شگفت انگیز های دیجی کالا

دستگاه بدنسازی، راهنمای خرید دستگاه بدنسازی خانگی ۹۹ کاره ارزان

نکات مهم و کاربردی که هنگام خرید دستگاه بدنسازی باید به آن‌ها توجه داشته باشید.

امروز در این مقاله قصد داریم، شما را با انواع دستگاه بدنسازی و تناسب اندام خانگی آشنا کنیم. مواقعی وجود دارد که رفتن به باشگاه ورزشی راحت نیست. زندگی مدرن مستلزم کسب درآمد، مراقبت از بچه‌ها و همچنین بسیاری از کارهای دیگر است که وقت ما را می‌گیرد. این سبک زندگی پرمشغله در نهایت می‌تواند تأثیر نامطلوبی بر سلامت ما داشته باشد. همه ما به سختی می‌دانیم که باید زمانی برای ورزش کردن پیدا کنیم، اما واقعاً نمی‌توان زمانی را برای این کار پیدا کرد. یک راه حل خوب این است که یک دستگاه بدنسازی خانگی را خریداری کنید و در آسایش و ایمنی در منزل خود به ورزش کردن بپردازید.

در اینجا چند نکته وجود دارد که باید قبل از خرید تجهیزات ورزشی آن‌ها را در نظر بگیرید، هر چند وقت یکبار قرار است از دستگاه بدنسازی استفاده کنید؟ آیا در منزل خود فضای کافی برای قرار دادن این وسیله را دارید؟ تمایل دارید چه نوع تمریناتی را در منزل انجام دهید؟ آیا باید یک دستگاه بدنسازی دست دوم را خریداری کرد؟ آیا می‌خواهید تجهیزاتی را با در نظر گرفتن ناحیه خاصی از بدن خریداری کنید؟ بازار تجهیزات ورزشی دست دوم بسیار بزرگ است. نه به دلیل اینکه مردم می‌خواهند تجهیزات ورزشی خود را ارتقا دهند، بلکه به این دلیل که چیزی را که خریداری کرده‌اند در وهله اول قصد استفاده از آن را نداشته‌اند. اگر وزنه‌بردار نیستید، احتمالاً به تعداد زیادی از میله‌ها و وزنه‌ها نیاز ندارید.

آیا تا به حال تبلیغات تلویزیونی یا اینترنتی را مشاهده کرده‌اید که بدن‌های داغ را با دستگاه‌های بدنسازی خاصی به نمایش می‌گذارند و شما را فریفته این تجهیزات می‌کنند. زمان و تلاش زیادی لازم است تا به خوبی مدل‌های تبلیغات به نظر برسید. این تجهیزات به خودی خود به طور جادویی شما را به یک بدنساز تبدیل نمی‌کند. برای ایجاد بدنی سالم باید از دستگاه بدنسازی به طور منظم استفاده کنید. قبل از اینکه پولی را که به سختی به دست آورده‌اید خرج کنید، متعهد شوید که بعد از خرید واقعا از آن وسیله استفاده می‌کنید.

دستگاه بدنسازی چیست و چه کاربردی دارد؟

یک دستگاه بدنسازی از یک سیستم قرقره وزن دار برای تغییر مقاومت استفاده می‌کند. برخی ممکن است طیف وسیعی از تمرینات را ارائه دهند در حالی که برخی دیگر ممکن است برای رسیدگی به یک گروه عضلانی خاص طراحی شده باشند. یک دستگاه بدنسازی خانگی شامل یک قاب فولادی مستطیلی به عرض تقریباً ۳ متر و ارتفاع ۲ متر می‌باشد که در هر انتها یک دسته وزنی وجود دارد. کابل‌هایی که دسته‌ها را به دسته‌های وزنه متصل می کنند از طریق قرقره‌های قابل تنظیم عبور می کنند. ماشین اسمیت شامل یک هالتر است که روی دونده‌های فولادی قرار می‌گیرد. کاربر فقط می‌تواند وزن را به سمت بالا یا پایین حرکت دهد. یک سری شکاف‌ها به هالتر اجازه می‌دهد تا برخلاف هالتر معمولی در هر زمان در جای خود محکم شود. سایر دستگاه‌های وزنه برداری شامل دستگاه‌های پروانه‌ای است که برای تقویت ماهیچه‌های قفسه سینه استفاده می‌شود. دستگاه‌های کششی جانبی که برای تقویت عضلات پشت، ساعد و عضله دوسر استفاده می‌شود و پرس ساق پا که برای تقویت عضلات پا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

