شگفت انگیز های دیجی کالا

الکترود جوشکاری، راهنمای خرید اینترنتی الکترود جوشکاری ارزان

نکات مهمی که هنگام خرید الکترود جوشکاری باید به آن‌ها توجه داشته باشید.

جوشکاری، یک فرآیند ساخت است که برای ذوب دو یا چند قطعه فلزی به یکدیگر استفاده می‌شود. این فرآیند معمولاً روی فلزات و ترموپلاستیک‌ها استفاده می‌شود. الکترود جوشکاری که معمولاً به آن الکترود جوش نیز گفته می‌شود چیزی است که موفقیت این فرآیند جوشکاری را می‌سازد یا می‌شکند. الکترودهای جوشکاری وسیله‌ای هستند که برای جوش دادن دو فلز به یکدیگر مورد استفاده قرار می‌گیرند. این میله‌ها در انواع مختلفی موجود می باشند و استفاده از آن‌ها بستگی به هدف ماشین آلات دارد. برای ایجاد نتایج بدون درز جوشکاری، انتخاب الکترود جوشکاری مناسب در مرحله اولیه بسیار مهم است.

انتخاب الکترود جوشکاری مناسب می‌تواند دردسرساز باشد، زیرا مطمئناً هیچ الکترود جهانی برای جوشکاری در هر شرایطی وجود ندارد. ما با ایجاد یک راهنمای جامع برای انتخاب الکترود‌ جوشکاری حداقل یک روز کاری جستجو را برای شما نجات داده‌ایم. در این راهنمای انتخاب الکترود جوشکاری توضیح ساده‌ای از سیستم شماره گذاری که برای توصیف میله‌های جوش استفاده می‌شود، خواهید یافت. همچنین شما را راهنمایی خواهیم کرد که کدام میله جوش برای جوشکاری انواع فلزات از جمله چدن، فولاد ریخته گری، فولاد ملایم مناسب است.

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که قصد خرید الکترود جوشکاری را دارید، اما با توجه به تنوع زیاد محصولات و قیمت‌ها با خرید این محصول ارزشمند به مشکل برخورده‌اید، اصلا نگران نباشید. ما در این مقاله شما را با انواع الکترود جوشکاری آشنا کرده و به شما یک سری نکات مهم را که هنگام خرید الکترود جوشکاری باید به آن‌ها توجه داشته باشید را به شما آموزش می‌دهیم.

الکترود جوشکاری چیست و چه کاربردی دارد؟

اگر نمی‌دانستید، میله جوش عنصر مصرفی ضروری در جوشکاری MMA برای مونتاژ دو قسمت جداگانه است. که به آن الکترود نیز گفته می‌شود، میله جوش در یک گیره نگه داشته می‌شود که بخشی از تنظیم جوش شما را تشکیل می‌دهد. جریان الکتریکی از آن عبور می‌کند و میله با اتصال به زمین ذوب و قوس الکتریکی ایجاد می شود. از آنجایی که ممکن است بخواهید طیف وسیعی از فلزات با ترکیبات شیمیایی و ضخامت‌های مختلف را جوش دهید، میله‌های مختلفی متناسب با فلز زیرلایه در دسترس هستند.

حتما بخوانید: راهنمای خرید اره پروفیل بر

انواع الکترود جوشکاری موجود در بازار:

برای جوشکاری فلزات رایج مانند فولاد کربنی، فولاد ضد زنگ، چدن و فولادهای آلیاژی، سه نوع پوشش میله‌ای وجود دارد: روتیل، پایه و سلولزی.

