شگفت انگیز های دیجی کالا

پایه دیواری تلویزیون، راهنمای خرید پایه دیواری تلویزیون متحرک، تمام جهات

نکات مهم و کاربردی که هنگام خرید پایه دیواری تلویزیون باید به آن‌ها توجه داشته باشید.

پایه دیواری تلویزیون برای افرادی که یک تلویزیون جدید راه‌اندازی می‌کنند، یک گزینه محبوب است. تلویزیون دیواری می‌تواند فضا را ذخیره کند و اتاق را بهتر جلوه دهد. تلویزیونی که اگر روی پایه بنشیند ممکن است خیلی بزرگ به نظر برسد، اگر آن را به دیوار آویزان کنید، جذابیت کمتری خواهد داشت. پایه دیواری تلویزیون همچنین می‌تواند از سر خوردن خطرناک تلویزیون جلوگیری کند که هر ساله صدها کودک را به اورژانس می‌فرستد. اما باید پایه مناسب تلویزیون و اتاق خود را تهیه کنید.

با اطمینان از اینکه هر پایه دیواری تلویزیونی که در نظر دارید می‌تواند اندازه و وزن مجموعه شما را تحمل کند، شروع نمایید. حداکثر وزن و مشخصات اندازه صفحه نمایش در جعبه پایه دیواری تلویزیون و وب سایت شرکت ذکر شده است. فقط به این دلیل که دو پایه می‌توانند تلویزیون با اندازه یکسانی را نگهدارند، تصور نکنید که وزن آنها یکسان است، این بر اساس مارک متفاوت می‌باشد.

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که قصد خرید پایه دیواری تلویزیون را دارید، اما با توجه به تنوع زیاد مدل‌ها و قیمت‌ها با خرید این محصول ارزشمند به مشکل برخورده‌اید، اصلا نگران نباشید. ما در این مقاله شما را با انواع پایه دیواری تلویزیون آشنا کرده و به شما یک سری نکات مهم که هنگام خرید پایه دیواری تلویزیون باید به ان‌ها توجه داشته باشید را آموزش خواهیم داد.

پایه دیواری تلویزیون چیست و چه کاربردی دارد؟

براکت دیواری وسیله‌ای است که برای محکم کردن صفحه نمایش تخت (مانند تلویزیون یا مانیتور) روی دیوار استفاده می‌شود. رایج ترین استفاده از پایه دیواری این است که به کاربر اجازه می‌دهد نمایشگر را در موقعیت دید راحت‌تری قرار دهد. فهرست رتبه‌بندی بالای براکت‌های پایه دیواری را همراه با نظرات مرتبط در زیر مرور کنید.

حتما بخوانید: راهنمای خرید آنتن تلویزیون

چرا تلویزیون خود را به دیوار نصب کنیم؟

دستگاه‌های تلویزیون صفحه تخت روز به روز محبوب‌تر می‌شوند. آنها براق، مدرن و جذاب هستند، به علاوه راه‌حلی برای صرفه‌جویی در فضای خانه ارائه می‌دهند. یک ست صفحه تخت برای قرار دادن روی میز یا قفسه عالی است، اما بهتر از همه این ست را می‌توان با استفاده از براکت تلویزیون به دیوار آویزان کرد، زیرا تلویزیون بسیار سبک است. بیننده‌ای که فضای محدودی در خانه خود برای اختصاص دادن به یک تلویزیون بزرگ دارد باید از این ویژگی عالی استفاده کند. اگر نمی‌خواهید اتاق نشیمن یا اتاق خواب خود را با پایه تلویزیون شلوغ کنید، یا اگر فضای قفسه آزاد ندارید، آویزان کردن دستگاه خود به دیوار یک راه حل عالی است.

با کابل و سیم پشت پایه دیواری تلویزیون چه کنیم؟

هیچ چیز مانند سیم‌های آویزان آشفته ظاهر تلویزیون را بر روی براکت خراب نمی.کند. بسیاری از تولید کنندگان راه حل‌های مختلفی برای این مشکل ارائه کرده‌اند. برخی از براکت‌ها دارای سوراخ‌هایی در محفظه هستند که می‌توان سیم‌ها را در آنجا پنهان کرد. برخی از تولید کنندگان گیره‌هایی برای نگه داشتن سیم ها ارائه می‌دهند. اگر یک براکت بدون سیستم مدیریت سیم را انتخاب کردید، باید به این فکر کنید که چگونه سیم‌ها را ببندید و پنهان کنید، مثلاً با خرید گیره‌های ساده.