حتما بخوانید: راهنمای خرید دستگاه تردمیل

چرا به یک دستگاه بدنسازی خانگی نیاز دارید:

تاریخچه استفاده از دستگاه بدنسازی:

مربی متقاطع یا بیضوی یک دستگاه بدنسازی ثابت است که برای شبیه سازی راه رفتن یا دویدن در حالی که در جای خود باقی می‌مانید مورد استفاده قرار می‌گیرد. چنین دستگاه‌هایی برای اولین بار در دهه ۱۹۹۰ رایج شدند و توسط قدرت پا هدایت می شدند. کاربر همچنین دستگیره‌های سطح شانه را گرفته و از آن‌ها در یک حرکت فشاری یا کششی برای ارائه منبع ثانویه فعالیت هوازی استفاده می‌کرد. در این دستگاه دستگیره‌ها به شکلی بیضوی حرکت می‌کردند، به همین دلیل به این نام معروف شده‌اند. ویژگی‌های اساسی ماشین‌های بیضوی شامل سیستم محرک، سیستم مقاومت و طول گام است. حرکت قطعات آن‌ها بسیار نرمتر می‌باشد. مدل‌های ارزان قیمت دارای یک سطح مقاومت هستند که باید به صورت دستی تنظیم شود و طول گام از پیش تعیین شده است. مدل‌های بالاتر دارای نسخه‌های خودکار این ویژگی‌ها هستند.

انواع دستگاه بدنسازی خانگی:

  1. دستگاه اسکی کراس کانتری: این دستگاه به شما این امکان را می‌دهد تا به طور همزمان با دست‌ها و پاها تمرین کنید، همان‌طور که در اسکی صحرایی انجام می‌دهید. حرکت لغزشی روی زانوها آسان است. در برخی از ماشین‌ها، شما باید یکی از اسکی‌ها را به جلو ببرید تا دیگری به عقب برود. در سایرین، اسکی‌ها به طور مستقل حرکت می‌کنند. علاوه بر این، برخی از ماشین‌های اسکی از طناب استفاده می کنند، در حالی که برخی دیگر دارای دسته‌های ثابت هستند. همه این انواع را بررسی کنید تا ببینید کدام یک برای شما راحت تر است. برای ثبات به دنبال تخت پای پهن باشید.
  2. دستگاه الپتیکال یا مربی بیضوی: این ماشین‌ها یک حرکت دایره‌ای به سمت بالا و پایین ارائه می‌کنند که تلاقی بین ماشین اسکی و پله پله است. آن‌ها یک تمرین تقریباً بدون ضربه را ارائه می‌دهند که بر روی مفاصل آسان می‌باشد. مقاومت و درجه را می‌توان به طور خودکار یا دستی در برخی مدل‌ها تنظیم کرد و اهرم‌هایی با دستگیره برای کار با قسمت بالایی بدنه نیز در دسترس هستند. ممکن است کمی طول بکشد تا به حرکت غیرعادی عادت کنید. به دنبال دسته های راحت و پدال‌های بدون لغزش با برآمدگی های منحنی باشید. دستگاه را با سرعت‌ها و درجه‌های مختلف امتحان کنید تا مطمئن شوید که پایدار هستند.
  3. ماشین‌های قایقرانی: ماشین‌های قایقرانی پشت، بازوها و پاها را به‌طور همزمان درگیر می‌کنند و تا جایی که از دستگاه بر می‌آید، تمرین کل بدن را ارائه می‌دهند. مگر اینکه به پارو زدن عادت داشته باشید، ممکن است این حرکت در ابتدا ناآشنا به نظر برسد و برخی افراد آن را در پشت بدن سخت می‌دانند. هنگام خرید یکی از مدل‌های قرقره را به جای مدل های پیستونی در نظر بگیرید تا تجربه قایقرانی واقعی‌تری داشته باشید.
  4. دستگاه بدن سازی پلکانی: این ماشین‌ها یک تمرین کم‌ضربه ارائه می‌کنند که تقریباً به بالا رفتن از پله‌ها می‌رسد. برخی از حالت ها دارای اهرم هایی با دستگیره‌های دستی برای کار روی بازوها نیز هستند. مبتدیان ممکن است دستگاه های استپر را سخت بدانند و حرکت آن‌ها روی زانوها سخت بدانند. به دنبال ماشین‌هایی باشید که عملکرد مستقل پا را ارائه می‌دهند و مجهز به نرده‌ها و پله‌های بزرگ هستند.
  5. دوچرخه ثابت: دوچرخه ورزشی است که نیازی به تمرین ندارد و استفاده از آن آسان است، اگرچه برای مدت طولانی می‌تواند ناراحت کننده باشد. در حالی که سوارکاری به اندازه ورزش‌های تحمل وزن در پیشگیری از پوکی استخوان موثر نیست، اما یک تمرین قلبی عروقی عالی ارائه می دهد. به دنبال مدلی با صندلی راحت و قابل تنظیم و گیره‌های انگشت پا باشید. اگر صندلی خیلی سفت است، دریابید که آیا می‌توانید صندلی را با مدل بالشتکی که جداگانه خریداری کرده‌اید، جایگزین کنید.
  6. تردمیل: این دستگاه شما را قادر می سازد تا در داخل منزل راه بروید یا بدوید. برخی از مدل‌ها سطح انعطاف‌پذیر و کمتری را ارائه می‌دهند. تردمیل موتوردار را انتخاب کنید. هنگام خرید، به دنبال یک موتور قوی باشید تا دستگاه بیشتر دوام بیاورد تسمه‌ای که به اندازه کافی بلند و پهن باشد، یک قاب محکم با ریل‌های جانبی جلو برای ایمنی، و یک دستگاه توقف اضطراری باید بتوانید سرعت و درجه را تنظیم کنید تا بتوانید با سرعت راحت راه بروید.
  7. تجهیزات قدرتی: با مهار جاذبه، وزن بدن، وزن خارجی یا کشش به عنوان یک نیروی مقاومت، این دستگاه ها به شما در ایجاد قدرت کمک می کنند. مانند تجهیزات قلبی، سبک‌ها و قیمت‌ها به طور گسترده ای متغیر است، از تجهیزات حرفه ای گران قیمت که اغلب در باشگاه‌ها و باشگاه های سلامت یافت می‌شود تا مدل‌های خانگی قابل حمل و مقرون به صرفه‌ای را در اختیار شما قرار دهند.
  8. وزنه‌های مچ پا: اینها برای تمرینات قدرتی مانند بالا بردن ساق پا و اکستنشن باسن اختیاری هستند. به دنبال سرآستین‌های مچ پا با بالشتک راحت با جیب‌های طراحی شده برای نگه داشتن میله‌های وزن نیم پوندی یا یک پوندی باشید تا در حین پیشرفت به آن اضافه کنید. وزنه‌های مچ پا معمولاً ۵ تا ۱۰ پوند وزن دارند. بسته به تمریناتی که قصد انجام آن را دارید، ممکن است یک کاف تکی کافی باشد.
  9. تشک ورزشی: برای تمرینات روی زمین یک تشک بدون لغزش و با روکش مناسب انتخاب کنید. یک فرش یا حوله ضخیم می تواند به راحتی این کار را انجام دهد.
  10. وزنه‌های دستی: بسته به قدرت فعلی‌تان، با وزنه‌های کم‌تر از ۲ پوند و ۵ پوند یا ۵ پوند و ۸ پوند شروع کنید. در صورت نیاز وزنه‌های سنگین تر اضافه کنید. دمبل‌هایی با میله‌های وسط پددار و وزنه‌های D شکل به راحتی در دست جا می‌شوند. نوارهای وزنی که روی مچ می‌بندند و کیت‌هایی که به شما امکان می‌دهند وزنه‌ها را روی میله مرکزی بپیچید نیز موجود هستند. وزنه ها مکان خوبی برای صرفه جویی در پول نقد با بررسی فروشگاه های فروش مجدد ورزش هستند.
  11. نوارهای مقاومتی و لوله: از نوارهای مقاومتی یا لوله می توان برای تمرین قدرتی تمام بدن استفاده کرد. از ویژگی‌های جذاب آن می توان به هزینه کم، وزن سبک، قابلیت حمل و نگهداری آسان اشاره کرد. مانند وزنه‌ها، می‌توانید میزان چالش‌برانگیز بودن مقاومت را با تعداد تکرارهای تمرینی که می‌توانید انجام دهید اندازه‌گیری کنید. اگر کمتر از هشت باشد، مقاومت خیلی زیاد و اگر بیشتر از ۱۲ باشد، خیلی کم است. قرار دادن دست ها یا پاهای خود به هم نزدیکتر یا دورتر از هم روی باند یا لوله قبل از شروع تمرین به تغییر مقاومت کمک می کند. پوزیشن‌های مختلفی را امتحان کنید تا یاد بگیرید که تکرار را آسان تر یا سخت تر می کند.