  1. الکترود روتیل یا روتیل اسید: روتیل رایج ترین نمونه است. هنگام جوشکاری صاف یا زاویه دار، جوش جذابی ایجاد می‌کند. این نوع الکترود برای کاربردهای کلی چارچوب و قفل سازی استفاده می‌شود. با کمی آموزش، جوشکاری را می‌توان به صورت صاف یا در شیب رو به بالا یا پایین انجام داد. انتخاب قطر الکترود شما به ضخامت قطعاتی که قرار است جوش داده شوند بستگی دارد. محصولی را با علامت “همه موقعیت‌ها” برای استفاده گاه به گاه یا منظم انتخاب کنید. از نظر فرمت خرید، بسته‌ها حاوی تعداد زیادی الکترود هستند و از نظر هزینه قابل چشم پوشی نیستند. ارزش داشتن تعداد زیادی میله با قطر ۱.۶، ۲.۵ و ۳.۲ میلی متر را دارد، این موارد رایج ترین موقعیت های مونتاژ را پوشش می‌دهند. الکترودهای مخصوصی برای جوشکاری به صورت نزولی یا افزایشی در بازار موجود است که با کمی تمرین یک جوش خوب به پایان می‌رسد. تامین کنندگان مناسب، برگه‌های داده‌ای را با نحوه انطباق با قطر میله‌ها و ضخامت‌های فلزی مختلف ارائه می‌دهند.
  2. الکترود پایه: یک پوشش پایه نیز توسط دیگ سازان و جوشکاران حرفه‌ای استفاده می‌شود. برای تمام موقعیت‌های جوشکاری مناسب است و عملکرد مکانیکی عالی دارد. این نوع پوشش شکننده است. همیشه باید قبل از جوشکاری بخار یا خشک و حتی از قبل گرم شده نگه داشته شود. کاربران بی تجربه باید از خطر چسبیدن آگاه باشند. سرباره به راحتی جدا می شود.
  3. الکترود پوشش سلولزی: پوشش سلولزی یک پوشش نازک و ظریف است که عمدتاً روی لوله ها استفاده می‌شود. بهترین کار در دستان جوشکار باتجربه باقی می‌ماند. اگر در حال خواندن این مطلب هستید، دست بردارید.

برای جوشکاری فولاد ضد زنگ، چدن و فولادهای سخت، می‌توانید الکترودهای تخصصی را تهیه کنید تا با احتیاط از آن‌ها استفاده شود.

الکترودهای جوشکاری از چه ماده‌ای ساخته می‌شوند؟

از نظر ظاهری، میله جوشکاری بیشتر شبیه جرقه است. تامین فلز پرکننده برای اتصالات جوش قوس الکتریکی است که از دو بخش مجزا تشکیل شده است:

  1. یک هسته فلزی یا قسمت مرکزی میله
  2. یک پوشش شکننده در اطراف هسته

اگرچه هسته باید با فلزی که جوش می‌دهید سازگاری یا مطابقت داشته باشد، پوشش یک عنصر کلیدی است و چندین نقش را ایفا می‌کند:

معنا و مفهوم اعداد و حروف روی الکترود جوشکاری:

صنعت جوشکاری یک سری شماره طبقه بندی انجمن جوش آمریکا را برای الکترودهای میله جوش پذیرفته است.

سیستم شناسایی الکترود برای جوشکاری قوس فولادی به شرح زیر تنظیم شده است:

هنگامی که رقم چهارم یا آخرین رقم صفر باشد، نوع پوشش و جریان مورد استفاده توسط رقم سوم تعیین می‌شود.

انتخاب اندازه صحیح الکترود:

در کشتی‌ها معمولاً از الکترودهای ۲.۵ میلی متری و ۳.۲ میلی متری و گاهی اوقات ۴ میلی متری استفاده می‌کنیم. با این حال، اندازه‌های الکترود معمولاً موجود ۲.۰ میلی‌متر، ۲.۵ میلی‌متر، ۳.۲ میلی‌متر، ۴.۰ میلی‌متر و ۵.۰ میلی‌متر است. برای کاربردهای خاص، الکترودهایی با اندازه‌های مختلف نیز داریم. برخی از تولید کنندگان از اندازه‌های کمی متفاوت مانند ۳.۱۵ میلی متر برای ۳.۲ میلی متر و ۲.۴ میلی متر برای ۲.۵ میلی متر و غیره استفاده می‌کنند. به طور کلی اندازه الکترودی که باید استفاده شود بستگی به ضخامت قطعه جوشکاری دارد. برای فلزات نازک، الکترود فقط کمی بزرگتر از فلزی است که باید جوش داده شود. به عنوان مثال اگر صفحه‌ای با ضخامت ۲.۰ میلی متر باشد، باید از الکترود ۲.۵ میلی متری استفاده شود.

