس خرد کردن انگشت خود را به همراه پنیر افزایش می‌دهد. اما تیز بودن در صورتی مفیدتر است که شکل تیغه‌ها غذا را به گونه‌ای نگه می‌دارد که آن را در یک مسیر مستقیم نگه دارد و آن را به رشته‌هایی با اندازه ثابت برش دهد. سوراخ‌های رنده در برخی مدل‌ها، مانند رنده جعبه چهار طرفه با یکدیگر متفاوت است.
  2. ثبات و راحتی: من به دنبال رنده‌هایی بودم که پایدار و مطمئن باشند. بسیاری از مدل‌های رنده‌های جعبه‌ای دارای روکش لاستیکی در امتداد پایه‌های خود هستند که در حین کار، کشش را ایجاد می‌کنند. برخی از رنده‌های سوخاری دارای پدهای لاستیکی هستند که به شما این امکان را می‌دهند تا انتهای بدون دسته را در برابر سطح کار متعادل کنید. یک رنده باید به راحتی در دست باشد و دستگیره‌های جعبه رنده باید هر اندازه دست را در خود جای دهند.
  3. طول صفحه روی رنده به سبک سوخاری: برای خوشبو کردن مرکبات، برخی از سرآشپزها توصیه می‌کنند که به جای رنده کردن لیمو در برابر تیغه‌های سوخاری با دست غالب خود، سوهان را در منحنی میوه به جلو و عقب بچرخانید. انجام این کار خطر رنده شدن انگشتانتان را به حداقل می‌رساند. استفاده از سوهان به این روش مزیت اصلی رنده‌های بدون دسته به سبک سوخاری است. آن‌ها به جای دسته دارای صفحات رنده بسیار طولانی هستند که به معنای کارایی بیشتر است. صفحات توری کوتاه اغلب به معنای رنده کوتاه و دیوانه کننده هستند.
  4. ارزش خرید: هیچ کاری نمی‌توانید در مورد آن انجام دهید. رنده‌ها با گذشت زمان کسل کننده می‌شوند. آن‌ها یکی از ابزارهای آشپزخانه هستند که باید به طور دوره‌ای آن‌ها را تعویض کنید. به همین دلیل، هزینه یک عامل اصلی است. گران‌ترین رنده‌های جعبه‌ای که من تست کردم به قیمت ۳۰ تا ۳۵ دلار فروخته می‌شدند، اما متوجه شدم که مدل‌های ارزان‌تر، که حدود ۹ دلار قیمت دارند، به همان خوبی عمل می‌کنند. رنده‌های سبک از ۱۰ تا ۱۵ دلار متغیر بود.
  5. ویژگی‌های اضافی: اکثر رنده‌های جعبه‌ای چهار طرفه هستند و علاوه بر یک تیغه رنده درشت، دارای یک تیغه زستر، یک تیغه رنده ریز و یک تیغه برش شبیه به ماندولین هستند. برخی از آن‌ها دارای پنج طرف هستند، از جمله عملکردهایی برای ساخت روبان یا رنده کردن زنجبیل، اما این تیغه‌های اضافی در آشپزی روزمره بسیار کمتر استفاده می‌شوند و من در آن‌ها ارزش زیادی پیدا نکردم.
  6. ماندگاری: اگر می‌خواهید رنده شما ماندگاری بیشتری داشته باشد، به دنبال مدلی بادوام باشید. بیشتر رنده‌ها از فولاد ضد زنگ برای وضوح و دوام ساخته شده‌اند. بر خلاف سایر مواد، فولاد ضد زنگ غیر خورنده و نسبتاً سخت است. هرگز رنده‌هایی را که از قلع ساخته شده اند انتخاب نکنید زیرا به مرور زمان زنگ می زند.
  7. قابل شستشو در ماشین ظرفشویی: یک رنده خوب باید قابلیت شستشو در ماشین ظرفشویی را داشته باشد، بنابراین تمیز کردن آن آسان خواهد بود. از آنجایی که دندان‌های رنده عمدتا تیغی هستند، شستن آن‌ها با دست خطرناک خواهد بود. اگر دوست دارید انگشتانتان از بریدگی در امان باشند، به دنبال مارکی با قابلیت شستشوی ماشین ظرفشویی باشید تا ماشین تمیز کردن را برای شما انجام دهد.
  8. محدوده قیمت رنده: رنده یک ظروف آشپزخانه ارزان قیمت بوده که سرمایه گذاری عالی برای هر آشپزی می‌باشد‌. زیرا زمان زیادی را برای شما در آشپزخانه صرفه جویی می‌کند. شما می توانید یکی از آن‌ها را با قیمتی کمتر از ۴ دلار و تا ۴۰ دلار انتخاب کنید. یک رنده ۴۰ دلاری معمولاً ویژگی های بیشتری نسبت به رنده کردن دارد.
  9. اندازه خرد کردن: به خاطر داشته باشید که آیا می‌خواهید سوراخ‌های خرد کردن درشت، سوراخ‌های خردکردن ریز یا هر دو را داشته باشید. در حالی که برخی از انواع رنده‌ها فقط با یک اندازه سوراخ خرد کننده یا اغلب دستی عرضه می‌شوند، برخی دیگر به شما اجازه می‌دهند تا از یک ابزار چند سایز رنده را در اختیار داشته باشید. برخی از رنده های جعبه‌ای حتی دارای تیغه‌های پهن برای برش هستند.

