شگفت انگیز های دیجی کالا

ترمومتر لیزری، راهنمای خرید اینترنتی بهترین ترمومتر لیزری ارزان

نکات مهمی که هنگام خرید ترمومتر لیزری باید به آن‌ها توجه داشته باشید.

ترمومتر لیزری یا همان دماسنج مادون قرمز دستی (IR) در بسیاری از صنایع و محیط‌های کاری برای اندازه گیری دمای سطح به سرعت و در فاصله ایمن استفاده می‌شوند. دمای بالا می‌تواند اولین نشانه مشکل برای تجهیزات مکانیکی، مدارهای الکتریکی و سیستم‌های ساختمان باشد. بررسی دمای سریع اجزای کلیدی می‌تواند مناطق مشکل‌دار احتمالی را پیدا کند و از خرابی‌های فاجعه بار جلوگیری کند. در این مقاله راهنمای خرید ترمومتر لیزری یا مادون قرمز و همچنین دو مفهوم مهم برای درک در هنگام انتخاب و استفاده از ترمومترلیزری مورد بحث قرار خواهد گرفت.

ترمومتر لیزری برای هر خانه و اداره‌ای ضروری است. از این گذشته، وقتی تب دارید، نمی‌خواهید به یک پزشک یا کلینیک مجاور مراجعه کنید. وقتی صحبت از دماسنج‌ها می‌شود، تنوع فراتر از جیوه و دماسنج‌های دیجیتال معمولی است. ترمومتر لیزری به دلیل استفاده آسان و عدم انتقال میکروب‌ها از فردی به فرد دیگر محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند. خرید یک ترمومتر لیزری ممکن است گاهی اوقات دشوار باشد. بررسی یک راهنمای خرید می‌تواند مفید باشد زیرا نکات مهمی را که قبل از خرید باید در نظر بگیرید به شما گفته می‌شود.

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که قصد خرید ترمومتر لیزری را دارید، اما با توجه به تنوع زیاد محصولات و قیمت‌ها با خرید این محصول ارزشمند به مشکل برخورده‌اید، اصلا نگران نباشید. ما در این مقاله شما را با انواع ترمومتر لیزری آشنا کرده و به شما یک سری نکات مهم را که هنگام خرید ترمومتر لیزری باید به آن‌ها توجه داشته باشید را به شما آموزش می‌دهیم.

ترمومتر لیزری چیست و چه کاربردی دارد؟

دماسنج‌های مادون قرمز همچنین به عنوان دماسنج های غیر تماسی، تفنگ‌های حرارتی، دماسنج‌های IR و پیرومتر نیز شناخته می‌شوند. این دماسنج‌ها دمای سطوح مجزا را از فاصله دور اندازه گیری می کنند. یک دماسنج مادون قرمز عمدتاً تشعشعات حرارتی را که به عنوان تشعشعات جسم سیاه نیز شناخته می‌شود، از اجسام و سطوح مختلف ساطع می‌کند را جمع می‌کند. یک لنز ایمن این تابش را تشخیص می‌دهد و تابش مادون قرمز را به سیگنال الکتریکی تبدیل می‌کند. یک حسگر برای انتقال این سیگنال الکتریکی استفاده می‌شود که در نتیجه دمای یک جسم خاص را اندازه‌گیری می‌کند. دماسنج مادون قرمز زمانی مفید است که یک دماسنج معمولی نتواند خیلی به یک سطح خاص نزدیک شود، یا دمای تخمینی جایگزین مرزبندی توصیه شده برای یک دماسنج تماسی شود. به عنوان مثال، دماسنج مادون قرمز برای اندازه گیری دمای بسیار بالای اجسامی مانند اجاق، کباب پز یا حتی موتور ماشین استفاده می‌شود. همچنین برای اندازه گیری دمای انسان بدون تماس با شخص مناسب است.