مزایای الکترودهای جوشکاری:

الکترود جوش قوس الکتریکی مزایای زیادی دارد و همه آن‌ها دلایل خوبی برای استفاده از آن هستند. بر خلاف محصولات ارزان قیمت، بهترین میله جوش قوس الکتریکی برای دوام طولانی طراحی شده است. آن‌ها ممکن است گرانتر از یک محصول معمولی باشند، اما برای ماندگاری بیشتر و نتایج بهتر ساخته شده‌اند.

با خواندن مزایا، متوجه خواهید شد که چگونه بهترین میله جوش قوس الکتریکی بهتر از یک محصول معمولی است. در اینجا برخی از مزایای استفاده از بهترین میله جوش قوس الکتریکی آورده شده است:

حتما بخوانید: راهنمای خرید عینک جوشکاری

نکات مهمی که هنگام خرید الکترود جوشکاری باید در نظر بگیرید:

خواص فلز پایه خود را بشناسید:

ترکیب فلز پایه شما باید با ترکیب الکترود مطابقت داشته باشد یا حداقل با آن مطابقت داشته باشد تا جوش موفقی داشته باشید. مراجعه به نمودار ترکیب الکترود و فلز برای این منظور می‌تواند مفید و راحت باشد.

استحکام کششی را بررسی کنید:

جدای از تطبیق ترکیب فلز پایه با الکترود، تطبیق حداقل مقاومت کششی الکترود با مقاومت کششی فلز نیز مهم است. این از ترک خوردن یا آسیب‌های دیگر به فلز در طول فرآیند جوشکاری جلوگیری می کند. همیشه می‌توانید استحکام کششی الکترود را با مراجعه به دو رقم اول طبقه بندی AWS که روی آن چاپ شده است بررسی کنید.

جریان جوش را بررسی کنید:

الکترودها اغلب با شرایطی عرضه می‌شوند که فقط با منابع برق خاصی مانند جریان AC یا DC استفاده می‌شوند. از طرف دیگر الکترودهای دیگر می‌توانند با هر دو سازگار باشند. برای نفوذ متوسط یا عمیق تر جوش، استفاده از الکترودهای سازگار با جریان متناوب توصیه می‌شود. الکترودهای سازگار با جریان AC نیز قوس نرمی تولید می‌کنند و می‌توان از آن‌ها برای جوشکاری ورق‌های تمیز فلزات استفاده کرد.

ضخامت و شکل فلز پایه را بشناسید:

تعیین ضخامت فلز پایه شما می‌تواند به تشخیص اینکه کدام الکترود برای این فرآیند مناسب است کمک کند. به عنوان مثال، مواد ضخیم تر به الکترودهایی با شکل پذیری بالا و هیدروژن کم نیاز دارند. از طرف دیگر، مواد جوشکاری نازکتر به الکترودهای قوس نرم با قطر کمتر نیاز دارند. این امر نفوذ کم عمق را تضمین می‌کند و به جلوگیری از سوختن مواد نازک‌تر کمک می‌کند.

موقعیت جوش را تعیین کنید:

اساساً، قبل از انتخاب الکترود، باید ایده روشنی در مورد روش جوشکاری خود داشته باشید. موقعیت جوش شما بر انتخاب الکترود جوشکاری که باید استفاده شود تاثیر می‌گذارد. برای اطلاع از هر الکترود و موقعیت مناسب آن، به نمودار طبقه بندی AWS مراجعه کنید. جدای از این، قبل از شروع فرآیند جوشکاری، مطمئن شوید که فلز پایه شما کاملاً از گرد و غبار، زنگ زدگی، گریس و سایر آلاینده ها تمیز باشد. این یک مرحله مهم برای به دست آوردن جوش مورد نظر کامل است.

الکترودهای با پوشش سنگین:

الکترودهای با پوشش سنگین دارای ترکیب مشخصی هستند که روی آن یک پوشش با غوطه وری یا اکستروژن اعمال می‌شود. الکترودها در سه نوع با پوشش سلولزی، پوشش معدنی و ترکیبی از مواد معدنی و سلولز تولید می‌شوند. پوشش سلولزی از پنبه محلول یا سایر اشکال سلولز با مقادیر کمی پتاسیم، سدیم یا تیتانیوم تشکیل شده است. پوشش معدنی از سیلیکات سدیم، اکسیدهای فلزی خاک رس و سایر مواد معدنی ساخته شده است. الکترودهای پوشش داده شده با سلولز از فلز مذاب با یک ناحیه گازی محافظت می‌کنند. این الکترودها عمدتاً برای جوشکاری فولاد، چدن و سطوح سخت استفاده می‌شوند.

