شگفت انگیز های دیجی کالا

راهنمای خرید بهترین مارک دستگاه اکسیژن ساز ایرانی و خارجی ارزان

نکاتی که در مورد خرید دستگاه اکسیژن ساز خانگی و بیمارستانی باید بدانید.

دستگاه اکسیژن‌ ساز می‌تواند اکسیژن هوا را برای تنفس ریه‌ها آماده کند. برخی از افراد جامعه که دارای آسیب‌های شدید ریوی هستند قادر به تنفس عادی نیستند، بنابراین برای نفس کشیدن نیاز به دستگاه اکسیژن ساز دارند. در واقع یکی از نعمت ‌های بزرگی که خداوند در اختیار انسان‌ قرار داده ریه‌ها می‌باشند. انسان به وسیله ریه‌ها اکسیژن هوا را دریافت کرده و وارد گردش خون خود می‌کند.

اشخاصی که دچار مشکلات و آسیب‌های ریوی هستند، برای اینکه اکسیژن خون آن‌ها حفظ شود نیاز به دستگاه اکسیژن ساز دارند. به خصوص افرادی که با پرکردن روزانه کپسول، جا‌به‌جایی و تعویض کپسول اکسیژن مشکل دارند. شما با خرید دستگاه اکسیژن ساز می‌توانید از خرید اکسیژن به صورت دائمی معاف ‌شوید. البته پیشنهاد می‌کنم، خرابی احتمالی دستگاه اکسیژن ساز را در نظر بگیرید.

دستگاه اکسیژن ساز هم به دلیل اینکه یک وسیله الکترونیکی است، بعد از مدتی ممکن است به خوبی کار نکند به همین دلیل اگر بیمار شما امکان تنفس عادی را ندارد پیشنهاد می‌کنم حتما در کنار دستگاه اکسیژن ساز یک کپسول اکسیژن هم داشته باشید. تا در شرایط خرابی دستگاه تا برطرف شدن مشکل احتمالی از کپسول استفاده کنید.

اگر شما هم از اکسیژن مصنوعی استفاده می‌کنید و قادر به تنفس طبیعی نیستید و قصد خرید دستگاه اکسیژن ساز را دارید، اما با توجه به تنوع بالای مدل‌ها و قیمت‌ها با خرید این وسیله به مشکل برخورده‌اید، اصلا نگران نباشید. ما در این مقاله شما را با انواع دستگاه اکسیژن ساز آشنا کرده و به شما نکات مهمی را که هنگام خرید دستگاه اکسیژن ساز باید به آن توجه داشته باشید را آموزش می‌دهیم.

دستگاه اکسیژن‌ساز چیست و چه کاربردی دارد؟

یک دستگاه الکترونیکی که قادر به تفکیک اکسیژن خالص از هوا برای تنفس مصنوعی است. این دستگاه با غلیظ کردن اکسیژن هوا شما را از خرید کپسول اکسیژن و پرکردن مداوم آن بی‌نیاز می‌کند. این دستگاه بیشتر برای کسانی استفاده می‌شود که دچار مشکلات ریوی بوده و به صورت طبیعی با ریه‌های خود قادر به نفس کشیدن نیستند و به تنفس مصنوعی نیاز دارند. دستگاه اکسیژن ساز قادر به برنامه تنظیم زمان خاموش و روشن شدن دستگاه و فیلتر حذف آلودگی‌های هوا هستند.

حتما بخوانید: راهنمای خرید تب سنج دیجیتالی

اجزای تشکیل دهنده دستگاه اکسیژن‌ساز:

انواع دستگاه اکسیژن‌ساز خانگی:

  1. اکسیژن ساز خانگی ثابت: این مدل دستگاه از ظرفیت‌های ۳، ۵، ۸ و ۱۰ لیتر تولید و روانه بازار می‌شوند. منظور از ظرفیت تولید اکسیژن همان حداکثر توان مفید دستگاه برای تولید اکسیژن است. این دستگاه به صورت ثابت در گوشه‌ای از اتاق قرار می‌گیرد و به صورت پیوسته اکسیژن تولید می‌کند. با اینکه ثابت هستند اما برای جا‌به‌جایی راحت از یک اتاق به اتاق دیگر دارای چرخ‌هایی می‌باشند که جا‌به‌جایی آن‌ها را آسان می‌کند.
  2. اکسیژن ساز خانگی پرتابل: نوعی دستگاه اکسیژن ساز در اندازه های ۲، ۳ و ۵ لیتر در دقیقه هستند. این مدل برای تنفس کشیدن بیرون از منزل بیمار استفاده می‌شوند. تکنولوژی تولید اکسیژن در این دستگاه پیوسته نیست و دارای یک سری سنسور حساس به دم و باز دم می‌باشد. در واقع شما فقط زمانی که نفس می‌کشید اکسیژن را به مقدار مورد نیاز در اختیار شما قرار می‌دهد. این کار در مصرف اکسیژن صرفه جویی می‌کند.