پایه دیواری تلویزیون ثابت یا متحرک:

اینکه یک پایه ثابت یا متحرک انتخاب کنید به ترجیحات شخصی، چیدمان اتاقی که قرار است تلویزیون در ان نصب شود، بستگی دارد. هر یک از انواع مانت‌ها مزایا و معایب خود را دارند. برای توضیحات بهتر در مورد هر نوع پایه دیواری تلویزیون به خواندن ادامه دهید.

انواع پایه دیواری تلویزیون موجود در بازار:

  1. پایه‌های دیواری تلویزیون ثابت: این نوع پایه، تلویزیون را به دیوار محکم نگه می‌دارد و هم‌سطح با دیوار است. تلویزیون را بیش از هر نوع پایه دیگری به دیوار نزدیک نگه می‌دارد و ظاهری بسیار تمیز به آن می‌دهد. با این حال، پایه تلویزیون ثابت هیچ تنظیم موقعیتی را ارائه نمی‌دهد. این‌ها برای نصب‌هایی که کنترل کاملی بر نور دارند، برای جلوگیری از تابش خیره کننده روی صفحه تلویزیون بهترین هستند، این مدل‌ها همچنین جز ارزان‌ترین پایه‌های تلویزیون می‌باشند.
  2. پایه‌های دیواری تلویزیون کج: پایه‌های کج به تلویزیون شما به صورت عمودی زاویه می‌دهد و در عین حال موقعیت خود را روی دیوار حفظ می‌کند. آنها اجازه هیچ حرکت افقی را نمی‌دهند. یک پایه دیواری کج برای نصب هایی که تلویزیون بالاتر از حد معمول نصب شده است، توصیه می‌شود، مانند روی شومینه که به شما امکان می‌دهد نمایشگر را به سمت پایین زاویه دهید. تنظیم شیب همچنین امکان کنترل تابش خیره کننده از پنجره‌ها یا چراغ‌های اتاق را فراهم می‌کند. میزان شیب موجود، بسته به مدل متفاوت است، اما معمولاً می‌توانید بین ۵ تا ۱۵ درجه تنظیم عمودی را انتظار داشته باشید.
  3. پایه‌های دیواری تلویزیون تمام حرکتی یا مفصلی: پایه‌های تلویزیون تمام حرکتی (که پایه های مفصلی نیز نامیده می‌شوند) بیشترین دامنه حرکت را برای تلویزیون صفحه تخت شما فراهم می‌کنند. یک بازو مفصلی به شما این امکان را می‌دهد که تلویزیون را به سمت دیوار یا از آن دور کنید، آن را به سمت بالا یا پایین کج کنید و یا این‌که از یک طرف به سمت دیگر زاویه دهید. پایه‌های تمام حرکت اطمینان می‌دهند که تلویزیون شما همیشه در زاویه دید عالی قرار دارد، برای اتاق‌هایی که بینندگان می‌توانند در مکان‌های مختلف بنشینند، یا برای مبارزه با تابش نور مداوم در اتاق‌هایی که در معرض آفتاب زیاد قرار دارند، عالی است.

یک پایه تمام حرکتی همچنین امکانات خلاقانه‌تری را برای نصب تلویزیون باز می‌کند، مانند مخفی کردن تلویزیون خود در یک قفسه که می‌توانید به راحتی آن را در زمانی که آماده تماشا هستید به سمت بیرون بکشید. به گوشه‌ای؛ یا روی دیواری که زاویه‌ای نسبت به صندلی شما دارد. به یاد داشته باشید، هنگام استفاده از پایه تمام حرکتی، مطمئن شوید که تمام کابل‌های صوتی و تصویری شما به اندازه کافی بلند هستند تا با حداقل فاصله به تلویزیون شما برسند.