با توجه به نکاتی که گفته شد، می‌توانید الکترود جوشکاری مورد نظر خود را خریداری نمایید. ما برای سهولت کار شما، لیستی از چند نمونه الکترود جوشکاری ارزان، باکیفیت و پرفروش موجود در بازار را جمع آوری کرده ایم. با کلیک روی هر تصویر یا زدن دکمه ی زیر هر آیتم، اطلاعات بیشتری از هر محصول را دریافت کنید.


۱ الکترود جوشکاری یزد مدل YE 6013 وزن ۵ کیلوگرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲ الکترود جوشکاری میکا مدل M-3.25 وزن ۱ کیلوگرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۳ الکترود جوشکاری میکا سوپر مدل Gh-3.2 وزن ۵ کیلوگرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۴ الکترود جوشکاری شرکت صنعتی آما کد ۷۰۱۸ وزن ۵ کیلوگرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۵ الکترود جوشکاری پرولکترو مدل ABS/PC/PBT وزن ۱۰۰ گرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۶ الکترود جوشکاری میکا مدل سوپر کد ۶۰۱۳ وزن ۲۰ کیلوگرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۷ الکترود جوشکاری میکا مدل M-3.25 وزن ۵۰۰ گرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۸ الکترود جوشکاری پرولکترو مدل PP پلی پروپیلن وزن ۱۰۰ گرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۹ الکترود جوشکاری میکا مدل AWS E6013 وزن ۵ کیلوگرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۰ الکترود جوشکاری میکا مدل GH-3 وزن ۱۵۰۰ گرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۱ الکترود جوشکاری نورین میکا مدل NM-2.5 وزن ۲۸۵ گرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۲ الکترود جوشکاری پارس کد ۶۰۱۳ وزن ۲.۵ کیلوگرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۳ الکترود جوشکاری میکا مدل E6013-3.2 وزن ۵ کیلو گرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۴ الکترود جوشکاری الکترود میکا مدل M-4 وزن ۵ کیلوگرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۵ الکترود جوشکاری میکا مدل M-3.25 وزن ۱ کیلوگرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۶ الکترود جوشکاری سوپر نورین مدل ۲.۵mm وزن ۳۴۵ گرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۷ الکترود جوشکاری میکا مدل M-3 وزن ۲۵۰ گرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۸ الکترود جوشکاری ام تی-۱۲ مدل AWS-E60I3

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۱۹ الکترود جوشکاری میکا سوپر مدل Gh-3.2 وزن ۱۸۰۰ گرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۰ الکترود جوشکاری فیلارک مدل آلومینیوم کد ۳.۲ مجموعه ۱۰ عددی

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۱ الکترود جوشکاری آما مدل A 2.5 وزن ۱۰۰ گرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۲ الکترود جوشکاری پرولکترو مدل PP پلی پروپیلن وزن ۱۰۰ گرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۳ الکترود جوشکاری میکا مدل سوپر کد ۶۰۱۳ وزن ۵ کیلوگرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۴ الکترود جوشکاری میکا مدل Gh-3 وزن ۶۰۰ گرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۵ الکترود جوشکاری میکا مدل ۶۰۱۳ وزن ۵ کیلوگرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۶ الکترود جوشکاری نورین میکا مدل NM-2.5 وزن ۳۳۳ گرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۷ الکترود جوشکاری نورین میکا مدل NM-2.5 وزن ۴۴۴ گرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۸ الکترود جوشکاری میکا مدل EM-03 وزن ۹۰۰ گرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۲۹ الکترود جوشکاری نورین مدل ۲.۵ وزن ۵۰۰ گرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

۳۰ الکترود جوشکاری الکترود میکا مدل E6013-3.2 وزن ۵ کیلوگرم

مشخصات

تصاویر بیشتر، قیمت روز و خرید

امیدواریم این مطلب اطلاعات کافی را برای خرید‌ الکترود جوشکاری در اختیار شما قرار دهد. سوالات خود را می توانید از طریق فرم ارسال دیدگاه ها با ما در میان ‌بگذارید.

در ادامه بیشتر بخوانید: راهنمای خرید مینی فرز