حتما بخوانید‌: راهنمای خرید تب سنج دیجیتالی

ترمومتر لیزری چگونه کار می‌کند؟

همانطور که از نام آن پیداست، یک دماسنج مادون قرمز از پرتوهای مادون قرمز برای اندازه گیری میزان گرمای ساطع شده از بدن یا سطح جسم استفاده می‌کند. با این کار در عرض چند ثانیه دما را نمایش می‌دهد. درک این نکته مهم است که هر دماسنج محدوده‌ای از فاصله دارد که در آن نتایج دقیقی را ارائه می‌دهد. بنابراین، قبل از شروع استفاده، محدوده دماسنج خود را بررسی کنید.

انواع ترمومتر موجود در بازار:

موارد استفاده از ترمومتر لیزری:

دماسنج‌های مادون قرمز را می‌توان برای اندازه گیری دمای سطح اجسام در صنایع مختلف استفاده کرد:

  1. خودرو: مکانیک‌ها و علاقه مندان به خودرو می توانند از دماسنج‌های مادون قرمز دیجیتال برای عیب یابی مشکلات گرمای بیش از حد استفاده کنند و بر روی بسیاری از قطعات، از جمله ترمزها، لاستیک‌ها، رادیاتورها و زمان بندی موتور، چک‌های معمولی نقطه‌ای انجام دهند.
  2. متخصصان گرمایش و سرمایش: از دماسنج های مادون قرمز برای انجام بررسی تجهیزات و تشخیص، نشتی کانال، مشکلات عایق کاری، کویل‌های ناقص و سایر مشکلات مربوط به HVAC استفاده کنند.
  3. سیستم‌های الکتریکی و بردهای مدار: دماسنج‌های IR را می‌توان هنگام کار با سیستم‌های الکتریکی با بررسی نقاط داغ، تشخیص مشکلات احتمالی و جلوگیری از خرابی تجهیزات استفاده کرد.
  4. پخت و پز: یک دماسنج مادون قرمز به شما این امکان را می‌دهد، قبل از اینکه آن دنده کوتاه گرانبها را روی آن قرار دهید، مطمئن شوید که دمای کوره یا اجاق گاز شما درست است.
  5. ایمنی غذا: سرآشپزها و مدیران خدمات غذا در آشپزخانه‌های تجاری از دماسنج‌های مادون قرمز برای نظارت مداوم بر مواد غذایی استفاده می کنند تا اطمینان حاصل شود که دما با استانداردهای ایمنی مواد غذایی مطابقت دارد.
  6. ساخت: در کاربردهای صنعتی و تولیدی، از دماسنج‌های مادون قرمز برای نظارت بر محصولات برای تضمین کیفیت و انجام ممیزی های دمای معمول تجهیزات برای برنامه ریزی تعمیرات و جلوگیری از خرابی تجهیزات گران قیمت استفاده می‌شود.
  7. پزشکی: برای اندازه گیری دمای بدن حیوانات و انسان مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  8. استفاده در منزل: کاربردهای زیادی برای تفنگ دمای IR در اطراف منزل وجود دارد، مانند بررسی مشکلات عایق کاری ضعیف، گرمایش و سرمایش، کار روی وسایل نقلیه، پخت و پز روی کباب‌پز، درست کردن عرقیجات گیاهی‌، ساخت صابون و بسیاری از سرگرمی‌های دیگر یا بهبود منزل.

روش استفاده از ترمومتر لیزری:

دقت ترمومتر لیزری چقدر است؟

به عنوان یک قاعده، دماسنج‌های مادون قرمز دقیق‌تر از دماسنج‌های کاوشگر سطحی هستند، زیرا دمای ذاتی کاوشگر می‌تواند بر خوانشی که هنگام تماس با جسم مورد اندازه‌گیری دریافت می‌کنید، تأثیر بگذارد.

