شگفت انگیز های دیجی کالا

چراغ اضطراری، راهنمای خرید انواع چراغ اضطراری همه کاره ارزان و کم‌مصرف

نکات مهم و کاربردی که هنگام خرید چراغ اضطراری باید به آن‌ها توجه داشته باشید.

یکی از لوازم مهم و ضروری در خانه و محل کار چراغ اضطراری است. در شرایط اضطراری که برق شهری قطع می‌شود، بدون داشتن این وسیله در تاریکی خواهید ماند و تا زمان وصل شدن برق هیچ کاری را نمی‌توانید انجام دهید. چراغ اضطراری به شما کمک می‌کند تا زمان قطع برق از روشنایی لازم برخوردار باشید. البته روش‌های دیگری هم برای جلوگیری از خاموشی وجود دارد اما هزینه آن‌ها چند برابر خرید چراغ اضطراری است. این وسیله در اندازه‌های مختلف با توان متفاوت وجود دارد، شما باید با توجه به اندازه مکانی که قرار است چراغ را در آنجا استفاده کنید، اندازه دستگاه خود را مشخص نمائید. در واقع هر چه چراغ اضطراری شما بزرگتر باشد، نور بیشتری تولید می‌کند.

محل استفاده از چراغ اضطراری هم اهمیت زیادی دارد. شما برای راهرو و آسانسور می‌توانید از چراغ اضطراری طرح کلید استفاده کنید. این مدل از نظر شکل ظاهری شباهت زیادی به کلید برق رو کار دارد. زمان فشار دادن کلید به جای روشن کردن چراغ در جای دیگر خود کلید روشن می‌شود و نقش چراغ اضطراری را ایفا می‌کند.نمونه‌های دیگر هم به صورت دیواری هستند که روی دیوار نصب شده و بعد از قطع شدن برق بدون وقفه روشن می‌شوند. شما می‌توانید از چراغ‌های اضطراری پرتابل هم استفاده کنید. این مدل به راحتی در جیب جا می‌شود و می‌توان آن را حمل کرد و در هر جایی از آن استفاده کرد. چراغ اضطراری قابل شارژ است یعنی می‌توان باتری آن‌ها را شارژ کرده و دوباره استفاده کنید.

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که با قطعی برق شبانه زیاد سرو کار دارید و می‌خواهید که در تاریکی نمانید به شما توصیه می‌کنم، حتما برای خود یک چراغ اضطراری را خریداری کنید. ممکن است برای این کار به بازار رفته باشید و با سیل عظیمی از مدل‌ها و قیمت‌ها مواجه شده باشید و در انتخاب این محصول با مشکل مواجه شده باشید. اما اصلا نگران نباشید، ما در این مطلب شما را با انواع چراغ اضطراری آشنا کرده و به شما یک سری نکات مهم را که هنگام خرید چراغ اضطراری باید به آن‌ها توجه داشته باشید را آموزش می‌دهیم.

چراغ‌اضطراری چیست و در کجا استفاده می‌شود؟

یک چراغ قابل شارژ با نور دهی مناسب که در زمان قطع برق به منظور روشن کردن فضا مورد استفاده قرار می‌گیرد. این وسیله در شرایط عادی کاربردی ندارد و فقط در شرایط اضطراری مثل زمان قطع برق مورد استفاده قرار می‌گیرد به همین دلیل به آن چراغ اضطراری گفته می‌شود. بسته به نوع باتری مدت زمان نگهداری شارژ و روشن ماندن چراغ مشخص می‌شود. همیشه قبل از خرید چراغ به این نکته حتما توجه خاصی داشته باشید. این دستگاه مدل‌های مختلفی دارد که تفاوت اصلی آن‌ها در مدت نگهداری شارژ و نوع لامپ است که در ادامه تک تک آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

حتما بخوانید: راهنمای خرید مجموعه ظروف سفری

انواع چراغ‌اضطراری بر اساس نوع لامپ:

  1. لامپ اضطراری رشته‌ای: این مدل در واقع قدیمی‌ترین و پر مصرف‌ترین نمونه چراغ می‌باشد. لامپ به کار رفته در این مدل رشته‌ای بوده که نور زرد رنگ دارد و باتری زیادی هم مصرف می‌کند. با گرمایی که زمان روشن بودن تولید می‌کنند، نباید انتظار داشته باشید که زمان زیادی روشن بمانند.
  2. لامپ اضطراری مهتابی: بعد از لامپ‌های رشته‌ای نسل جدیدتری روی کار آمد. این مدل با داشتن لامپ مهتابی در دو نوع نور سفید و نور آفتابی تحول عظیمی در این چراغ‌ها ایجاد کرد. برخلاف نمونه قبلی مصرف باتری خیلی کمی‌ دارند و گرمای زیادی تولید نمی‌کنند. شما با خرید این مدل می‌توانید نسبت به نمونه قبلی مدت زمان بیشتری استفاده کنید و چند ساعت کمتر در تاریکی بمانید.
  3. لامپ اضطراری ال ای دی: نسل جدیدی از لامپ که به علت مصرف کمتر و نور بیشتر خیلی سریع جای لامپ‌های مهتابی را گرفتند، این چراغ‌ها با بهره‌گیری از لامپ‌های ال ای دی مدت زمان بیشتری روشن می‌مانند. اگر شما هم زمان از دو چراغ با سخت افزار مشابه یکی با لامپ مهتابی و دیگری با لامپ ال ای دی استفاده کنید، خواهید دیده که چراغ ال ای دی دو برابر مدت زمان چراغ مهتابی روشن می‌ماند.
  4. لامپ اضطراری اس ام دی: بعد از روی کار آمدن قطعات اس ام دی در الکترونیک نوع جدیدی از لامپ ال ای دی موسوم به اس ام دی روی کار آمدند. از نظر طول نور دهی و مصرف انرژی خیلی نسبت به ال ای دی‌های معمولی بهتر عمل می‌کند. تنها ایرادی که به این لامپ‌ها وارد می‌شود طول عمر پایین آن‌ها است. لامپ‌های اس ام دی از نظر اندازه خیلی کوچک هستند و باعث کاهش حجم چراغ‌های اضطراری بدون کاهش نور دهی می‌شوند.
  5. لامپ اضطراری سی او بی: اگر به دنبال یک چراغ پر نور هستید و مصرف انرژی زیاد برایتان مهم نیست، پیشنهاد می‌کنم، حتما مدل‌های سی او بی را انتخاب کنید. این مدل در واقع پر نورترین چراغی است که در بازار می‌توانید پیدا کنید. این مدل مصرف بیشتری نسبت به ال ای دی و اس ام دی ولی کمتر از مهتابی دارند و با توجه به اندازه کوچک و نوری که تولید می‌کنند از ارزش خرید بالایی برخوردار هستند.

مزایای استفاده از چراغ اضطراری:

بهترین مارک چراغ اضطراری:

برندهای باکیفیت زیادی در زمینه تولید چراغ فعالیت می‌کنند، بنابراین نمی‌توان تنها یک برند خاص را به عنوان بهترین مارک چراغ اضطراری معرفی کرد زیرا این کار بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد تا معرفی یک محصول خاص و از آنجایی که وب سایت کیمیک یک رسانه علمی و آموزشی است و نه تبلیغاتی در ادامه مطلب لیستی از بهترین برندهای چراغ اضطراری را به شما معرفی می‌کنیم.

انواع چراغ اضطراری بر اساس نوع استفاده:

  1. چراغ دیواری: این مدل معمولا روی دیوار و سقف نصب می‌شود، برای شارژ کردن نیاز به جا‌به‌جایی ندارند زیرا در همان محل نصب به برق متصل می‌شوند، زمانی که برق وصل است، شروع به شارژ شدن کرده و زمان قطع برق از باتری برق روشنایی را تامین می‌کنند.
  2. چراغ راهرو: شما در نگاه اول یک کلید برق معمولی را می‌بینید که با فشار دادن آن به جای اینکه لامپی در نقطه دیگر روشن شود، خود کلید روشن شده و نقش چراغ را خود کلید ایفا می‌کند. به دلیل کوچک، ارزان و کم مصرف بودن معمولا درون جاهای کوچک مانند راهرو و آسانسور مورداستفاده قرار می‌گیرد.
  3. چراغ پرتابل: همیشه شما برای استفاده از چراغ جای ثابتی ندارید به همین دلیل می‌توانید چراغ قابل حمل را انتخاب کنید. اندازه این چراغ‌ها به حدی کوچک و سبک است که آن را به راحتی می‌توانید با خود به هر نقطه‌ای ببرید. توجه داشته باشید این مدل مستقیم با برق در تماس نیست و فقط زمان تمام شدن باتری باید آن را به برق متصل کنید. پس مواظب باشید که به علت شارژ نداشتن دستگاه در تاریکی نمانید.
  4. چراغ آویز: به این مدل چراغ سقف چادر مسافرتی هم گفته می‌شود، در واقع می‌توان آن را در دسته چراغ‌های پرتال جا داد، زیرا به صورت دائم با برق در تماس نیستند و تنها زمان تمام شدن شارژ باتری به برق متصل می‌شوند. از نظر اندازه مقداری از نمونه پرتابل بزرگتر هستند. در قسمت بالا یک قلاب دارند که به منطور آویز کردن چراغ روی سقف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

چراغ اضطراری از کجا بخریم؟

به طور کلی روش‌های زیادی برای خرید چراغ وجود دارد که اگر بخواهیم همه آن‌ها را به شما توضیح دهیم شاید یک مقاله هم کافی نباشد به همین علت از بین تمام روش‌ها دو مورد که از همه بیشتر استفاده می‌شود و رایج‌تر است را به شما معرفی می‌کنیم.

حتما بخوانید: راهنمای خرید دستگاه برق اضطراری

نکات مهم هنگام خرید چراغ اضطراری:

  1. قیمت چراغ: مهم‌ترین نکته در مورد خرید چراغ قیمت آن می‌باشد. در واقع قیمت است که مشخص می‌کند که کدام مدل را خریداری نمائید. با مشخص کردن میزان بودجه خود به خود مدل‌هایی که در محدوده قیمتی شما قرار ندارند از انتخاب شما حذف شده و انتخاب را برایتان آسان می‌کند.
  2. نوع چراغ: همان طور که می‌دانید این مدل چراغ انواع مختلفی دارد. این سلیقه و محل استفاده شما است که مشخص می‌کند چه مدلی را خریداری کنید. برای جاهایی که چراغ جا به جا نمی‌شود و همیشه جای ثابتی دارد، پیشنهاد می‌کنم همیشه مدل‌های دیواری و سقفی را انتخاب کنید زیرا مستقیم به برق وصل شده و نیاز به شارژ کردن ندارند. برای راهرو و شبگردی هم نمونه‌های پرتال و برای درون چادر مسافرتی و خودرو هم نمونه آویز را انتخاب کنید.
  3. نوع لامپ: تفاوت اصلی چراغ‌ها بعد از اندازه و باتری در نوع لامپ به کار رفته در چراغ می‌باشد. اولین نمونه لامپ به کار رفته در این چراغ‌ها که تقریبا منسوخ هم شده‌اند لامپ رشته‌ای است این مدل نور زرد و مصرف بالایی دارند. نمونه بعدی لامپ مهتابی است که معمولا در کنار ال ای دی استفاده می‌شود. این لامپ به مصرف برق پایین و نور زیاد معروف است. به تازگی نمونه‌های اس ام دی آن هم وارد بازار شده‌اند، نمونه بعدی cob است که مقداری از ال ای دی پرمصرف‌تر اما پر نور تر می‌باشد.
  4. اندازه چراغ: شما باید با توجه به حجم اتاق و میزان نوری که می‌خواهید باید اندازه چراغ را مشخص کنید. همیشه چراغ‌های بزرگتر نور بیشتری تولید می‌کنند و برای فضاهای بزرگ مناسب می‌باشند، فراموش نکنید که هر چه اندازه چراغ بزرگتر باشد قیمت آن هم گران‌تر است. انتخاب سایز چراغ متناسب با نیاز شما یک مزیت مهم در انتخاب می‌باشد پس باید به این نکته توجه خاصی داشته باشید.
  5. نوع باتری: ظرفیت باتری‌ها بر حسب میلی آمپر سنجیده می‌شود، در واقع هر چه میزان ظرفیت باتری شما بالاتر باشد، شارژ را بیشتر نگهداری می‌کند و دیر‌تر خاموش می‌شوند. البته باتری به کار رفته در این چراغ‌ها در دو نوع اسید سرب و لیتیوم یون می‌باشد، اسید سرب طول عمر کمتری دارد اما شما می‌توانید دفعات زیادی مدل لیتیوم یون را شارژ کنید.
  6. برند محصول: همیشه برند‌های معروف و شناخته شده را خریداری کنید زیرا اکثر آن‌ها دارای گارانتی و خدمات پس از فروش می‌باشند. تجربه ثابت کرده تا زمانی که یک جنس باکیفیت و شناخته شده وجود دارد که از قبل تست شده و امتحان خود را پس داده‌اند، نباید به سراغ برندهای ناشناخته بازار بروید، زیرا از کیفیت لازم برخوردار نیستند و با خرید این محصولات وقت و بودجه خود را هدر می‌دهید.