راهنمای خرید پایه دیواری تلویزیون:

اگر تصمیم گرفته‌اید تلویزیون خود را به دیوار نصب کنید تا تجربه تلویزیونی لذت‌بخش‌تری ایجاد کنید، و یا این‌که اتاق نشیمن را کمی مرتب‌تر نمایید. قرار دادن تلویزیون بر روی دیوار در واقع یک صرفه جویی در فضا است، که اگر فضای محدودی دارید این کار را هر چه زودتر انجام دهید. قبل از شروع این کار، حتی اگر در زمینه نصب براکت مهارت دارید، باید مدتی را صرف انتخاب براکت تلویزیون بهینه برای آنچه می‌خواهید کنید. برخی از براکت‌های دیواری تلویزیون ممکن است برای چیزی که شما می.خواهید مناسب نباشند و برخی ممکن است حتی نتوانید از آنها استفاده نمایید، به دلایلی که در این مقاله به آنها خواهیم پرداخت.

حتما بخوانید: راهنمای خرید میز تلویزیون

نکات مهمی که قبل از خرید پایه دیواری تلویزیون باید بررسی کنید:.

محدودیت وزن پایه تلویزیون:

باید بررسی کنید که پایه تلویزیون شما بتواند وزن تلویزیون را تحمل کند. اگر از براکت دیواری تلویزیون تمام حرکتی استفاده می‌کنید، بسیار مهم است که از حداکثر وزن تجاوز نکنید. این به این دلیل است که هرچه تلویزیون را بیشتر از دیوار دور کنید، فشار بیشتری روی دیوار، اتصالات دیوار و خود پایه تلویزیون وارد می‌شود.

حداکثر اندازه تلویزیون:

مدیریت کابل و سیم‌ها:

پایه‌های تلویزیون به گونه‌ای طراحی شده‌اند که کابل‌ها را به‌طور بهینه پنهان می‌کنند. کابل‌هایی که از تلویزیون به سایر تجهیزات، سوکت‌ها و یا اتصالات کابلی از طریق پایه اجرا می‌شوند، بهتر است با استفاده از پوشش کابل پنهان شوند. پوشش‌های کابل در رنگ‌ها و اندازه‌های مختلف در بازار موجود است.

استاندارد VESA:

وسا VESA (انجمن استانداردهای الکترونیک ویدئو) یک اندازه جهانی است که توسط اکثر تولید کنندگان تلویزیون و پایه دیواری استفاده می‌شود. VESA فاصله بین نقاط نصب در پشت تلویزیون را نشان می‌دهد. برای مثال، پایه تلویزیون با استفاده از این نقاط نصب می‌شود. هر تولید کننده پایه تلویزیون تمام مواد لازم برای نصب را برای هر پایه مشخص کرده است.

روش نصب پایه دیواری تلویزیون:

پس از انتخاب براکت مناسب باید آن را نصب کنید. اگر زمان و تجربه کافی در زمینه ابزار نصب دارید، می‌توانید براکت تلویزیون کوچک را خودتان نصب نمایید. اما اگر نیاز به نصب تلویزیون ۵۵ اینچی روی براکت دارید، باید با کمک یکی از دوستان نصب را انجام دهید. قبل از نصب، مهم است که دستورالعمل های مونتاژ و نصب را بخوانید و پس از نصب، مطمئن شوید که همه پیچ‌ها را محکم بسته‌اید. کامل با براکت من اغلب تمام اجزای لازم برای نصب را تامین می کنم.

با توجه به نکاتی که گفته شد، می‌توانید پایه دیواری تلویزیون مورد نظر خود را خریداری نمایید. ما برای سهولت کار شما، لیستی از چند نمونه پایه دیواری تلویزیون ارزان، باکیفیت و پرفروش موجود در بازار را جمع آوری کرده‌ایم. با کلیک روی هر تصویر یا زدن دکمه‌ی زیر هر آیتم، اطلاعات بیشتری از هر محصول را دریافت کنید.