با این حال، باید توجه داشته باشید که موارد زیر می‌تواند بر دقت خواندنی که از دماسنج خود دریافت می‌کنید تأثیر بگذارد:

آیا ترمومترهای لیزری ایمن هستند؟

استفاده از دماسنج مادون قرمز هیچ خطر اثبات شده‌ای ندارند. با این حال، توصیه می‌شود که بینایی کسی را در معرض لیزر داخلی قرار ندهید.

چگونه ترمومتر لیزری خود را کالیبره کنیم؟

کالیبره کردن دماسنج لیزری فرآیند پیچیده‌ای است که اغلب باید توسط سازنده دستگاه انجام شود، اما می‌توانید بررسی کنید که آیا دماسنج شما در منزل به درستی کالیبره شده است یا خیر.

ساده ترین راه برای بررسی اینکه آیا دماسنج مادون قرمز شما به درستی کالیبره شده است، استفاده از روش “حمام یخ” است. فقط مراحل زیر را طی کنید:

حتما بخوانید: راهنمای خرید متر لیزری

نکات مهمی که هنگام خرید ترمومتر لیزری باید در نظر بگیرید:

  1. دقت دستگاه: دقت مهم ترین جنبه‌ای است که هنگام خرید هر دماسنج باید در نظر بگیرید. در حالی که نمی‌توانید از صحت یک محصول جدید مطمئن باشید، توصیه می‌شود برای اطمینان از صحت خوانش‌ها فقط به سراغ گزینه‌های مارک‌دار و مورد اعتمادی بروید که در طول سال‌ها محبوب بوده‌اند.
  2. نوع استفاده: دماسنج‌های مادون قرمز هم برای اندازه گیری دمای بدن و هم دمای یک جسم موجود هستند. بنابراین، بسته به نیاز خود، باید قبل از خرید بسته بندی را برای استفاده بررسی کنید. برخی از دماسنج‌ها حتی می‌توانند برای اجسام فقط با تغییر حالت دستی کار کنند.
  3. راحتی: داشتن یک دماسنج مناسب در صورتی که مجبور به اندازه گیری مرتب دما هستید مهم است. دماسنج باید دارای یک دستگیره ارگونومیک باشد تا در هنگام اندازه گیری دما در دست شما ثابت بماند. صفحه نمایش باید واضح باشد و باید گزینه‌ای برای روشن یا خاموش کردن، هشدار بوق بر اساس نیاز شما وجود داشته باشد.
  4. واحد اندازه گیری: اندازه گیری دما به دو صورت سلسیوس و فارنهایت انجام می‌شود. بنابراین، مطمئن شوید که واحد اندازه گیری را بررسی کرده‌اید و واحدی را انتخاب کنید که با آن راحت هستید. برخی از دماسنج‌ها حتی گزینه‌ای را ارائه می‌دهند که به شما این امکان را می‌دهند تا دما را از یک واحد به واحد دیگر تغییر دهید.
  5. زمان پاسخگویی: دماسنج‌های مادون قرمز در مقایسه با انواع دیگر دماسنج‌ها سریع‌تر هستند. زمان اندازه گیری و پاسخ معمولا بین ۲ تا ۵ ثانیه است.
  6. ویژگی حافظه: برخی از دماسنج‌ها گزینه‌ای را برای ذخیره تعداد مشخصی از خوانش‌ها به شما ارائه می‌دهند که می‌تواند برای مراجعات و مقایسه‌های بعدی بازیابی شود. این ویژگی زمانی مفید است که باید مرتباً دما را کنترل کنید و مقایسه نمائید تا بررسی کنید که آیا دارو مؤثر است یا خیر.
  7. هشدارها در حین گرفتن دما: دماسنج را می توان طوری تنظیم کرد که هنگام ضبط، اگر کاربر پارامتر دماهای بالا و پایین را تغییر دهد، هشدار دهد. از این رو، اگر یک معتدل ثبت شده خارج از این پارامترها قرار گیرد، دماسنج آن را اشتباه یاد می‌کند و هشداری را برمی‌گرداند.
  8. نسبت فاصله به نقطه: نسبت فاصله به نقطه برای کسانی است که به دنبال استفاده از دماسنج در فواصل قابل توجه هستند و لازم نیست هنگام خرید برای مصارف خانگی که اندازه‌گیری‌ها در فواصل کوتاه انجام می‌شود در نظر گرفته شود. نسبت فاصله به نقطه هنگام اندازه‌گیری مناطقی که به دلیل اختلاف دمای بالا نمی‌توانید در آن‌ها تماس نزدیک داشته باشید، به عنوان مثال، یک کوره مهم است.
  9. سازگاری: خوانش‌های دما ناسازگار می‌تواند بسیار دردسرساز باشد، به خصوص اگر چندین دما را یکی پس از دیگری اندازه گیری کنید، نتیجه هر بار متفاوت است. بنابراین، لازم به ذکر است که دماسنج باید در دمای اتاق باشد تا به طور مداوم قرائت دقیق باشد. بسیار توصیه می‌شود که برای تشخیص دمای واقعی به طور متوسط سه قرائت در نظر گرفته شود.