روش نگهداری از چراغ اضطراری:

با توجه به نکاتی که گفته شد، می توانید چراغ اضطراری مورد نظر خود را خریداری کنید. ما برای سهولت کار شما، لیستی از بهترین مدل‌های چراغ اضطراری ارزان، باکیفیت و پرفروش موجود در بازار را جمع آوری کرده ایم. با کلیک کردن روی هر تصویر یا زدن دکمه ی زیر هر آیتم، اطلاعات بیشتری از هر محصول را دریافت نمایید.


۱ چراغ اضطراری اوژن الکترونیک مدل LED سقفی

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲ چراغ اضطراری ویداسی مدل WD-823A

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۳ چراغ اضطراری جاب مدل ۸۷۱

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۴ چراغ اضطراری مدل Kashsa QZ-D01

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۵ چراغ اضطراری جاب مدل T839

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۶ چراغ اضطراری مدل d4

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۷ چراغ اضطراری مدل ECORA

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۸ چراغ اضطراری مدل خورشیدی سیلند GS-4148

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۹ چراغ اضطراری مدل M-40W

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۰ چراغ اضطراری مدل WFL-G906

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۱ چراغ اضطراری مدل رادیو ظبط دار

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۲ چراغ اضطراری مدل JD 2029

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۳ چراغ اضطراری ویداسی مدل WD-823A

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۴ چراغ اضطراری مدل K-8058

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۵ چراغ اضطراری ویداسی مدل WD-860U

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۶ چراغ اضطراری مدل PSLC کد SHINE69

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۷ چراغ اضطراری مدل ۲۰۲۹

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۸ چراغ اضطراری سولونیکس مدل کنترلی

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۹ چراغ اضطراری دو کاره کامی سیف مدل KM-7677

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۰ چراغ اضطراری مدل COB

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۱ چراغ اضطراری شارژی مدل GL-2160 کد SHINE

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۲ چراغ اضطراری دیواری مدل Kelid WW

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۳ چراغ اضطراری مدل EMG به همراه کپسول اضافه

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۴ چراغ اضطراری مدل خورشیدی سیلند GS-4149

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۵ چراغ اضطراری کد IP66

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۶ چراغ اضطراری مدل فشاری STICK

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۷ چراغ اضطراری ویداسی مدل WD-823A

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۸ چراغ اضطراری آر ال مدل شارژی RL-5309

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۹ چراغ اضطراری مدل مگنت دار کد B22

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۳۰ چراغ اضطراری ویداسی مدل WD-802T

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

امیدواریم این مطلب اطلاعات کافی را برای خرید چراغ اضطراری در اختیار شما قرار دهد. سوالات خود را می توانید از طریق فرم ارسال دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید چراغ قوه