حتما بخوانید: راهنمای خرید دوچرخه ثابت

نکات مهم برای خرید دستگاه بدنسازی:

  1. فضای خود را ارزیابی کنید: قبل از خرید یک دستگاه تناسب اندام، باید بدانید که دقیقا چه مقدار فضایی را اشغال می‌کند. اگر قرار است دستگاه‌های تناسب اندام متعددی را در یک فضای کوچک قرار دهید، نه تنها بر جذابیت زیبایی بدن شما تأثیر می‌گذارد، بلکه باعث می‌شود، نتوانید آزادانه روی دستگاه خود قرار بگیرید و ورزش کنید. شما همچنین باید فضایی را که برای اهدافی مانند تعمیر ابزار ورزشی و دستشویی لازم است را باید در نظر بگیرید.
  2. میزان بودجه: برای خرید دستگاه بدنسازی بودجه جداگانه ‌ی در نظر بگیرید و بر اساس آن تجهیزات را انتخاب کنید. به صورت آنلاین تحقیقات زیادی انجام دهید تا بتوانید بهترین معاملات را که متناسب با بودجه شماست، مقایسه کرده و بیابید. همچنین در چند نمایشگاه تناسب اندام شرکت کنید. آن‌ها برای پیدا کردن بازیگران اصلی در صنعت تناسب اندام موثر هستند.
  3. دانش تجهیزات: شما باید درک خوبی از انواع تجهیزات بدنسازی موجود در بازار داشته باشید. اساساً دو نوع تجهیزات وجود دارد: دستگاه های تناسب اندام کاردیو و دستگاه های تناسب اندام قدرتی. چند نمونه از ماشین‌های کاردیو دوچرخه ثابت، تردمیل، ماشین‌های قایقرانی، مربی‌های بیضوی، و پله‌ها هستند. ماشین‌های قدرتی عبارتند از دمبل، هالتر، پرس مکانیکی شانه و پرس پا.
  4. برند محصول: تجهیزات تناسب اندام را از برندهای مرغوب خریداری کنید که دوام خوبی را برای محصولات خود تضمین می‌کنند. همیشه برندهای معروف کیفیت بالایی دارند و از قبل تست شده و کیفیت خود را پس داده‌اند.
  5. ایمنی محصول: بررسی اینکه آیا تجهیزات استانداردهای ایمنی را برآورده می کنند، ضروری است تا از خطرات آسیب جلوگیری شود. در صورت خرید یک دستگاه غیر ایمن نه تنها بدن خود را تقویت نمی‌کنید، بلکه به آن آسیب هم وارد می‌کنید.
  6. گارانتی و نگهداری: از آنجایی که شما مبلغی را برای خرید تجهیزات ورزشی تجاری سرمایه گذاری می کنید، ضروری است پس از خرید، ضمانت، نصب و نگهداری آن‌ها را بررسی کنید. بررسی نمائید که آیا تامین کنندگان تجهیزات باشگاه در صورت نیاز، تکنسین‌های خدمات و قطعات جایگزین را ارائه می دهند یا خیر. اگر یک تحقیق کامل انجام دهید و بر اساس آن تجهیزات تناسب اندام را خریداری کنید، در آینده بازده بیشتری خواهید داشت.

