شگفت انگیز های دیجی کالا

جلیقه نجات، راهنمای خرید جلیقه نجات ارزان و پرفروش+قیمت روز

بهترین راهنمای خرید انواع مدل‌های جلیقه نجات به همراه نکات مهم هنگام خرید.

یکی از وسایل مهم و ضروری برای وسایل نقلیه آبی و ورزش‌های آبی جلیقه نجات است. شما اگر بهترین شناگر جهان هم باشید، زمانی که وسیله شما دچار سانحه شود، نهایتا ۱۵ دقیقه بتوانید روی آب شناور بمانید. در صورتی که تیم نجات ممکن است حداقل یک ساعت بعد در منطقه حاضر شود. طبیعی است اگر جلیقه نجات نداشته باشید، غرق می‌شوید. توصیه می‌شود اگر شما با قایق تفریحی خود هم در یک دریاچه به گردش می‌پردازید، حتما همراه خود جلیقه نجات داشته باشید. حادثه هیچ گاه خبر نمی‌کند و ممکن است قایق شما دچار سانحه شود. پس اگر به سلامت خود و مسافران اهمیت می‌دهید، حتما به تعداد نفرات خود جلیقه نجات داشته باشید.

جلیقه نجات مانند یک لباس پوشیده می‌شود و شما را حین حرکت دچار ناراحتی نمی‌کند. اگر با مشکل کمبود جا مواجه هستید در بیشتر مدل‌های جلیقه شنا می‌توانید باد آن را خالی کرده و فقط به تعداد سرنشین‌های خود از آن‌ها باد کنید. شاید باورش برای شما سخت باشد اما جلیقه نجات ارزان قیمت مرز بین مرگ و زنده ماندن است. پس هرگز نباید به خاطر پرداخت نکردن اندکی پول مرگ را برای خود و اطرافیان انتخاب کنید. البته جلیقه نجات کاربردهای دیگری هم دارد، خیلی از افراد برای یاد گرفتن شنا از جلیقه نجات استفاده می‌کنند. سرعت یادگیری شنا با جلیقه چند برابر حالت معمولی است. زیرا خیلی از افراد به دلیل داشتن ترس از خفه شدن شنا را یاد نمی‌گیرند.

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که قصد خریداری کردن جلیقه نجات را دارید، اما با توجه به تنوع زیاد مدل‌ها و قیمت‌ها با خرید این وسیله به مشکل برخورده‌اید، اصلا نگران نباشید. ما در این مطلب شما را با انواع جلیقه نجات آشنا کرده و به شما نکات مهمی را که هنگام خرید جلیقه نجات باید به آن توجه داشته باشید، آشنا می‌کنیم.

جلیقه‌نجات چیست و چه کاربردی دارد؟

جلیقه شنا وسیله‌ای است که مانند یک جلیقه معمولی پوشیده می‌شود و شما را در مواقع ضروری روی آب شناور می‌کند و از غرق شدن شما جلوگیری می‌کند به همین دلیل به آن جلیقه نجات هم گفته می‌شود. در کشورهای زیادی سوار شدن بر قایق و شناور بدون داشتن جلیقه نجات ممنوع است. همچنین بسیاری از ورزشکاران که به ورزش‌های آبی مانند قایق سواری مشغول هستند حتما باید از جلیقه شنا استفاده کنند.

حتما بخوانید: راهنمای خرید قایق بادی

انواع جلیقه‌نجات:

  1. جلیقه‌‌نجات بادی: در واقع نوعی جلیقه شنا تیوب مانند هستند که داخل آن‌ها را با هوا پر می‌کنند. از مهم ترین ویژگی این جلیقه‌ها می‌توان به ویژگی پر و خالی شدن آن اشاره کرد. این ویژگی سبب می‌شود، جلیقه به اندازه خیلی کوچکی تبدیل شود که همین موضوع باعث جا‌به‌جایی آسان آن می‌شود.
  2. جلیقه‌نجات فوم اسفنجی: نوع دیگری از جلیقه شنا هستند که به وسیله اسفنج یا فوم پر می‌شوند. متاسفانه حجم آن‌ها قابل تغییر نیست و برای نگهداری از آن‌ها نیاز به فضای بیشتری دارید. خوشبختانه این مدل جلیقه سوراخ نمی‌شود و تحت هیچ شرایطی کارایی خود را از دست نمی‌دهند. مدل قبلی در اثر فشار و برخورد اشیاء تیز پنچر می‌شد که این مدل اینگونه نیست و در هر شرایطی کارایی خود را حفظ می‌کند.