اکسیژن ساز ثابت یا پرتابل کدام نوع ارزان‌تر است؟

اگر بخواهیم به جزئیات و پیچیدگی محصول توجه کنیم، اکسیژن ساز پرتابل به علت اینکه تمام ویژگی‌های مدل ثابت را در حجم کوچکتر دارند و دارای باتری قابل شارژ داخلی هستند و می‌توان آن‌ها را در هر جایی استفاده کرد از قیمت بالاتری برخوردارند. پس طبیعی است که اکسیژن ساز پرتابل گران تر از اکسیژن ساز ثابت باشد.

بهترین مارک اکسیژن ساز خانگی:

اگر بخواهیم به شما یک برند خاص را به عنوان بهترین مارک اکسیژن ساز خانگی معرفی کنیم، بیشتر یک کار تبلیغاتی برای شما انجام داده‌ایم و در خرید راهنمای شما نبوده‌ایم. سایت کیمیک یک رسانه آموزشی است نه تبلیغاتی به همین علت به شما عزیزان لیستی از بهترین برندهای اکسیژن ساز خانگی را معرفی می‌کنیم.

اکساز (oxaz) و اکسیژن پلاس را می‌توان بهترین مارک دستگاه اکسیژن ساز ایرانی دانست. همچنین air sep و nidek در دسته ثابت و inogen و airsep در دسته قابل حمل را هم می‌توان به عنوان بهترین مارک دستگاه اکسیژن ساز خارجی معرفی کرد.

تفاوت اکسیژن ساز خانگی ثابت با اکسیژن ساز قابل حمل چیست؟

مزایای دستگاه اکسیژن ساز خانگی:

دستگاه اکسیژن ساز خانگی از کجا بخریم:

این دستگاه یک دستگاه معمولی نیست و شما آن را ازهر جایی نمی‌توانید خریداری نمایید. شما می‌توانید به فروشگاه‌های فروش لوازم پزشکی شهر خود مراجعه کنید. احتمالا به دلیل قیمت بالای دستگاه آن را موجود ندارند و برای شما آن را سفارش می‌دهند. پس با این اوصاف خودتان سفارش دهید تا ارزان‌تر با شما تمام شود. شما می‌توانید به فروشگاه معتبر مراجعه کرده و از میان تعداد زیادی محصول که امکان مطالعه مشخصات آن‌ها وجود دارد یکی را انتخاب و خریداری نمایید. هزینه ارسال هم رایگان می‌باشد.

نحوه استفاده از دستگاه اکسیژن ساز خانگی:

  1. قبل از اینکه دو شاخه دستگاه را به برق شهری متصل کنید از یک محافظ ولتاژ خوب و مناسب استفاده کنید. زیرا این دستگاه به نوسان برق بسیار حساس است.
  2. مرحله بعد باید لیوان مرطوب کننده اکسیژن را با آب مقطر تا دو نشانه مشخص شده پر کنید. سپس آن را روی دستگاه پیچی محکم نمایید. در مرحله بعدی شلنگ اکسیژن را به آن وصل کنید‌
  3. سپس می‌توانید کلید پاور دستگاه را روی حالت روشن قرار دهید. در بیشتر مدل‌ها به مدت پنج ثانیه صدای بوق یا آلارم پخش می‌شود که نشان دهنده سلامت دستگاه است.
  4. مرحله بعد میزان اکسیژن مورد نیاز ریه‌های خود را بر اساس دستور پزشک با فلومتر تنظیم کنید. نباید توپک داخل آن از خط قرمز بالاتر قرار بگیرد.

حتما بخوانید: راهنمای خرید واکر

نکات مهم هنگام خرید دستگاه اکسیژن ساز:

روش نگهداری از دستگاه اکسیژن ساز خانگی:

با توجه به نکاتی که گفته شد، می توانید دستگاه اکسیژن ساز مورد نظر خود را خریداری نمایید. ما برای سهولت کار شما، لیستی از چند نمونه دستگاه اکسیژن ساز ارزان، باکیفیت و پرفروش موجود در بازار را جمع آوری کرده‌ایم. با کلیک روی هر تصویر یا زدن دکمه ی زیر هر آیتم، اطلاعات بیشتری از هر محصول را دریافت کنید.


۱ اکسیژن ساز زیکلاس مد مدل ZYK-5L

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲ اکسیژن ساز زیکلاس مد مدل ZYK-5L

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۳ اکسیژن ساز نفس یار طب کو مدل SOSHYA SA10

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۴ اکسیژن ساز زیکلاس مد مدل K5BW

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

امیدواریم این مطلب اطلاعات کافی را برای خرید دستگاه اکسیژن ساز در اختیار شما قرار دهد. سوالات خود را می توانید از طریق فرم ارسال دیدگاه ها با ما در میان ‌بگذارید.

در ادامه بیشتر بخوانید: راهنمای خرید دستگاه تست قند خون