۱ پایه دیواری تلویزیون پروپ مدل ۳D-1522 مناسب برای مانیتور ۱۵تا۲۲ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲ پایه دیواری تلویزیون ثنا براکت مدل FT مناسب برای تلویزیون های ۳۲ تا ۶۵اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۳ پایه دیواری تلویزیون سرافراز مدل براکت A2 مناسب برای تلویزیون های ۴۰ تا ۶۵ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۴ پایه دیواری تلویزیون ال جی مدل F830 مناسب برای تلویزیون های ۴۰ تا ۶۰ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۵ پایه دیواری تلویزیون دوو مدل P98 مناسب تلویزیون های ۳۲ تا ۶۵ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۶ پایه دیواری تلویزیون تی وی آرم مدل تک بازو مناسب برای تلویزیون های ۲۲ تا ۴۳ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۷ پایه دیواری تلویزیون سون مدل ۴۰ مناسب برای تلویزیون های ۴۰ تا ۶۰ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۸ پایه دیواری تلویزیون تی وی جک مدل W2 مناسب برای تلوزیون ۱۷ تا ۴۲ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۹ پایه دیواری تلویزیون پروپ مدل D مناسب برای تلویزیون های ۲۲ تا ۴۰ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۰ پایه دیواری تلویزیون اسمارطور مدل US50 مناسب برای تلویزیون های ۳۲تا ۵۰ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۱ پایه دیواری تلویزیون مدل M160 مناسب برای تلویزیون های ۳۲ تا ۶۵ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۲ پایه دیواری تلویزیون SD50P مناسب برای تلویزیون های سایز ۳۲ تا ۵۵ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۳ پایه دیواری تلویزیون تی وی جک مدل W8 مناسب برای تلوزیون ۴۳ تا ۶۵ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۴ پایه دیواری تلویزیون سام میت مدل SN500 مناسب برای تلویزیون های ۳۲ تا ۵۵ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۵ پایه دیواری تلویزیون مدل T60 مناسب تلویزیون های ۴۰ تا ۶۵ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۶ پایه دیواری تلویزیون مدل S270 مناسب برای تلویزیون های ۴۰ تا ۸۵ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۷ پایه دیواری تلویزیون تی وی جک مدل W4 مناسب برای تلوزیون ۳۲ تا ۵۲ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۸ پایه دیواری تلویزیون برهان مدل SM-300FIXED مناسب برای ۳۲-۵۵

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۹ پایه دیواری تلویزیون کاردو مدل H8 مناسب برای تلوزیون ۳۲ تا ۵۵ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۰ پایه دیواری تلویزیون تی وی آرم مدل دوبازو مناسب برای تلویزیونهای ۴۳ تا ۵۵ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۱ پایه دیواری تلویزیون اس پی ال مدل S-430 مناسب برای تلویزیون های ۴۰ تا ۶۰ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۲ پایه دیواری تلویزیون براکت مدل B60 مناسب برای تلویزیون ۳۲ تا ۶۵ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۳ پایه دیواری تلویزیون سام سون مدل sam55 مناسب ۳۲ تا ۵۵ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۴ پایه دیواری تلویزیون تی وی آرممدل tvarm TB43 مناسب برای تلوزیون ۲۲ تا ۴۳ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۵ پایه دیواری تلویزیون شلفیران سرافراز کد F3 مناسب برای تلویزیون ۴۰ تا ۵۰ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۶ پایه دیواری تلویزیون ال سی دی ارم مدل متحرک کد LCDARM-510 مناسب برای تلویزیون های ۴۲ تا ۷۵ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۷ پایه دیواری تلویزیون کاردو مدل C1 مناسب برای تلوزیون ۳۲ تا ۴۳ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۸ پایه دیواری تلویزیون تی وی آرم مدل T2-L مناسب برای تلویزیون های ۳۲ تا ۵۵ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۹ پایه دیواری تلویزیون سونی مدل ویویدکس مناسب برای تلویزیون های ۳۲ تا ۶۵ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۳۰ پایه دیواری تلویزیون تی وی جک مدل A2 مناسب برای تلوزیون ۵۵ تا ۸۵ اینچ

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

امیدواریم این مطلب اطلاعات کافی را برای خرید پایه دیواری تلویزیون در اختیار شما قرار دهد. سوالات خود را می‌توانید از طریق فرم ارسال دیدگاه ها با ما در میان ‌بگذارید.

در ادامه بیشتر بخوانید: راهنمای خرید دستگاه روغن گیر