روش نگهداری از رنده آشپزخانه:

با توجه به نکاتی که گفته شد، می‌توانید رنده آشپزخانه مورد نظر خود را خریداری نمایید. ما برای سهولت کار شما، لیستی از چند نمونه رنده آشپزخانه ارزان، باکیفیت و پرفروش موجود در بازار را جمع آوری کرده ایم. با کلیک روی هر تصویر یا زدن دکمه ی زیر هر آیتم، اطلاعات بیشتری از هر محصول را دریافت کنید.


۱ رنده تکتا مدل MDG

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲ رنده مدل پرو وی اسلایسر ۱۰ کاره کد v01

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۳ رنده برنر مدل V3

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۴ رنده مدل MS12

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۵ رنده مدل ۰۷۹

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۶ رنده مدل مانلی

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۷ رنده ایکیا مدل ۰۰۴۲۲۳۲۱

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۸ رنده هوهاو مدل ۱۳۷

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۹ رنده مدل اسپیرال

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۰ رنده مدل مخزن دار ۸ کاره

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۱ رنده سیر مدل Rt2000

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۲ رنده مدل چند کاره کد ۱۱۶۸

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۳ رنده مانلی مدل چهار کاره کد ۱۲۳۴

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۴ رنده برنر مدل V5

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۵ رنده ایکیا مدل کد۱۸۴۶۶

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۶ رنده ونکن مدل X5

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۷ رنده برونر کد ۶۶۷

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۸ رنده کد ۸ کاره ۹۹۷۵

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۹ رنده مدل CX-56

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۰ رنده سیر مدل F5

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۱ رنده رومیزی مدل Simple

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۲ رنده بُرنِر مدل V5 مجموعه ۶ عددی

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۳ رنده مدل پوست کن آیسان

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۴ رنده لیمون کد DH2118

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۵ رنده برنر مدل vital mandolin کد V6

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۶ رنده اف بی ویژن مدل FB-4ST

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۷ رنده هویج مدل SPIRALEN

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۸ رنده تکتا دارای سه تیغ مدل R148

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۹ رنده ایکیا مدل UPPFYLLD-005

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۳۰ رنده اف بی ویژن مدل FB-6ST

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

امیدواریم این مطلب اطلاعات کافی را برای خرید‌ رنده آشپزخانه در اختیار شما قرار دهد. سوالات خود را می توانید از طریق فرم ارسال دیدگاه ها با ما در میان ‌بگذارید.

در ادامه بیشتر بخوانید: راهنمای خرید بطری آب