مزایای استفاده از جلیقه شنا:

انواع جلیقه نجات بر اساس تیپ:

  1. جلیقه‌‌نجات تیپ یک: این نوع جلیقه مناسب استفاده در دریاها و اقیانوس‌هاست. این جلیقه مدت زمان زیادی روی آب شناور می‌ماند و معمولا در جاهایی که ممکن است امداد رسانی با تاخیر انجام شود به کار می‌روند. روی این جلیقه‌ها را با موادی پوشش می‌دهند که دمای بدن فرد آسیب دیده حفظ شود همچنین در صورت بیهوش شدن سر فرد از آب بیرون بماند.
  2. جلیقه‌نجات تیپ دو: این جلیقه برای ماهیگیری در دریاچه‌ها و جاهایی که امداد رسانی با سرعت بالا انجام می‌شود مناسب هستند. این مدل دور گردن قرار می‌گیرد و به دور سینه فرد بسته می‌شود. برخلاف نمونه قبلی یعنی تیپ یک مناسب دریا و اقیانوس نیست. این نوع جلیقه سر فرد بیهوش شده را رو به بالا نگه می‌دارد.
  3. جلیقه‌نجات تیپ سه: این نوع از جلیقه برای آب‌های حفاظت شده طراحی شده است. توانایی شناور ماندن روی آب تا ۷ کیلوگرم را دارند. این مدل از جلیقه برای ورزش‌های آبی مانند: اسکی روی آب، قایق سواری سرعتی و ماهیگیری مناسب هستند. به دلیل اینکه این منطقه‌ها حفاظت شده می‌باشند تا زمانی که به شما امداد رسانی شود می‌توانند از شما محافظت کنند.
  4. جلیقه‌نجات تیپ چهار: این مدل از جلیقه بر خلاف مدل‌های قبلی پوشیده نمی‌شود. در قایق‌هایی که ارتفاع عرشه آن‌ها تا سطح آب ۴ متر و نیم ارتفاع دارد مورد استفاده قرار می‌گیرد. به این جلیقه‌ها پرتابی هم گفته می‌شود. زیرا آن را برای فرد داخل آب پرتاب می‌کنند، بنابراین فرد مورد نظر نباید بیهوش شده باشد. همچنین این جلیقه برای کودکان مناسب نیست و نباید مانند صندلی روی آن نشست زیرا دچار افت قابلیت شناوری می‌شوند.
  5. جلیقه‌نجات تیپ ۵: این مدل از جلیقه برای افرادی که روی قایق‌های سرعتی پارو می‌زنند مناسب می‌باشند. به این تیپ از جلیقه شنا هیبریدی هم گفته می‌شود. شما می‌توانید با این مدل تا زمان زیادی روی آب منتظر امداد رسانی بمانید. این جلیقه مخصوص افراد بی‌هوش نیست و فرد باید از هوشیاری کامل برخوردار باشد. در میان جلیقه‌های بالا در کشور ایران بیشتر از تیپ سه استفاده می‌شود.

حتما بخوانید: راهنمای خرید میز پرس

نکات مهم هنگام خرید جلیقه نجات:

روش نگهداری از جلیقه نجات:

  1. در صورتی که مدت زیادی قصد استفاده از جلیقه شنا را ندارید، بهتر است باد آن را خالی کرده و در دمای اتاق نگهداری کنید.
  2. همیشه بعد از خیس شدن جلیقه با یک پارچه آن را بلافاصله خشک کنید، هرگز برای خشک شدن جلیقه آن را مقابل نور خورشید قرار ندهید.
  3. جلیقه را در محل‌هایی که امکان برخورد با اجسام نوک تیز وجود دارد نگهداری نکنید. زیرا در صورت سوراخ یا پاره شدن قابلیت شناور شدن خود را از دست می‌دهند.
  4. در صورت کثیف شدن جلیقه را نباید با ماشین لباسشویی شستشو دهید. بهترین کار شستشو با دست و با استفاده از آب سرد است.

با توجه به نکاتی که گفته شد، می توانید جلیقه نجات مورد نظرتان را خریداری نمایید. ما برای سهولت کار شما، لیستی از بهترین برند‌های جلیقه نجات جدید، ارزان، محبوب و پرفروش را برای شما جمع آوری کرده ایم. با کلیک روی هر تصویر یا زدن دکمه ی زیر هر آیتم، اطلاعات بیشتری از هر محصول را درافت کنید.


۱ جلیقه نجات AMIRIAN سایز L

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲ جلیقه نجات تکا مدل XL

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۳ جلیقه نجات AMIRIAN سایز ۴۴-۴۵

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۴ جلیقه نجات AMIRIAN سایز M

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۵ جلیقه نجات امیریان مدل TSA M200

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۶ جلیقه نجات AMIRIAN سایز XL

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۷ جلیقه نجات AMIRIAN سایز S

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

امیدواریم این مطلب اطلاعات کافی را برای خرید جلیقه نجات در اختیار شما قرار دهد. سوالات خود را می توانید از طریق فرم ارسال دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.

در ادامه بیشتر بخوانید: راهنمای خرید چفیه