با توجه به نکاتی که گفته شد، می‌توانید ترمومتر لیزری مورد نظر خود را خریداری کنید. ما برای سهولت کار شما، لیستی از چند نمونه ترمومتر لیزری ارزان، باکیفیت و پرفروش موجود در بازار را جمع آوری کرده ایم. با کلیک کردن روی هر تصویر یا زدن دکمه ی زیر هر آیتم، اطلاعات بیشتری از هر محصول را دریافت نمایید.


۱ ترمومتر لیزری بنتک مدل GM2200

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲ ترمومتر لیزری دیجیتال بنتک مدل GM1650

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۳ ترمومتر لیزری دیجیتال بنتک مدل GM1850

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۴ ترمومتر لیزری بلانت بیرد مدل DN-997

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۵ ترمومتر لیزری سنیت مدل SNT320

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۶ ترمومتر لیزری هابوتست مدل HT641A

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۷ ترمومتر لیزری تکنو مدل E300

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۸ ترمومتر لیزری بنتک مدل GM1150

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۹ ترمومتر لیزری یونی تی مدل UT305H

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۰ ترمومتر لیزری مدل GM 320

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۱ ترمومتر لیزری دیجیتال وینتکت مدل WT323E

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۲ ترمومتر لیزری بنتک کد GM550E

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۳ ترمومتر لیزری کیو کیو زد ام مدل TF600

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۴ ترمومتر لیزری اچ کو مدل WDKL-EWQ-001

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۵ ترمومتر لیزری مستک مدل IR01B

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۶ ترمومتر لیزری لوترون مدل TM-969

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۷ ترمومتر لیزری بنتک مدل GM270

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۸ ترمومتر لیزری بنتک مدل GM333A

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۹ ترمومتر لیزری مدل GM-320

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۰ ترمومتر لیزری مستک مدل IR05A

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۱ ترمومتر لیزری مستک مدل IR05

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۲ ترمومتر لیزری دیجیتال بنتک مدل GM700

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۳ ترمومتر لیزری بنتک مدل GM1500

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۴ ترمومتر لیزری دیجیتال وینتکت مدل WT900

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۵ ترمومتر لیزری تفنگی دیجیتال بنتک مدل GM1651

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۶ ترمومتر لیزری دیجیتال مستک مدل IR03A

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۷ دماسنج ترمومتر لیزری مدل GM-320

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۸ ترمومتر لیزری دیجیتال مستک مدل IR03B

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۹ ترمومتر لیزری وینتکت مدل WT327A

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۳۰ ترمومتر لیزری صنعتی بنتک مدل GM550E

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

امیدواریم این مطلب اطلاعات کافی را برای خرید ترمومتر لیزری در اختیار شما قرار دهد. سوالات خود را می توانید از طریق فرم ارسال دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.

در ادامه بیشتر بخوانید: راهنمای خرید زنجیر نقره مردانه