روش نگهداری از دستگاه بدنسازی:

یک چک لیست و برنامه تمیز کردن ایجاد کنید
چک لیست و برنامه تمیز کردن به شما کمک می کند دستگاه بدنسازی منزل خود را با استانداردهای برند مطابقت دهید. هم شما و هم سایر اعضای خانواده می توانید از چک لیست برای ردیابی آخرین باری که تجهیزات سرویس شده است، بر اساس تاریخ و زمان استفاده کنید، و یک نگاه سریع نشان می دهد که تجهیزات و سطوح چه زمانی تمیز شده اند.

با توجه با نکاتی که گفته شد، می توانید دستگاه بدنسازی خانگی مورد نظرتان را انتخاب کنید. ما برای سهولت کار شما، لیستی از بهترین نمونه‌های دستگاه بدنسازی زیبا، ارزان و باکیفیت را جمع آوری کرده ایم. با کلیک روی هر تصویر یا زدن دکمه ی زیر هر آیتم، اطلاعات بیشتری از هر محصول را دریافت نمایید.


۱ سیم بکسل دستگاه بدنسازی مدل ۶

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲ سیم بکسل دستگاه بدنسازی مدل دایکو ۶ طول ۵ متر

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۳ دستگاه بدنسازی مدل توتال کور MA3321

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۴ دستگاه بدنسازی ال اس فیتنس مدل MS-600S

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۵ دستگاه بدنسازی مدل تاور ۲۰۰ کد BT 0005

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۶ دستگاه بدنسازی مدل Tower200

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۷ دستگاه بدنسازی مدل TOWER 200

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۸ دستگاه بدنسازی مدل ۰۰۱

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۹ دستگاه بدنسازی مدل BMW

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۰ دستگاه بدنسازی ال اس فیتنس مدل ۳ ایستگاهی کد MS- 635S

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۱ دستگاه بدنسازی مدل تاور ۲۰۰ کد TE 0002

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۲ دستگاه بدنسازی مدل تاور ۲۰۰ کد۰۰۱MFT

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۳ دستگاه بدنسازی مدل وینر

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۴ دستگاه بدنسازی مدل ابراکت

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۵ دستگاه بدنسازی مدل ۰۱

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۶ دستگاه بدنسازی مدل ۶۶۵۰

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۷ سیم بکسل دستگاه بدنسازی مدل دایکو ۶ طول ۱۰ متر

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۸ دستگاه بدنسازی مدل میز پرس

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۹ سیم بکسل دستگاه بدنسازی مدل دایکو ۵ طول ۵۰ متر

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۰ دستگاه بدنسازی تاور ۲۰۰ مدل T200

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۱ دستگاه بدنسازی مدل Hummerz_rak

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۲ سیم بکسل دستگاه بدنسازی مدل دایکو ۶ طول ۳ متر

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۳ سیم بکسل دستگاه بدنسازی مدل دایکو ۶ طول ۲۰ متر

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۴ دستگاه بدنسازی مدل کاهش وزن

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۵ دستگاه بدنسازی مدل ۶۶۰۵

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۶ دستگاه بدنسازی مدل ۳۰۵۲۸

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۷ دستگاه سیم کش بدنسازی خانگی مدل M M fitness

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۸ دستگاه بدنسازی مدل زاویه ساز

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۹ دستگاه بدنسازی مدل دراز نشست ۴۰۳۰

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۳۰ دستگاه بدنسازی تاور ۲۰۰ مدل T001

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

امیدواریم این مطلب اطلاعات کافی را برای خرید دستگاه بدنسازی در اختیار شما قرار دهد. سوالات خود را می توانید از طریق فرم ارسال دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.

در ادامه بیشتر بخوانید: راهنمای خرید لپ تاپ msi